Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@slayc a co myslis teda ty: kolem 11 tento mesic jsem mela ovu a od toho 16.9. do 19.9. do cca 3-4 hodiny ranni me docela pekne bolel podbrisek, pricemz v noci z 18-19.9. jsem mela nejvetsi bolesti z cele te doby, mela jsem az krecovite bolesti (byla jsem zrovna v praci na nocni). Pak jako kdyz utnes, prestalo me to skoro bolet a ted citim podbrisek snad jen pri namaze, ze mi v nem trochu pichne..
Ahoj, chci se zeptat máte nějaká zkušenost s pojištěním pro rizikové těhotenství?
@mari90 ahoj take se snazime o miminko a Ted jsem takove nejistote jestli jsem nebo ne ale delala jsem si testik po ovulaci ale nic tam nebylo nevim jestli to neni brzo co myslis??
@mirii30 ahoj a kolik ti prasky stali dekuji za odpoved
@baraskaska Já myslím, že pecka 🙂 Moc gratuluju!!!!!!!!!!!
@baraskaska No tak to je parada, drzim pesti 🙂
Dekuju, snad to dobre pujde 🙂 je to 12 DPO a z odpoledni moci takze zadna extra dalnice no 🙂
@baraskaska nevim nevim 😂😂😂 to je jasny
👶👶👶👶 ... Gtatulka ❤❤❤ tak jen at carka sili
@apple_tree ahojky, co ty??? Jak je?
@tynka07 Děkuju moc, ještě ted jsem z toho uplně paf, snad bude. 🙂
@baraskaska Moc gratuluji!!!!!! Ja ti to rikala, ze se povedlo u tebe 😘 👍
@baraskaska no myslím... Je to tam! ❤😘 na 12dpo je to krása. Žádný duch. Pozítří možná i zítra ráno budou dalnice. Moc gratuluji. 😊
@baraskaska ahojky kdy sis delala testik za jak dlouho pred menzes nebo po
@baraskaska skvele 😁😁😊😊🙃
@baraskaska juuu Potichu gratuluji 👶
@kachnicka25k Ahojda je to 26DC 12DPO 1 den po meškání 🙂
Holky všem vám moc děkuju 😇 ❤, ted jen doufat, že bude sílit 🙂
@baraskaska urcite bude, ver tomu 🙂
@baraskaska gratulace 🙂
Tak holky a ktera pak bude dalsi?? 🙂
@baraskaska Určitě bude, prozatím gratuluju! 🙂

S dnesnim dnem je to 6 mesicu co se snazime. Jestli to takhle pujde dal pristi rok na jare skoncim v car.