icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
20. zář 2017

@baraskaska docela me to stve, budik nachytany vsechno.. Ale byla jsem tak unavena, ze jsem sotva oci otevrela, abych ten budik vypnula.. 😂 a ted se chystam do prace na pitome skoleni, ktere mame od deseti buh vi do kolika.. 🙄

kaitinka
20. zář 2017

@baraskaska tak dej pak kazdopadne vedet 😉 me osobne zase zacal bolet podbrisek vcera vecer okolo devate a pak zase nic.. Tak ja uz nevim..

lucy0511
20. zář 2017

@tynka07 no sem zvědavá dnes 14DC tak uvidím jestli na mě dnes nebo zitzra koukne silnější carka na ovu test ale mám pocit že se ze mě stává ledová panna 🙂 🙂 🙂 🙂

baraskaska
20. zář 2017

@kaitinka tak uvidis budu ti drzet palecky. Taky uz se ti to blizi. 🙂 ja budu jeste napinat protoze mam autosedacku u nasich v aute a manzel ten spi takze nemuzu nikam pro test ☹

kaitinka
20. zář 2017

@baraskaska tak ted uz to ber pozitivne, budes cekat uz jen max par hodin a ne dni 🙂

baraskaska
20. zář 2017

@kaitinka i tech par hodin jsou strasna muka... 😂

kaitinka
20. zář 2017

@baraskaska tak je pravda, ze kdyz clovek na neco ceka par dni, bere to jinak nez kdyz ceka uz jen hodiny a minuty 🙂 ale neboj, dockas se taky 🙂

kaitinka
20. zář 2017

@kaitinka jak to bylo v ty pohadce Princezna ze mlejna: "Dockej casu jako husa klasu." A certik: "Ale cozpak ja jsem nejaka husa nebo co??" 😂 😂

kockakacka
20. zář 2017

Dnes @toryt @tynka07

baraskaska
20. zář 2017

@kaitinka to mi ani nepripominej na princeznu ze mlejna koukame minimalne dvakrat denne 😂 no jo prave jen par hodin a muze se mi zmenit zivot. 🙂 akorat plet mam ja patnacka, coz pred ms mivam. Pri maly jsem mela plet jak prdelku miminka.

kaitinka
20. zář 2017

@baraskaska nezapomen, ze pokazde je to jinak a i kdyby jsi mela deset deti, pri kazdem to budes mit jine. To same mela i jedna moje kamaradka, ktera ma ted triti mimco. Pri prvnim skoro nevedela ze je tehotna, u dalsiho ji bylo skoro cele tehu spatne a mela caste bolesti vseho. U toho posledniho uz nevim jak to mela.. Takze nema cenu premyslet nad tim, ze je to ted jine 🙂

janapuma
20. zář 2017

@baraskaska jejda já jsem jako na trní. Už jsem čekala že se budu kochat tvými // ❤

baraskaska
20. zář 2017

@janapuma no joo to sme dve, ja se chci kochat beee 😢 tak jsm si aspon pro utechu udelala posledni ovu a je silnejsi sice furt slaby ale sili. 🙂

toryt
20. zář 2017

@baraskaska uka ten ovutest

Dnes jsi kolik po obulaci? To uz mas zpozdeni?

toryt
20. zář 2017

@kockakacka tohle vypada velice dobre 🙂

baraskaska
20. zář 2017

@toryt podle bt jsem mela mit ms vcera 25 DC. Jsem 12 DPO... On je to furt jen duch ale oproti vceerejsku zesilil. 🙂

baraskaska
20. zář 2017

A graf 🙂

ange_de_la_morte
20. zář 2017

Tak holky dneska beru 3. den Proveru ... Utrogestan na srovnání cyklu byl na dvě věci - respektive mi zkrátil cyklus jak měl ale z 60 dní na 15 - což je taky k ničemu .... no snad to s Proverou bude lepší, máte někdo zkušenosti ?

kaitinka
20. zář 2017

@baraskaska jde ti to krasne nahoru holka, moc drzim palecky 😍 👍

janapuma
20. zář 2017

@baraskaska paráda, už se nemůžu dočkat. 😊 Teplota je krásně nahoře.

toryt
20. zář 2017

@baraskaska pekne 🙂 tak at to vyjde taky na tebe budu myslet.

baraskaska
20. zář 2017

@janapuma dekuji doufam ze to bude to co si preju a ne njakej moribundus. 🙂

janapuma
20. zář 2017

@baraskaska to nebude moribundus ale miminko 😊

baraskaska
20. zář 2017

@toryt dekuju, uz abch to zjistila ale bojim se ze 12 DPO je jeste docela brzy na test ale snad se tam neco objevi. Kdyz se podivam na test z prvniho tehu je delany 14 DPO a neni nijak extra silna ta carka.

toryt
20. zář 2017

@baraskaska pokud ti to da tak vydrz jeste ty dva dny 🙂 rozhodne to uz nic nezmeni, jen max dnes nebude nic videt 🙂

aklin
20. zář 2017

Pristi cyklus kupuji velkou zasobu ovu testu. Doted jsem je nepouzivala a mozna proto se nam nedari.

toryt
20. zář 2017

@aklin levnejsi je merit teplotu a kdyztak sledovat hlen 🙂

rickina
20. zář 2017

Ahoj všem ,jsem nováček a poprvé tento měsíc testuji .. mám už třetí den stále pozitivní OT! Je to možné? Nebo to je nějaký problém? Ještě jsem neovulovala ?? Vím ze ma čárka slábnout ale nic.. poradi mi někdo? Děkuji

toryt
20. zář 2017

Zkus tehotensky test 🙂 kolikaty jsi den cyklu ? @rickina

baraskaska
20. zář 2017

@toryt no jeden zkusím dnes pro klid duše a druhý pak v ten pátek 🙂

Strana