icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

baraskaska
21. zář 2017

@kachnicka25k jojo neco tam je. 🙂

kockakacka
21. zář 2017

@toryt dnes jsem vstavala podstatně dříve (1,5h)! kvůli Lidlu 😂😂😂😂 ale ukořistila jsem! 😂

baraskaska
21. zář 2017

@toryt no ono je to asi ruzny, ja myslim ze dulezitejsi je sledovat co je jinak nez to co se rika, ze v tehu je. Ted zacinam byt malinko nervozni, nemerila jsem sice bt ale normalne telesnou a mam jen 37,2 takovou telesnou jsem mela vzdy pri bt 36,8 bojim se aby to neco neznamenalo kdyz jsem po celou dobu mela i 37,6. ☹

dendasubaristka
21. zář 2017

@hlasimse no musim říct že parkrat už to bylo i kdyz byls zrovna Nejaka akce a bylo popito vycházelo to na ovu a stejně. Hlavne ja se dokážu odvazat i bez piti. Mozna ta zena ve stresu jak si psala je muj chlap. Je tento rok hodne ve stresu a mysli na to i podvedome a stres pry dela taky hodně. Takze my jsme dvojka :D ja myslim na mimco on je ve stresu :D 2 zabijaci poceti

kaitinka
21. zář 2017

@dendasubaristka ja to tenhle mesic svymu manzelovi rekla na rovinu, kdy mam plodne dny a ze by byla pomerne vysoka sance otehotnet a snazil se. Sice je vzdy to slo, obzvlast, kdyz byl unaveny

kaitinka
21. zář 2017

@dendasubaristka promin, blbne mi telefon. Jen jsem chtela rict, ze asi zalezi na tom, na kolik manzel chce mimco. Ten muj je stastny uz jen z predstavy, ze by se konecne zadarilo a on byl tatinkem

dendasubaristka
21. zář 2017

@kaitinka no ze zacatku jsem mu to taky rikala,chtel to vedet sam mi to rikal ze to chce vedet,bylo to takove nadseni udelame si miminko. I tak to bylo k prdu. Ted uz jsme se par mesicu zpet bavili ze to necháme tak a volny prubeh. A nebudem to delat na povel,prostě jak bude chut. Vetsinou nam to vychází dobře do toho plodneho obdobi. Akorat tim ze jsem si nemerila bazalku podle bolesti jsem priblizne vedela kdy je. Takze ta jistota tam nebyla. To stresovani jsem myslela jakoze mu nebudu predhazovat ze mame malo sexu a mely by jsme atd. To bych mu to znechutila.

rickina
21. zář 2017

@dendasubaristka zabijaci poceti😄Jsi me rozesmala.. cetla jsem tvoje prispevky a u nas se take vsem postestilo otehotnet hned po par mesicich,dokonce i tem kdo rikali ze mini jeste ne,ze nejsou pripraveni a nakonec jsem snad Jedina komu to Nejde! Nechavala jsem Tomu volny prubeh a bez stresu Ale uprime jsem z toho trochu nervozni.. Ale jsem rada ze jsem nasla tuto stranku a mohu se dozvedet vice novych veci a zjistila jsem ze nejsem jedina,ze je více holek které jsou snazilky. Nikomu jsem se nesvěřila a tak nějak nemám s kým podobnou situaci řešit .. ale verim ze dřív nebo později mimi bude.. s všem držím pesticky🤗🌸

dendasubaristka
21. zář 2017

@kaitinka no manzel rikal jak jsme se o tom bavily ze zezacatku samozrejme nadseni budem do toho bušit jak kralici a kdyz videl ze to nejde a slysel ze moc na to myslet neni dobre,tak se dostal prave do toho fajn stadia neresim to nechám tomu volny prubeh,tam bych se potrebovala dostat ja. Vypustit nejake ovulace atd. Ale kdyz citim ze jsou plodne dny,tak na to nejde nemyslet. Proto bych nevim co dala za to nemít žádné ovu příznaky a nevedet ze ji mam.
@rickina no je opravdu hodne paru kterym nejde,ale všichni kolem nas to maji hned. A jak dlouho se snazite?

fanunka
21. zář 2017

@jitulka23 panejooo tobě to ale skáče 🙂 měříš to každý den ve stejný čas a než vstaneš z postele?

kaitinka
21. zář 2017

@dendasubaristka v tom jak vypustit, ti asi moc neporadim, i kdyz me se to povedlo nejak, ze ted jsem ve stadiu, ze se spis bojim dalsiho zklamani, proto to moc neresim, ale zroven se nebranim vubec tomu, kdyz by se zdarilo..

toryt
21. zář 2017

@dendasubaristka souhlasím 🙂 lež bych taky necítila ovulaci nejake bolesti chutě. Pak to ma jit bez stresu

rickina
21. zář 2017

@dendasubaristka no už to bude rok ,a poprvé tento měsíc dělám OT,abych alespoň viděla jestli funguju.jinak manžel to bere v pohodě ale už by byl rad šťastným tatínkem ,Tak snad brzo bude.. představoval si to tak ze na to hupsnem a bude to,ale teď když přijde MS tak jen řekne "hm.. zase nic" ..

dendasubaristka
21. zář 2017

@toryt prave clovek to citi a ted si rika mel by byt sex,stresuje se atd.
@kaitinka no nejhorsi je clovek se tak vnitrne nici. Tou nervozitou a vsim kolem. To jsem rovnou mohla vysadit prasky driv. Kdybych to vedela ze to tak potrva. Jako kolikrát jak to dostanu sem si rikala a uz to seru neresim to a hele kde jsem merim si bazalku :D

dendasubaristka
21. zář 2017

@rickina no,mi na gynde hned po vysazeni prasku rekla prvni mesic ovulujete,kdyz na to dnes skocite mate sanci. Jo to urcite,uz je to od te doby rok a nic. U manžela to bylo každý měsíc jsem měla nějaké priznaky a on jsi tehotna jupi. A ted uz to neresi. Verim ze je s toho vnitrne taky mozna na nervy. Vcera jsme se bavily pokud nic,tak po novem roce na vysetreni no.

Nejlepší minuli cyklus jsem mela pocity ovulacni bolesti byl sex v ten den nepovedlo se,tento mesic byl sex pred tim dnem tech bolesti. Tak ja uz pak nevim kdy ho mame mit pokud to dostanu.

toryt
21. zář 2017

@baraskaska neporovnavej teplotu pres den , vubec. Je ted navic chladněji, navic brzo rano jeste nejsi tolik rozproudena. Zmer se zitra rano a nebo teda odpoledne jeste ale pokud budes pres den neco delat, sezení u TV nebo podobne se nepočítá , clovek kdyz je v klidu vzdy mu spadne teplota 🙂

toryt
21. zář 2017

@kockakacka Jezis co jsi ukořistila zes kvuli tomu merila jindy 😁

kaitinka
21. zář 2017

@dendasubaristka Nikdo nevi jak dlouho to potrva.. Bohuzel v dnesni dobe to chodi tak divne, ze holky, co vubec mimi nechtej do toho vlitnout hned po prvnim sexu a my, ktere by jsme tak chteli, musime cekat, resit to a zbytecne se nervovat.. Je pravda, ze mimi strasne chceme, ale ja osobne z toho mam i malinky strach. Ale ten chtic je vetsi nez nejaky strach

rickina
21. zář 2017

Holky a taky se vas pořad někdo ptá kdy bude miminko? (rodina přátele atak) vi ostatní ze se snažíte ? Protože me rozciluji věcne otázky tak co??? A kdy bude miminko? Ještě nic?? A přitom to nikdo v okolí neví,děláme ze nic.. přijde mi to jako takový tlak..

baraskaska
21. zář 2017

@toryt snad mas pravdu, trosku me to vylekalo. Zkusim zitra rano bt i testik jeste. 🙂

fanunka
21. zář 2017

@rickina :( tohle znám :( je to hrozný vůbec nevím jak reagovat a hrozně mi ty jejich otázky ubližují :(

kaitinka
21. zář 2017

@rickina Jo to mam taky, hlavne kolegyne v praci se me vecne ze zacatku ptali, kdyz jsem nastoupila 😂 jim vzdy rikam, ze chceme, ale nechavme to osudu a ted se uz moc neptaji 🙂

dendasubaristka
21. zář 2017

@rickina jo normalka rodina od manzela furt :D tak už? Ne ještě ne. Tak to přijde nebojte,hlavně se nestresovat grrrr

pxtulka
21. zář 2017

@kaitinka mě tímto prudila tchýně a moje máma a já jim řekla, že jestli se nějakých vnoučat chtějí dočkat, tak ať nás nechají na pokoji 🙂 Od té doby jsem měla klid 🙂

dendasubaristka
21. zář 2017

@kaitinka jo jo pripad moji zname,jsou spolu 4 roky,chtěli až za rok. Nebrala prasky on se hlidal nikdy se do ni neudělal a jednou jedinkrat za ty 4 roky to nevydrzel a je. To me dokaze nasrat,jak se proste trefili :( s jednoho blbeho sexu.

No a jinak moje stavy byly a jsou takove ze ze zacatku jsem se strasne tesila,pak po pul roce přišly takové ty obavy a strach. Pak na chvili klid. Pak sem zas mela stavy jestli vubec chci dite jestli to neni tim ze zrovna to chci protoze to nejde. A ted se tesim,ale jsem spikojena jak to ted je uzivame si to. Ale jsem strasne nervozni s toho proc to nejde.

baraskaska
21. zář 2017

@rickina plne s tebou soucitim 🙂 na nas tlacej snad vsude kde se da. I ty co nas videj jednou za uherskej rok 😀

kaitinka
21. zář 2017

@dendasubaristka ja mam momentalne hodne podobne pocity. Mimi strasne chceme, z jedne strany tomu nechavam volny prubeh, z druhe strany me to stve ze se jeste nepovedlo, jednou si rikam jestli vubec budu schopna se o mimco starat, jestli to zvladnu celkove, jednou se.pro zmenu uplne rozplyvam nad predstavou, jak mi poroste brisko a pak budu nase mimi chovat v naruci.. Jako bych nevedela co vlastne sama chci 😅 ale je pravdou, ze se mi posledni dobou i docela casto zdaji zive sny o tom ze jsem tehu nebo ze kojim mimi a podobne.. Takze uz nevim co si mam myslet..😕

dendasubaristka
21. zář 2017

@kaitinka to vetsinou znaci tehotenstvi 🙂 no taky si kolikrát říkám chci ho vůbec :D me treba desilo to a desi aby to nezmenilo me. At jsem porad stejna a tak no. 🙂

kaitinka
21. zář 2017

@dendasubaristka tak hlavne jsem zmatena z toho, ze asi 4 DPO me zacal bolet podbrisek, trvalo to cca 3 dny, pricemz treti den brzy rano to bylo nejhorsi, ale pak jak kdyz utne, prestalo to. Pak to bylo jako na houpacce, chvilku jo, pak zase ne.. A ted uz asi dva dny skoro nic.. Dnes bych mela byt 10 DPO a chci si zkusit test, ale bojim se, ze z toho nic nebude. MS bych mela mit ted v nedeli nebo v pondeli.. Tak nevim jestli ma cenu ten test vubec kupovat..

kockakacka
21. zář 2017

@toryt 😂😂😂

Strana