Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@rickina Takto pozitivni OT jsem v zivote nevidela :D Taky bych zkusila ten tehotensky, to, ze byla MS jeste opravdu nic neznamena 🙂
Holky dotaz: jsem dnes 8 DPO, 4-6 DPO jsem mela bolesti v podbrisku, od vcerejsiho rana nic.. Jestli se jednalo o uhnizdovani, tak ted je asi jeste porad brzy na to si delat test co?
@kaitinka jojok zkuz 😉
@muchomurkazelena tyjo ted ctu tvuj prispevek ze srpna, Vam se to podarilo na prvni pokus?:Oooo waaau gratulace ❤️ Jaa ten pocit snad nikdy nezaziju 😁
Holky nechci se moc sledovat ale mam zvláštní pocit v prsou. Jako když se mi nalévali mlékem v době kojení. Takové mravenčení. Že by PMS týden před MS? 🤔
Holky, pro ty kdo si zoufaji 🙂 na ovůacni testy se vyprdnete..me byly uplne k nicemu. Zasla jsem si radeji ke svemu lekari na folikulometrii, to je ultrazvuk kdy vam sleduje dozravani vajicka ve vsjecnicich. Chodi se co dva dny asi tyden az 10dni, zalezi podle vaseho cyklu. Pan doktor pak presne vidi kdy dojde k uvolneni vajicka a rekne vam, ze ted je ten spravny cas na souloz. Ja po tomto sledovani lekarem otehotnela hned ten mesic kdy mi vajecniky sledoval. Je to jednodussi nez merit bazalni teploty, sledovat hlen a kdovi co jeste..😉 uhnizdovani u me bylo pak 6ty den, poznala jsem jej jelikoz jsem mela zvysenou teplotu a bylo mi jak u chripky a do place..druhy den uz vpohode. Test mi pak vysel pozitivni 2dny pred ocekavanou MS, ale opravdu hooooodne slaboucka carecka. Drzim vam palce!
@apple_tree fakt? No i me se zda ze je mega pozitivni,Ale pockam par dni Co se bude dit.. snad tedy ovu probehla nebo probiha😉
@toryt @janajens a ja myslela, ze je to pravidlem. Spis se drzim sveho instinktu. Na sobe vycitim, ze je ta vhodna doba. Tento mesic jsem si myslela, ze by to vyslo, zmenila jsem bylinky. Bylinky mi sice pomohly na pms, ale opet 3 den spinim a budu spinit az do terminu ms. Pristi mesic jdu na gyndu, reknu mu o tom a tentokrat budu trvat na zakroku.
@lucy0511 a to se ti nepredobrazuje plod.obdobi?? Jinak urco jo 🙂 kazdou chvilkou , ale uz se zacnete tulit 😘😘😘 uz se na tohle obdobi taky tesim 😀😀😀
@aklin doporucuju. Min.cyklus jsem je poprve pouzila, zjostila jsem tim, ze mam uplne jinak dlouhou LF a kazdy mesic jsme se snazili uplne mimo plodne obdobi 😀 a pak se clovek nema divit, ze neni mimi 😂😂
@baraskaska holka, tohle bude mimiiii ❤❤❤❤❤❤
Holky take se snazime o mimi kdy si muzu udelat testik mam mn27.9cekam ale delala jsem si testik a nic ale je mi porad divne
@aklin ja spinka vzdy od ms do ovu tak sjem zacala pit kontryhel uz Jen diky ovu Co byka 18dc a mela jsme cyklus 28dnii pak jsem cetla o drmku a diky drmku a kotryhelu se ovu posunula a pet dni a ten mesic uz ms Ani spineni nedorazilo ja zadny hlen nemam nejspis nebo o nem nevim merila jsem teplotu a delala ovu testy
Ahoj hokky, dle ms jsem dnes 5+0, z duvodu bolesti bricha(lehke) a ruzoveho vytoku, nebo slabeho spineni jsem sla k dr. Udelal utz, na kterem videl v deloze symetricky gestacni vacek uprostred.. uz to mu prislo divny a v nem nic nevidi.. nedal mi zadnou nadeji, ze nejspise pujde o zt a poslal me na krev na hladinu hcg.. vysledek bude az zitra a nevim co bude dal..
@kaitinka ahoj, myslím, že dnes je to brzy, zkus ještě počkat, každá sme jiná, ale pokud by se jednalo o uhnízdění, tak hcg se začne vylučovat nejdříve do krve a pak teprve do moči za cca 2-4 dny. A musíš navíc chvíli i počkat než to zachytí test. To má každá žena hodně podobné 🙂 já třeba měla 5-6 dpo občasné píchání v podbřišku, ale takové divné to bylo a ducha sem na testu našla a viděla jasně až za dalších 6 dní. Ale to je různé, HCG stoupá každému jinak, někdo to uvidí za 5 dní, někdo za 6 a někdo třeba za 12🙂
Holky me tak stve ze nemam tu teplotu dnes. Výtok mam takovy do zluta a tahli,tak nevim co by to mohlo byt

@baraskaska tak dej vedet 🙂)