icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
21. zář 2017

@kaitinka treba ti to fakt test ukaze pozdeji ja tomu taky neverila jelikoz od ledna jsem prodelala dve bio tehu AZ Ted se zadarilo a porad se bojim

kaitinka
21. zář 2017

@janajens dekuji za povzbuzeni, mozna mas pravdu. 🙂 A abych se priznala, sice jsem pozitivni vysledek neocekavala, ale i tak jsem z toho ted docela rozhozena.. Nevim proste co si mam myslet..

dendasubaristka
21. zář 2017

@kaitinka no mam to stejně vzdy cekam ze se uplne sesypu a nakonec jsem v klidu,ze clovek s tim nejak pocita. Asi az se nam ukáže druha carka nebudeme tomu verit nebo ji budem chtit smazat :D jeste mas cas tak uvidis. Ja behem roku mela malo kdy krece uz tyden pred ms vetsinou tak dva dny pred a minuli cyklus jsem mela krece tak tyden pred ms a taky jsem si myslela ze jsem a nic.

tynka07
21. zář 2017

@kaitinka Tak jeste uvidis, dokud neni MS, tak neni nic ztraceno. Skoda ze sis pred par dny nezecala merit BT, rekla by ti vic. Rozhodne nezoufej.

Jak uz jsem jednou psala, pokud tve telo citi, ze takhle moc to mimi chces, tak ti samo zacne ukazovat, ze ho mas a pritom nic. Je to hnusny, ale sama sem si tim prosla. Zacala mne bolet prsa a nikdy nebolela, bolesti podbrisku, jiny hlen, nechute, zapachy, zvednuta hmotnost. Proste ti telo chce dat, co nemas, aby jsi byla spokojena a uz jen z toho, jak se clovek neuhloda je stres, diky kteremu se treba vajicko nezahmizdi.
Uvidis a kdyz tak se do toho poradne obuj ;) ... Jako ldysi ja 🙂 tady ti se vsim pomuzeme 🙂

kaitinka
21. zář 2017

@dendasubaristka Prave ze ja PMS nikdy nemela a kdyz uz, tak max dva dny pred a ne skoro vic jak tyden pred.. Da se rict, ze ty bolesti v podbrisku jsem mela 4 dny od ovu, trvaly asi necely tri dny a pak jak kdyz utnes. A dnes jsem jeste na sobe nic nezpozorovala..

tynka07
21. zář 2017

@kockakacka vis ze za tu fotku z Lidlu by jsi mohla mit hoooodne tisicovou pokutu?? :D jen konstatuji, uz sem jich par rozdala 😂😂😂
Jinak OT peknej 🙂 a TT zatim zkouset nechces??? Moooc ti zavidim 😂😂 uz bych taky chtela byt takhle :(

kaitinka
21. zář 2017

@tynka07 Moc dekuji za povzbuzeni 🙂 jako sice mimco chceme, ale nijak to nehrotime, proto jsem do dnesni doby prakticky vubec ani naznakem nesledovala, kdy mam ovulku 🙂 to jsem zacala trochu resit az ted po posledni MS a to ke vsemu jeste jen orientacne, takze ve finale ja ani poradne nevim, ktery den jsem mela ovu. Vim to jen priblizne. O to vic me prave prekvapili pak ty bolesti podbrisku. Kdyby to bylo tim, ze se mi telo snazi dat to co chci, musela bych tyhle bolesti mit uz minimalne pred vic jak rokem, kdy jsem po nem opravdu silene moc touzila, ale nikdy nic.. Jako chceme ho porad, ale tak nejak to moc neresime uz a porad se drzime hesla "az to vyjde, tak to vyjde".

kockakacka
21. zář 2017

@kachnicka25k Jj, ale je to ovu test @tynka07 ty tam děláš? Ja tam pracovala pres rok pri skole 🙂 moc se mi tam libilo :D @janajens jooo trosku 😂 Ale za 200,- u nas je to drahé jsk prase, ted jsem připravena na cely rok 😂

tynka07
21. zář 2017

@kaitinka
@dendasubaristka
Holky, materstvi mame v genech ;) tak se nebojte.
Tehu je mozi do zacatku tretiho trimestru, pak se zacina nadavat :D a je to doost tezky :D
A materstvi, jak u jakeho ditete :D ta moje raubirka byla trosku hyper :D takze od mala poradne nespala, furt neco bylo, zmenilo to doopravdy celej zivot, dlouho jsme, tehdy jeste s pritelem ,bojovali (ma to spousty much o kterych se nemluvi :D ), ale nakonec je to zazrak. Neuveritelny zazrak, ktery miluju tak, ze to mozne neni 🙂
A pak jsou deti, jako mela segra a o tech proste nevi5e :D ... Ale at je to jakkov, je to to nejuzasnejsi pod sluncem, tak se teste.
Ja ted zase resim, ze se bojim, jak rozdelim laskou, kterou dostava Ellie, tak mezi ni a dalsiho drobecka 🙂

janajens
21. zář 2017

@kockakacka jako fakt takovy Ranec testu za 200😯

tynka07
21. zář 2017

@dendasubaristka spermie preziji cca 3 dny (i 4-5) ale oplodneni schopne jsou normalne cca 2 hodiny. Pak v plodnem hlenu uz i ty dny. Bez bilkace nejsou vyzivovany a umiraji :(
@kockakacka boze, to je zaaasoba :D tak ted bych doufala v netehu, at je uzijes :D

kockakacka
21. zář 2017

@tynka07 kdyby se zadarilo, darovala bych je někomu.. Cena byla super a me je tu take jedna pani darovala, asi 25ks zbylých 😊

maky_s
21. zář 2017

@tynka07 tak jak si na tom? přibilo zde hooodně stránek, tak nebudu pročítat a raději se zeptám..

jitulka23
21. zář 2017

@fanunka každý den ve stejnou dobu,ale v pondělí teplota hodně stoupla a byla jsem zrovna na prohlídce a potvrzena ovulace 🙂

janapuma
21. zář 2017

@tynka07 tak protivnost vystřídala zlost 😁 ne lidi a decka jsou od pondělí hrozné, ve škole jsou jak z divokých vajec ale školkáčci mě dneska malem rozbrečely. Tož PMS jak vyšité 😁 jinak jsem 9dpo do Ms 6 dní.

tynka07
21. zář 2017

@kaitinka asi tak. A co vsechno chces zacit delat ci resit dalsi cxklus?? 🙂 a zkousela jsi treba nejake doplnky??
A s tou ovu je to fakt tezky :D me nikdy nenapadlo, ze to je az tak slozity :D
@kockakacka jj delam uz sestym rokem 🙂 . rok prodavacka, pak asi pres dva roky jako zastupce manazera prodejny, v tehu jsem jeste drela do 34tt a pak kdyz byl holce rok a ctvrt, tak brigadne a ted jsem sla zpet na prodavacku, abych mohla byt s ni 🙂
A tu praci zeru :D

janapuma
21. zář 2017

@kacasa držím palce ať se ukáže i miminko a srdíčko ❤

kachnicka25k
21. zář 2017

Jaky test tehotensky je nej lepsi???holky

janapuma
21. zář 2017

Holky strašně moc jste toho nakecaly. 😁
@kaitinka miminko si k vám určitě cestu najde 😊 ja pri malem mela v den MS jen ducha na testu, manžel ho ani neviděl 😁

janapuma
21. zář 2017

@kachnicka25k říká se prej dr.Max😊 a i z Benu lékárny.

janapuma
21. zář 2017

@kockakacka kdy si budeš dělat TT ? Jsem ženská zvědavá 😁

dendasubaristka
21. zář 2017

@tynka07 no mi přijde že ten správný hlen teda asi poradne mozna nemam :D no a ty veci o kterych se nemluvi prave vidim u segry a s toho mam strach a modlim se za hodne dite.

kockakacka
21. zář 2017

Holky to je vtipný 😂 Jeste jsem se ted sla podivat do schránky 😂 Protože prvni balík s testy jsem nasla na chodbe na schodech! 😡 A hele 😂😂😂 podotýkám, ze 10ks stalo 18kc 😊

kockakacka
21. zář 2017

@janapuma ja poradne nevim kolik dni jsem po ovu. Podle teploty byla 25.DC a dnes jsem 34.DC ... Podle pocitu me bricho šílene bolelo 26 a 27.den, tak nevim 🤔

janapuma
21. zář 2017

@kockakacka aha a kolik máš dni doMS? Ja jdu přijmout ovu test. 😁 Jsem praštěná nevím co od toho očekávám 😁

dendasubaristka
21. zář 2017

@tynka07 no takze pokud jsme spolu sexovali nekolikrat bez hlenu i pred ovu,tak je to uplne jedno. Akorad kdyz jsem mela ten hlen i po ovu a byl sex,tak je to fakt k nicemu :D

janapuma
21. zář 2017

Tak na ovu testu jsem ulovila tak akorát ducha, viditelného jen pod správným úhlem. 😁

jitulka23
21. zář 2017

doktorka mi říkala,že bohatí stačí sexovat 2x týdně.

darkwitch
21. zář 2017

@dendasubaristka jsou horší mesice a lepší, můžeš zkusit car ale vic moc toho udělat nemůžeš...

kockakacka
21. zář 2017

@janapuma předně jako ja :D s tim ovu testem. Vzhledem k tomu, ze mam Lf 14 dni tak mam do ms jeste asi 5 dni to je asi na test moc brzo

Strana