Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@slayc a co myslis teda ty: kolem 11 tento mesic jsem mela ovu a od toho 16.9. do 19.9. do cca 3-4 hodiny ranni me docela pekne bolel podbrisek, pricemz v noci z 18-19.9. jsem mela nejvetsi bolesti z cele te doby, mela jsem az krecovite bolesti (byla jsem zrovna v praci na nocni). Pak jako kdyz utnes, prestalo me to skoro bolet a ted citim podbrisek snad jen pri namaze, ze mi v nem trochu pichne..
Ahoj, chci se zeptat máte nějaká zkušenost s pojištěním pro rizikové těhotenství?
@mari90 ahoj take se snazime o miminko a Ted jsem takove nejistote jestli jsem nebo ne ale delala jsem si testik po ovulaci ale nic tam nebylo nevim jestli to neni brzo co myslis??
Dekuju, snad to dobre pujde 🙂 je to 12 DPO a z odpoledni moci takze zadna extra dalnice no 🙂
@baraskaska nevim nevim 😂😂😂 to je jasny
👶👶👶👶 ... Gtatulka ❤❤❤ tak jen at carka sili
@baraskaska no myslím... Je to tam! ❤😘 na 12dpo je to krása. Žádný duch. Pozítří možná i zítra ráno budou dalnice. Moc gratuluji. 😊

S dnesnim dnem je to 6 mesicu co se snazime. Jestli to takhle pujde dal pristi rok na jare skoncim v car.