Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kaja2016 to bych netvrdila 🙂 brat to podle ovu kalendaru nekterejch tak mam ovu a 18 DC. Tam se pocita se 14 denni LF a to ne kazdej ma. A ikdyby tam chteli zadat LF tak bez mereni na ni neprijdu. 🙂
@baraskaska ja se na to taky snazim nemyslet, jinak bych se za chvilku musela zblaznit 😂 a co muj podbrisek? Ne ze by nebolel vubec, ale spis hodne moc slabe a citim to jen kdyz sedim. Je to tak slaba bolest a mirne pichani, ze pri pohybu to vubec nevnimam...
Holky ja nemám příznaky vůbec žádné. 😁 Moc nevěřím že by to vyšlo z jednoho sexu. 😃 No a ohledně té ovulace podle kalendáře tak bych ji měla mit teď ale moje tělo říká pravý opak. Takže jsme se celou dobu snažili ve špatné dny. Až díky OT a Byt jsem zjistila že je mnohem dřív. 😊
@baraskaska Takze zitra tu cekam // je ti to jasny?? :D
@janapuma uvidis, treba jstw kliku meli, ake tez diky OT a BT konecne vim, kdy doopravdy je. vZDY jsme spolu spali mimo :O
Jinak cipek pred MS je jako pri OVU, nahore, mekci a otevreny. Ale treba ja uz druhy cyklus mela cipek az dole a v den MS zalezl zpet nahoru. Takze podle neho to nepoznam. A ten hlen po MS, tezko rict. Ma byt sucho, ale ja mam temer do ms husty kremovy ... Rozhodne drzim palce🍀🍀🍀🍀, kdy chces testovat???
@katmir 🍀🍀🍀🍀🍀
@tynka07 jéé kéž by, ani moc nerozkazuj za chvilku budeš na řadě ty jasný?? 😀 ... ted jsem si měřila jentak tělesnou a mám přes 37 tak jsem nemocná či co jen nevim co mi je 😀 😂
@baraskaska ovulacni kalendar ti podle ukaze cca 7 dni ve kterejch mas pravdepodobne ovulaci, pak staci ob den sex a melo by to vyjit pokud je vse OK. Hele to je jedno, jen jsem vam to tu chtela napsat.
@kaja2016 jasný, já jen že tělesná teplota je podle mého přeci jen lepší než kakulovat, protože tim dávám najevo, že každé ženě funguje tělo zcela stejně, což je kravina 🙂 proto pak vznikaji dva termíny porodu, páč doktoři berou vše tabulkově 🙂 ale samozřejmě hádat se tu nechci to já jen říkám svůj názor 🙂
@kockakacka jj mela by byt, je mozny ze teplota jen cyklus byla necim ovlivnena a ovulace byla dyl, asi. Mozna o den se muze lisit o tri mi uz prijde moc
holky prosim, myslíte ze slaba menstruace muze znamenat ze minmslo narusta delozni sliznice a proto se zatim nedari, ze se nema kde prcek zavrtat? proto to treba predminuly cyklus nevyslo s odeslo to oplodnene vsjicko s MS? nevim zda zajit na gyndu a zeptat se ... ☹ ( abych nebyla za blbku ze si vymyslim sama diagnozy)
@alice777888 nn slaba menstruace neznamena nizkou sliznici, ja se ji na to uz ptala pred casem a na zavrtani pry staci vysoka 5-7mm, jednou jsem byla na kontrole hned po ms a rikala ze hezky ze uz dorusta sliznice a ze i takhle se da otehotnet
@baraskaska Bacha, tehu neni nemoc 😂😂😂 jinak ze ja budu na rade 😂😂 to uz mi tady psalo tolik lidi :D . Ale dobry, zatim to beru pozitivne :D
@kockakacka no a neberes od 2.sledovaneho cyklu neco?? A mela jsi tam 100%OVU v ten den??
Jinak jsme lide, ne stroje a odchylky jsou normalni 🙂 jak se to rika, vyjimka potvrzuje pravidlo? :D
@alice777888 :/ tezko rict, ale nekde jsem cetla, ze snad staci 6cm? Ale tezko takhle rict, jakou mas ty :(
@janapuma a ja dnes nestihla zmerit protoze jsem zaspala do prace :( me jebne
Ahojky tak dneska rano 37,3 ale nevim zda o 20 min dyl nema nejakej vliv. Nejhorsi ze vecer me tak bolelo bricho ja na ms a ona nikde. No zajedu pro tt, ms uz vlastne meska. 🙂
@tynka07 no myslim si ze ikdybych mela virozku vysplham se s bazalkou na 37 max jak u ty strevajzny rozhodne ne na 37,3... No vidis a jeste se na shodne vic, ses jasna 🙂 😀
@baraskaska Tak rozhodne budu drzet palecky at se zadari 🙂 ja se chtela testovat dnes rano v pul pate (v tolik bezne vstavam do prace), jenze jsem byla tak unavena po vcerejsku, ze jsem budik jen vypnula a spala dal a merila jsem se az ted v pul osme.. Takze nevim kolik mam zapsat do grafu, kdyz jsem mela ted 36,9.. 😕
Pardon, ne testovat, ale merit BT 😅
@kaitinka jej to asi nezapisuj jestli vstavas driv. To uz je o dost rozdil. Ta pul hodina relativne mozna nevadi. To na to dneska prd a zacni od zitra 😉
@kaitinka jinak dekuju, uz ted mi busi srdce, co se tam objevi 🙂

Holky me ten ovu test sili. Dnes 23.DC,tak nevim.