icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janapuma
21. zář 2017

Tak dnešní měření nemůžu vůbec počítat, v půl 5 jsem byla za synem a za hodinu mě vzbudil manželův budík do práce... Grrrr 😒 ale myslím si ze to opět nevyšlo a že mam PMS, začínám být protivná.

toryt
21. zář 2017

@dendasubaristka nebere to podle vyplněné teploty, ze by to jako přepočítává . Neznam ji tedy. Testem jsi mela ovu potvrzenou to min utery

dendasubaristka
21. zář 2017

@toryt jo i testem,ale pokud by to brala podle teploty,tak přece tam ten pokles je znatelny minuli tyden.

toryt
21. zář 2017

@dendasubaristka bude to ublb Apky. Pokud nejde Zadat ovulace ručně tak zkus jednu teplotu po ovulaci přespat na vyssi, jsou tam v radě stejne teploty kolik dni mozna proto to bere jako Noviu ovulaci ze pak teplota stoupla 🙂

slayc
21. zář 2017

@kaitinka muzes zkusit jako klidne hned, ale myslim, ze bys ještě nic nevidela, ja osobne bych zkusila o vikendu nebo v pondělí 🙂 budu drzet palecky 🙂

tynka07
21. zář 2017

@janapuma nene :( to bude OK, taky bych po takovy noci byla protivna ;) nezoufej, tohle klaplo. 🙂 myslim na tebe ... Kolikaty DPO jsi?? A kolik dni do MS???

dendasubaristka
21. zář 2017

@toryt no bohuzel tam neni kolonka na ovulaci :( no tak budu muset no. Nejak udelat teplotu. Akorat me to stve protoze tam pak budu mit jinou tu krivku

dendasubaristka
21. zář 2017

@toryt tak jsem ted na to prisla jde to tam nastavit 🙂 jsem jelito super 🙂

toryt
21. zář 2017

@dendasubaristka super 😁 Takze uz ukazuje spravne 🙂

baraskaska
21. zář 2017

@toryt tak to je dobry nejsem tak divna 😀 nee ja si spis rikala jestli kratky cykly nejsou v otehotneni problem. Moc dekuji, no takhle ja jsem vzdycky hned po ovulce sucha jako totalka a ted nejdriv krem a pak hlen ne tak jak se rika ze ho je hodne ale i tak az do ms zustal, takze ano neco na tom hlenu bude 😉 😀 jediny z ceho v tuhle chvili mam strach ze na me leze nejaky nachlazeni tak se to snazim ubojovat ale nejak se zatim nedari ☹

baraskaska
21. zář 2017

@kachnicka25k je to jeste brzo, taky jsem v tu dobu testovala a na testu nic. Tak vydrz jeste chvili 🙂

dendasubaristka
21. zář 2017

@toryt no huraaa :D akorat zacinam mit pocity jak kdybych to mela dostat pristi tyden,takze se beztak zas nepovedlo :(

kaitinka
21. zář 2017

@slayc dekuji 🙂 ja osobne jsem se rozhodla ho zkusit az v nedeli, tak pak uvidim 🙂

hlasimse
21. zář 2017

U mě dnes dorazila MS 14. dpo jako vždy 🙂

kachnicka25k
21. zář 2017

@baraskaska ahoj ale delala jsem si testik a mam tam jedu catku a Pak dalsi slabou tak myslis ze by neco to mohlo znamenat

toryt
21. zář 2017

@baraskaska jasny 😁 Jo neco řádí. Tak se drž stranou bacilu
🙂
Ja ten hlen mam furt po ovulaci a jak se blizi ms tak ridne

baraskaska
21. zář 2017

@kachnicka25k ahoj tak to vyfot 🙂

katmir
21. zář 2017

@janapuma taky mam pocit,ze u me nic. Tak nezbyva nez cekat.

aklin
21. zář 2017

@toryt náhodou jo. Akurát se to zkrátilo na týdenní špinění. Doktor mi před 3 měsíci předepsal duphaston. Špinění pokračovalo i po něm, dokonce i v době užívání. Ascorutin je volně prodejný?

toryt
21. zář 2017

@aklin Jj je volné prodejny, a píšou k nemu: přípravek je určeny k léčbě zvýšené láma ostří a propustnosti krevních vlásečnic různého původu. Podobný je jeste rutimax, ale ja verim od mala ascorutin, dávali mi ho ze se mi spoustela krev z nosu jako male

aklin
21. zář 2017

@toryt ascorutin taky jsem měla ascorutin na krvácení z nosu. Jen jsem nevěděla, že je vhodny i na tohle.

toryt
21. zář 2017

@aklin Jj vesměs na veškeré nechtěně krvaceni 🙂 mývalí jsem silnou ms, pomohl🙂 musi se brat ale dlouhodobeji

kachnicka25k
21. zář 2017
aklin
21. zář 2017

@toryt budu rada kdyz mi toto vyresi muj pulrocni problem.

dendasubaristka
21. zář 2017

Holky padá na mě depka. Všem kolem se povedlo do roka a nam to prostě nejde. Už jsme za ten rok měli hodně sexu,málo sexu,neresili to,řešili to. Nekolikrat jsme se trefily do plodnych dnu a stejně nic,tento měsíc podle bazalky byl sex den pred a po ovu a včera ještě dobrý,ale dnes začínám mít pocity jako před ms a zacina me to zavalovat. Proč to nejde. Zrovna nám,kteří se tak na mimco těší. Manžel bude úžasný táta a prostě to nejde. Co když se to prostě nepovede. Budeme čekat několik let :( to jsme měli pak začít už před třemi lety :( vím brala jsem prášky 9 let může to být i tím. Ale myslela jsem si jak to dávám a prostě stejně na to myslím :(

hlasimse
21. zář 2017

@dendasubaristka Je to jako když hodíš kostkou. Někomu hned padne 6, někdo hází jedničku 20x. Při jednom cyklu je šance prý cca 15%. Neboj, to přijde. Já HA brala 10 let, pak jsme užívali symptotermální metodu, teď se sice nějak extra nesnažíme, ale když se pomilujeme v plodném období, tak se tomu nebráním 🙂 Dítě momentálně chci tak na 50%. Už bych mohla být určitě 5x těhotná, zatím ale pokaždé MS přišla. Být tebou, soustředila bych se na jiné záliby, užívala si života... Nebo pokud dítě opravdu chcete hodně moc a nedaří se, tak určitě jsou nějaké možnosti asistované reprodukce? Mimochodem, MS ti ještě nedorazila, ne? 😉

kaitinka
21. zář 2017

@dendasubaristka z toho si nic nedelej, me a manzelovi se nedari dva roky, i kdyz je pravda, ze jsme to do dnesni doby vubec neresili a ja ani neresila kdy mam ovulku a nechavali jsme to proste nahode. Taky me to prvni rok a pul docela stvalo a hlavne mrzelo, protoze se oba na mimco tesime. Ale ted jsem se rozhodla to resit tenhle mesic tim, ze si aspon priblizne vypocitam den ovulky.. Mam ted asi jen 4 dny do MS, tak uvidim jestli se zadarilo. A kdyz ne, budu to resit vic (mereni BT, ovulacni testy). A kdyz ani to nepomuze, pujdu to resit na gyndu..

dendasubaristka
21. zář 2017

@hlasimse nedorazila,ale zacinam mit pocity jako by měla. Chceme,ale manžel tomu chce nechat volný průběh,mě to spíše trápí,protože si říkám co dělám špatně,taky mám stavy že si řeknu dobře že se ještě nepovedlo a chci i nechci. My jsme spokojeni,tak jak.se mame užíváme si a proto mě stvou ty pocity a to myšlení na to. Že to nemůžu nechat volně plynout. A hlavně ten strach že třeba nám to bude trvat dlouho.

dendasubaristka
21. zář 2017

@kaitinka no ted po roce jsem zacala merit bazalku. Pockam par mesicu a pokud to i tak nepujde zajdu na gyndu. Ale myslim si ze prave to mereni me bude jeste vice stresovat. Ale prostě chci to ted zkusit. Hlavne si myslim kdybych od toho uplne vypla povede se hned. Ale ikdyz si to nechci pripustit myslim na to podvědomě hodne,treba kdyz vidim ze neni moc sex,jsem s toho na nervy a furt to hlidam jestli ho je dost a tak no :( samozrejme to manželovi nevytahuju a nerikam mu to aby to pro nej nezacalo byt stresujici.

hlasimse
21. zář 2017

@dendasubaristka Četla jsem jeden článek - rozhovor s nějakou expertkou na reprodukci - a tam prý souhlasila s tím, že se tomu může pomoct alkoholem 😝 V plodném období si udělat několik hezkých večerů s vínem. Princip je ten, že žena snáz otěhotní, když je v naprosté pohodě, nemá žádné starosti, cítí se žensky... Pro někoho je tento stav nedosažitelný. A samozřejmě mnoho žen otěhotní ve stresových situacích. Nicméně to byla zajímavá myšlenka... Hodně žen také pak proto spíš otěhotní s novou známostí než s dlouhodobým partnerem.

Strana