Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@baraskaska tak dej pak kazdopadne vedet 😉 me osobne zase zacal bolet podbrisek vcera vecer okolo devate a pak zase nic.. Tak ja uz nevim..
@kaitinka tak uvidis budu ti drzet palecky. Taky uz se ti to blizi. 🙂 ja budu jeste napinat protoze mam autosedacku u nasich v aute a manzel ten spi takze nemuzu nikam pro test ☹
@baraskaska tak ted uz to ber pozitivne, budes cekat uz jen max par hodin a ne dni 🙂
@kaitinka i tech par hodin jsou strasna muka... 😂
@baraskaska tak je pravda, ze kdyz clovek na neco ceka par dni, bere to jinak nez kdyz ceka uz jen hodiny a minuty 🙂 ale neboj, dockas se taky 🙂
@kaitinka to mi ani nepripominej na princeznu ze mlejna koukame minimalne dvakrat denne 😂 no jo prave jen par hodin a muze se mi zmenit zivot. 🙂 akorat plet mam ja patnacka, coz pred ms mivam. Pri maly jsem mela plet jak prdelku miminka.
@baraskaska nezapomen, ze pokazde je to jinak a i kdyby jsi mela deset deti, pri kazdem to budes mit jine. To same mela i jedna moje kamaradka, ktera ma ted triti mimco. Pri prvnim skoro nevedela ze je tehotna, u dalsiho ji bylo skoro cele tehu spatne a mela caste bolesti vseho. U toho posledniho uz nevim jak to mela.. Takze nema cenu premyslet nad tim, ze je to ted jine 🙂
@baraskaska jejda já jsem jako na trní. Už jsem čekala že se budu kochat tvými // ❤
@janapuma no joo to sme dve, ja se chci kochat beee 😢 tak jsm si aspon pro utechu udelala posledni ovu a je silnejsi sice furt slaby ale sili. 🙂
@baraskaska uka ten ovutest
Dnes jsi kolik po obulaci? To uz mas zpozdeni?
@kockakacka tohle vypada velice dobre 🙂
@toryt podle bt jsem mela mit ms vcera 25 DC. Jsem 12 DPO... On je to furt jen duch ale oproti vceerejsku zesilil. 🙂
Tak holky dneska beru 3. den Proveru ... Utrogestan na srovnání cyklu byl na dvě věci - respektive mi zkrátil cyklus jak měl ale z 60 dní na 15 - což je taky k ničemu .... no snad to s Proverou bude lepší, máte někdo zkušenosti ?
@baraskaska jde ti to krasne nahoru holka, moc drzim palecky 😍 👍
@baraskaska paráda, už se nemůžu dočkat. 😊 Teplota je krásně nahoře.
@baraskaska pekne 🙂 tak at to vyjde taky na tebe budu myslet.
@janapuma dekuji doufam ze to bude to co si preju a ne njakej moribundus. 🙂
@baraskaska to nebude moribundus ale miminko 😊
@toryt dekuju, uz abch to zjistila ale bojim se ze 12 DPO je jeste docela brzy na test ale snad se tam neco objevi. Kdyz se podivam na test z prvniho tehu je delany 14 DPO a neni nijak extra silna ta carka.
@baraskaska pokud ti to da tak vydrz jeste ty dva dny 🙂 rozhodne to uz nic nezmeni, jen max dnes nebude nic videt 🙂
Pristi cyklus kupuji velkou zasobu ovu testu. Doted jsem je nepouzivala a mozna proto se nam nedari.
@toryt no jeden zkusím dnes pro klid duše a druhý pak v ten pátek 🙂

@baraskaska docela me to stve, budik nachytany vsechno.. Ale byla jsem tak unavena, ze jsem sotva oci otevrela, abych ten budik vypnula.. 😂 a ted se chystam do prace na pitome skoleni, ktere mame od deseti buh vi do kolika.. 🙄