Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kaitinka no ty prece 😉
@tynka07 jo to se mi zobrazí v kalendáři ale jinak se to tam ukáže kdybych tam teď zadala že mám pozitivní ovu test tak to tam naskočí hned jinak se mi plodný období ukáže až o vikendu kdy to ukazuje kalendář, no tulit se začne až zítra drahouše mám na montáži přijede až zitra teda doufám 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@dendasubaristka tak to jsme na tom podobne,.jen s tim, ze ja bych to mela dostat ted v nedeli nebo pondeli 🙂
@baraskaska no uvidim jestli z toho neco bude nebo ne 🙂
@baraskaska moc gratuluji,to je super.
dnes opět ovu test a je o dost slabší. Tak asi ani v pátek testovat nebudu a počkám, až na zpoždění MS. Dnes jsem 24.DC, tak to už je chvilka 🙂
@kaitinka mě už taky břicho nebolí, jen ty prsa jsou nepříjemné, jinak nic.
@katmir dekuji, jojo pockej si uz na pekny carecky. To mas taky docela kratky cyklus vid? 🙂 ja mela jeden den taky ovu test skoro bez carky, mozna fakt zalezi na ty moci jak je naredena 🙂
Pridavam se k vam snazilkam🙂)
@baraskaska normální, cca 28
@petuska1188 Ahojky a vitej v klubu 🙂 v jake fazi cyklu jsi??
@tynka07 Ahojky 🙂 Faze cyklu cekame na ovulaci :D Poctive to tady sleduju, ale je nas tu strasne moc a ja uz pomalu nestiham, kdo je kdo a jak na tom zrovna je 🙂
No ja jsem byla minuly tyden na gynde, protoze jsem spinila i po MS a mela jsem i bolesti bricha, to jsem sem psala. Myslim, ze to bylo z toho drmku, ale uzivam ho dal. Doktor mi napsal nejake hormony na zastaveni spineni a antibiotika. Tak antibiotika jsem radej zacala brat, kdyby to byl prece jen nejaky zanet nebo infekce, tak at neco nezanedbam. Na hormony jsem se vykaslala a druhy den po navsteve doktora stejne uz spineni vicemene prestalo. No a ted cekam na ovu, predpokladam, ze bude o vikendu. Jeste jsem koukala, ze si frcis na gynexu 🙂 Toho ja jsem mela dve baleni a zadny ucinek jsem u sebe nesledovala, tak dalsi uz jsem nekoupila. Ale je pravda, ze ja mam pravidelnou MS a ne rozhazeny cyklus jako ty.
@katmir tak to jo ja myslela jestli ne 26. Mne prijde ze takhle kratkej cyklus moc holek nema tak proto jsem se ptala. 🙂
@baraskaska tak si myslis ze nic ze nejsem tehotna
@kachnicka25k promin ale nejak nevim proc bych si myslela cokoliv? 🙂
@kachnicka25k koukam jestli se nejaka konverzace s tebou neztratila, ale co jsem zahlidla je jen to ze jsi se ptala na to kdy jsem delala test. Z toho opravdu nemohu vedet ani si myslet zda jsi nebo nejsi tehotna 🙂
@baraskaska v pohodě. Uvidím teď, pozitivní ovu test byl 15.DC, tak ovulka asi 16.DC, tak uvidíme, kam se to pohne teď, myslím, že cca 30., ale nechám se překvapit.
Dnes jsem řešila se švagrovou ten můj vysoký testosteron. Pokud se nám teď nepodaří, tak mi švagrová napíše nějaké ženské hormony, aby se Testosteron dal do rovnováhy. Říká, že sice k ovulce dochází a to je dobře, ale že vajíčka nemusí být kvalitní a dostatečně zralá. Takhle bychom to zkusili na dva cykly, mezitím, manžel půjde na spermiogram a pak příp.řízené cykly Clostilbegytem. Tak to je přesně, to co jsem úplně nechtěla, ale pokud to bude mít pozitivní výsledek, tak do toho půjdeme.
@baraskaska mno Mela jsem pohlavni styk pred ovulaci a kdyz jsem si delala rano testik tak nic ale neni to jeste brzo a menzes mam dostat 27.9 mam si udelat az pozdeji ale je mi porad nejak divne
@baraskaska ty krásko, je tam!!! Strašně moc gratuluji ☺️ A držím palečky, aby vše bylo v pohodičce 😘
@baraskaska gratuluju to je úžasný 🙂 🙂 🙂
Tak jsem zkusila ovu test :D jsem asi 8DPO podle teploty, podle pocitu tak 6DPO a je tam okem viditelný duch. Ale fakt je duch, takže nic 🙂 tak ted uz jen aby prisla a necourala se nekde :D stejne mam do ms jeste týden..nekonečný týden :/
@baraskaska gratuluji 🙂
@baraskaska taky mam kratší cykly, většinou 24-26. Jinak samozrejme moc gratuluju 🙂 uzasny 🙂 a cítila jsi neco na sobě nebo mas ten pověstný bily hustý hlen ?
@kockakacka uvidis 🙂 co teplota? Muzes byt teprve 6dpo a to se muze teprve zahnizdovat. 🙂
Holky potrebuju poradit,ta moje apka se zblaznila,podle vseho mela byt ovulka minuli utery a apka jeste vcera ukazovala ze je uz neplodne obdobi,ted ukazuje ze jsem dnes plodna. Ukazu vam tu svuj graf

@kaitinka no ja to mam dostat pristi stredu 🙂 tak uvidime,tento mesic nemam podezrele zadne priznaky,jako kazdy :D