Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka jo jo duchodci jsou zakerna stvoreni :D
@dendasubaristka no tulili jsme se prakticky obden, nekdy dva dny za sebou.. A myslim ze primo i v ten den.. A momentalne me priserne zacali bolet bradavky, jenze to muze byt i zimou, jsem prave ve meste..
@kockakacka 😁😁😁😁😁 ahaaa, svvadlenka 🙂)))))👍
@kaitinka no pokud mi dedepredn pred ovu a nevyslo to,tak jsem si rekla ze pristi cyklus jak mi vyjde pozitivni test,tak pockame do druhého dne. A uvidime.
@dendasubaristka co jsem cetla, od pozitivniho OT dochazi pak k ovulaci do 48 hodin. Ja teda OT nedelala, jen jsem si pomoci aplikace co mam v telefonu, zjistila priblizny den ovulace. Prikladam foto
@kaitinka ja vim no,ale zas sem si rikala pokud maji spermie prezit i vic jak 2 dny,tak by to mohlo stacit a byla ten den i chut. A pak bylo i ob den no. Pokud ma treba manzel spatnou zivotnost spermii tak by to vysvetlovalo proc se nepovedlo. Nebo to je stresem nebo tim ze na to myslim nebo :D toho může byt hodne,tak pristi mesic jina taktika :D
@dendasubaristka je pravda, ze stres dela hodne a u nas i ve stresu nemame chut se nejak vic mazlit. Taky si rikam, ze prave kvuli stresu se u mas nemuselo zadarit. Proto ani nehazu flintu do zita jeste a beru to pozitivne 🙂
@kaitinka pro me bylo nejhorsi zklamání minuli cyklus. To jsme měli sexu opravdu hodně. A byla jsem si jistá že se povedlo. Že jsme se trefily. A už jsem všem říkala že se určitě povedlo,spinila jsem i tyden před ms,říkala jsem si jeeee zahnizdovani a pak přišla ms. A bylo. Proto jsem se rozhodla pro tu bazalku a ovu testy,protoze jsem si rikala to neni uz mozne. Fakt to byl poctivi mesic a nic. No,ve stresu je hodne manžel,ja jsem zas hodně takova optimistická i kdyz to dneska podle te depky nevypadá. :D hodně věcí neřešim,ale zrovna u toho snazeni mi to nejde zapnout ten knoflik neresit :D
@dendasubaristka :( taky si tenhle měsíc začínám měřit BT a docela jsem každé ráno natěšená co mě tam čeká 🙂 dám tomu 2 měsíce a pak jdu na další IVF achjooo kdy tenhle příšernej koloběh skončí :(
@fanunka no ja taky cekam co tam bude kazde rano 🙂 a ivf je co prosim? 🙂
@dendasubaristka To znam az moc dobre tohle 🙂 Ja si ted koupila TT, takze az prijdu domu, zkusim ho, i kdyz od toho nic neocekavam, ale zvedavost je velka 🙂 a kdyz od toho nic neocekavam, takze zklamana popripadne nebudu, muzu byt dnes jen maximalne mile prekvapena 🙂
@dendasubaristka hormonální stimulace a následny odběr vajíčekproste umele oplodneni
@kockakacka uvidis, je to tam a kdy chces testovat?? Tim ze teplota jde vzhuru, tak bych rekla ze Hcg uz bude tez nahore 🙂
@dendasubaristka dekuji moc 🙂 mozna cca za 15 minut budu vedet jak jsem na tom 🙂
@dendasubaristka
@janajens
Tak presne jak jsem predpokladala, snehobilo.. Ani naznak mrnaveho dusika.. Takze jsou pouze dve moznosti.. Bud je jeste brzy na test nebo se nezadarilo.. Ale pocitala jsem s tim, takze me.to.ani nijak moc nestve..
@tynka07 40.dc nejdříve, den ms dříve ne. Dnes rano trochu klesla, ale merila jsem o hodinu a pul dříve nez jindy, jak jsem chvatala do Lidlu 😂
Ovu test vcera v noci @tynka07
@kockakacka mas tam slabou carecka druhou??????
@kockakacka no tomu rikam zasoba
@janajens Nevim proc, ale mam pocit, ze MS dorazi.. Sice si ted nedokazu vysvetlit ty bolesti podbrisku, co jsem mela skoro tri dny, ale nevidim to uz az tak ruzove.. Je sice pravda, ze ja muzu patrit mezu ty, kterym se to na TT ukaze az pri zpozdeni MS, ale i tak uz tomu velke sance nedavam skoro vubec.. Jsem ted hodne plna rozporuplnych pocitu, nevim co si mam myslet i kdyz jsem pocitala s tim, ze test dneska nic neukaze..

@kaitinka ja bych ho zitra prubla 🙂 🙂 aspon budu mit nadeji ze se do dalsiho roku povede 🙂 a vy jste se tulili jake dny? V den ovu nebo pred?