icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katmir
19. zář 2017

Holky me ten ovu test sili. Dnes 23.DC,tak nevim.

baraskaska
19. zář 2017

@kaja2016 to bych netvrdila 🙂 brat to podle ovu kalendaru nekterejch tak mam ovu a 18 DC. Tam se pocita se 14 denni LF a to ne kazdej ma. A ikdyby tam chteli zadat LF tak bez mereni na ni neprijdu. 🙂

katmir
19. zář 2017

@kaitinka cca 2 dny zpatky,ale od vcerejsiho vecera dost neprijemne. A prsou se nemuzu ani dotknout.

kaitinka
19. zář 2017

@baraskaska ja se na to taky snazim nemyslet, jinak bych se za chvilku musela zblaznit 😂 a co muj podbrisek? Ne ze by nebolel vubec, ale spis hodne moc slabe a citim to jen kdyz sedim. Je to tak slaba bolest a mirne pichani, ze pri pohybu to vubec nevnimam...

kaitinka
19. zář 2017

@katmir tak to ja s prsama nemam skoro zadne problemy,i kdyz mi v nich obcas neprijemne pichne.. Ale opravdu jen jednou za cas..

janapuma
19. zář 2017

Holky ja nemám příznaky vůbec žádné. 😁 Moc nevěřím že by to vyšlo z jednoho sexu. 😃 No a ohledně té ovulace podle kalendáře tak bych ji měla mit teď ale moje tělo říká pravý opak. Takže jsme se celou dobu snažili ve špatné dny. Až díky OT a Byt jsem zjistila že je mnohem dřív. 😊

janapuma
19. zář 2017

@tynka07 Tynko jak je to s čipkem před MS, má byt tvrdý, otevřeny a snadno nahmatetelný, že? MS ma dojit až příští týden ale už ho mam asi nachystaný. 😒 Hlen je bílý a hustý.

tynka07
19. zář 2017

@baraskaska Takze zitra tu cekam // je ti to jasny?? :D

tynka07
19. zář 2017

@janapuma uvidis, treba jstw kliku meli, ake tez diky OT a BT konecne vim, kdy doopravdy je. vZDY jsme spolu spali mimo :O
Jinak cipek pred MS je jako pri OVU, nahore, mekci a otevreny. Ale treba ja uz druhy cyklus mela cipek az dole a v den MS zalezl zpet nahoru. Takze podle neho to nepoznam. A ten hlen po MS, tezko rict. Ma byt sucho, ale ja mam temer do ms husty kremovy ... Rozhodne drzim palce🍀🍀🍀🍀, kdy chces testovat???
@katmir 🍀🍀🍀🍀🍀

baraskaska
19. zář 2017

@tynka07 jéé kéž by, ani moc nerozkazuj za chvilku budeš na řadě ty jasný?? 😀 ... ted jsem si měřila jentak tělesnou a mám přes 37 tak jsem nemocná či co jen nevim co mi je 😀 😂

kaja2016
19. zář 2017

@baraskaska ovulacni kalendar ti podle ukaze cca 7 dni ve kterejch mas pravdepodobne ovulaci, pak staci ob den sex a melo by to vyjit pokud je vse OK. Hele to je jedno, jen jsem vam to tu chtela napsat.

baraskaska
19. zář 2017

@kaja2016 jasný, já jen že tělesná teplota je podle mého přeci jen lepší než kakulovat, protože tim dávám najevo, že každé ženě funguje tělo zcela stejně, což je kravina 🙂 proto pak vznikaji dva termíny porodu, páč doktoři berou vše tabulkově 🙂 ale samozřejmě hádat se tu nechci to já jen říkám svůj názor 🙂

janapuma
19. zář 2017

@tynka07 děkuji😊 zkusím v pátek, to budu 10dpo. Moc nadějí tomu ale nedávám. Nesmím se moc sledovat a bude to fajn. 😁

katmir
19. zář 2017

@janapuma ja taky budu 10.dpo,tak zkusime spolu.😉

kockakacka
19. zář 2017

Holky, mam dotaz k LF. Rika se, ze je neměnná a tak zkoumám své tri cele grafy, které mam 1) 17 dni 2) 14 dni 3) 14 dni... Jen by ne zajímalo jak je možné, ze byla 17 dni prvni pozorovany cyklus? 🤔 @tynka07 @toryt

toryt
20. zář 2017

@kockakacka jj mela by byt, je mozny ze teplota jen cyklus byla necim ovlivnena a ovulace byla dyl, asi. Mozna o den se muze lisit o tri mi uz prijde moc

janapuma
20. zář 2017

@katmir super, budu lovkyně duchů. 😁
Tak dnes ráno teplota zase výš, 36,8 ať roste 🙏

toryt
20. zář 2017

@katmir tyhle ovulacni testy jsem mela pozitivni furt, nevim citlivost ale musela jsem je vymenit. Ale samozrejme pokud tys je mela i negativni je dobre ze to stoupa 🙂

alice777888
20. zář 2017

holky prosim, myslíte ze slaba menstruace muze znamenat ze minmslo narusta delozni sliznice a proto se zatim nedari, ze se nema kde prcek zavrtat? proto to treba predminuly cyklus nevyslo s odeslo to oplodnene vsjicko s MS? nevim zda zajit na gyndu a zeptat se ... ☹ ( abych nebyla za blbku ze si vymyslim sama diagnozy)

toryt
20. zář 2017

@alice777888 nn slaba menstruace neznamena nizkou sliznici, ja se ji na to uz ptala pred casem a na zavrtani pry staci vysoka 5-7mm, jednou jsem byla na kontrole hned po ms a rikala ze hezky ze uz dorusta sliznice a ze i takhle se da otehotnet

tynka07
20. zář 2017

@baraskaska Bacha, tehu neni nemoc 😂😂😂 jinak ze ja budu na rade 😂😂 to uz mi tady psalo tolik lidi :D . Ale dobry, zatim to beru pozitivne :D
@kockakacka no a neberes od 2.sledovaneho cyklu neco?? A mela jsi tam 100%OVU v ten den??
Jinak jsme lide, ne stroje a odchylky jsou normalni 🙂 jak se to rika, vyjimka potvrzuje pravidlo? :D

tynka07
20. zář 2017

@alice777888 :/ tezko rict, ale nekde jsem cetla, ze snad staci 6cm? Ale tezko takhle rict, jakou mas ty :(

dendasubaristka
20. zář 2017

@janapuma a ja dnes nestihla zmerit protoze jsem zaspala do prace :( me jebne

baraskaska
20. zář 2017

Ahojky tak dneska rano 37,3 ale nevim zda o 20 min dyl nema nejakej vliv. Nejhorsi ze vecer me tak bolelo bricho ja na ms a ona nikde. No zajedu pro tt, ms uz vlastne meska. 🙂

baraskaska
20. zář 2017

@tynka07 no myslim si ze ikdybych mela virozku vysplham se s bazalkou na 37 max jak u ty strevajzny rozhodne ne na 37,3... No vidis a jeste se na shodne vic, ses jasna 🙂 😀

alice777888
20. zář 2017

@tynka07
@toryt zkusim se ho zeptat zda by mi ji nezneril....treba nejak pred ovu a rovnou se kouknul zda se tam neco chysta - folikulometrie....snad me prohlidne ☹

kaitinka
20. zář 2017

@baraskaska Tak rozhodne budu drzet palecky at se zadari 🙂 ja se chtela testovat dnes rano v pul pate (v tolik bezne vstavam do prace), jenze jsem byla tak unavena po vcerejsku, ze jsem budik jen vypnula a spala dal a merila jsem se az ted v pul osme.. Takze nevim kolik mam zapsat do grafu, kdyz jsem mela ted 36,9.. 😕

kaitinka
20. zář 2017

Pardon, ne testovat, ale merit BT 😅

baraskaska
20. zář 2017

@kaitinka jej to asi nezapisuj jestli vstavas driv. To uz je o dost rozdil. Ta pul hodina relativne mozna nevadi. To na to dneska prd a zacni od zitra 😉

baraskaska
20. zář 2017

@kaitinka jinak dekuju, uz ted mi busi srdce, co se tam objevi 🙂

Strana