icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

petuska1188
21. zář 2017

11.8. Jsem byla na vytazeni teliska Mirena.Po 22dnech jsem dostala prvni MS a ted se snazime o druhe mimco,Doma mame jiz 4letou princeznu <3

janapuma
21. zář 2017

@kockakacka cha já 6 dní 🙂 zítra to ani zkoušet nebudu to je zbytečné podle mě, ale strašně moc mě to láká, mít tolik testů jako ty tak se neudržím 😀

darkwitch
21. zář 2017

Konečně jsem vas docetla driv nez o půlnoci 😀
Jak jsem zašla na tu čínskou medicínu taky mám pocit ze má touha po dítěti neni tak velká 😀 doporučene omezení stravy vubec nezvladam a jsem z toho akorát rozhozena... Tak doufám že se nějak zadari i když budu jist normalne a nekoupím si houby za, dva tisíce...

tynka07
21. zář 2017

@maky_s :D chapu, ja uz taky vsechno nestiham. Ted je tu nejakej masakr :D
Jinak ja zatim cekam na ovu a asi jeste dlouho budu. Mela jsem min.mesic 21DC a ted budu testovat od asi 16DC a nebo lip az se objevi prvni bilkovej hlen 🙂
Co ty?? Jsme byli nejak na stejno vid 🙂
@dendasubaristka jako to pisu vzdy, jrn jsem to nekde vycetla jo :D ... Ale bilkovej hlen ma v sobe neco, co spermie krasne posune tam, kde maji byt a hlavne ho vyzivuje. Ma zasaditejsi PH nez prostredi ppchvy a tak je jeste chrani. Nerikam, ze to neni mozny, ale opet je vyssi sance s nim. Pokud je hlen mimo OVU, tak jsem nasla i lubrikacni gel, ktery tento hlen nahrazuje. Hlavne pozor na to, ze klasicke lubrikanty spermie ,,zabiji,, diky PH vhodnym pro ppchvu :D
Jonak ja mam taky jeste bilkac i po ovu, ale pred hlavne 🙂

tynka07
21. zář 2017

@kaitinka hele tohle je taky tezky. Sice nepocitas s tim, ze na tom testu nic neni, nebo nebude, ale v nitru duse ho tam chces, citis to a prpto i ten test delas :( ... Pockej treba dva dny, to uz se urcite kdyz tak objevi alespon carka 🙂

tynka07
21. zář 2017

@kockakacka holka, kde to beres?? Jestli neklapne tento cyklus, tak dej vedet a nebo jestli budes tehu, tak si je u tebe rezervuji predem, ano??????? 😂😂😂
@dendasubaristka jo a to hodne dite .... Zase s Bajou od segry nebyla svanda. Kam si ji posadila, tam si ji nasla. Ell mela spis jak hrozne chvile, tak ale nahradila 100nasobne ty chvile uzasne 🙂 . Je to fakt tezky, asi nejvetsi zkouska zivota, ale nikdy za nic bych to nevratila. Jsem hlavne rada, ze jsem malou mela hodne mlada, to mi moc ppmohlo bych rekla 🙂
@janapuma to vubec nevadi, na ty nehrajeme :D to bude na TT 🙂 kdy necekas MS??
@kockakacka tak za dva dny???, Jsem z tebe a Janci fakt nesva :D

tynka07
21. zář 2017

@petuska1188 ahojky 🙂 taky mam doba ctyrletacku, ale zarijovou 🙂
Tak drzim palecky 🙂, a momentalne jsi v jake fazi cyklu?? 🙂,
@janapuma ja jsem z tebe tak nesva :D uz aby to bylo ❤❤❤
@darkwitch 😥😥 to je ono a pak nekde nekomu ver, ze ti neco pomuze a ze z tebe netahaj jen prachy :/ ... Ale nejake cviceni od nich mas ne?? 🙂 a v jake fazi cyklu jsi?

kaitinka
21. zář 2017

@tynka07 tak rekla bych, ze to bude stejne individualni jako vsechno ostatni 🙂

kaitinka
21. zář 2017

@tynka07 Jinak urcite si budu merit BT. Ale dal nevim, jestli mi neco schazi nebo jestli je jen jedna obrovska nahoda, ze se podarilo.. Vubec jsem nad pouzivam nejakych doplnku nebo neco nepremyslela abych se priznala..

petuska1188
21. zář 2017

@tynka07 ja mam taky zarijovou🙂1.9.:)Momentalne budu ocekavat MS,pokud prijde.Je blbi,ze ted presne nevim po tom telisku jak dlouhy mam cyklus.Ovu test jsem jeste nikdy nezkousela ale ted mozna zkusim🙂))

kaitinka
21. zář 2017

@janapuma No uvidim jak to vsechno dopadne, prece jen mam jeste nejaly ten den do MS. Pri nejhorsim se vas tady zacnu ptat stokrat voc, jestli nakonec ta potvora dorazi 😂

kaitinka
21. zář 2017

@tynka07 Ja vim, jsem hrozna a bude to tak jak rikas, jen si to asi nechci pripustit.. 🙂

kaitinka
21. zář 2017

Holky, ja jsem ted jak prejeta parnim valcem.. Sla jsem si na chvilku odpoledne lehnout pod perinu, bo mi byla zima jako blazen a okolo pul ctvrte jsem musela usnout.. Vzbudila jsem se pred chvilkou a citim se zmatena jako lesni vcela. A to radsi nemluvim o tom, ze jsem mela "zivou nocni muru".. 😔

katmir
21. zář 2017

@kaitinka ten samý pocit mám od rána. Myslím, ale že na test je doopravdy brzy.

tynka07
21. zář 2017

@kaitinka Snad uz nedorazi no 🙂 ... Hold to je nejhorsi faze cyklu no, to hrozne cekani :D Ja si vzdy rikam, co dalsiho budu v novem cyklu delat a to dost nabudi :D ... Ale ta BT je dobra 🙂
Kdy zkusis dalsi test? Jinak to pripousteni je tezke. Ja se vzdy snazim si rikat to neni tak neni ono, ted mne to nedostane a stejne dostane. Ale zase tady je videt, ze clovek to mimi fakt chce 🙂 a tak to ma byt 🙂 kolik vam s partnerem je?? 🙂

tynka07
21. zář 2017

@petuska1188 jo takhle, ja ze se mi u tebe ukazuje termin v srpnu, tak sem myslela ze mas srpnatko, moje zlato je 10.09. 🙂
Tak jestli to hold nedopadne (a treba just dopadne :D ) , zkusila bych treba i tu BT vcetne OT. Clovek alespon pochyti, jake to pak bude mit kdy zkouset atd atd 🙂 tak drzim palecky, aby treba hned na poprve se zadarilo 🙂

petuska1188
21. zář 2017

@tynka07 jj mala mela byt srpnova ale pockala si na zari:D.Dekuju moc,uz bych nejradsi zkusila teh.test ale je brzy:/

kaitinka
21. zář 2017

@tynka07 Ted budu testovat maximalne nejdriv az v nedeli, kdy ma prijit MS a nebo mozna az dyl, abych mela jistotu.. Jinak me je 26 a manzelovi 28 🙂

kaitinka
21. zář 2017

@katmir No uvidim, ale driv jak v nedeli testovat asi uz nebudu...

dendasubaristka
21. zář 2017

@tynka07 no myslela jsem hodne miminko. Raubir to trochu musi byt. 🙂

mandarinka90
21. zář 2017

Tak holky hlásím se i já..v pondělí jsem dobrala duphaston (stejně jsem pořád v druhé polovině spinila, takže to bylo asi k ničemu).. Žádné příznaky tehu jsem neměla, myslím, že ani ovu tento měsíc pořádně neproběhla.. Ms jsem měla dostat příští týden v úterý. Tak jsem si říkala, že i přes to všechno zkusím zítra test... No a dnes mám 1DC...jsem z toho nějaká zdrbla ☹ kamarádka čekají dvojčata, další má za 14dni termin...a my porad nic ☹

kaitinka
21. zář 2017

Holky, ja jsem dneska asi opravdu divna.. Prestala mi dnesnim dnem chutnat turecka kavicka, kterou jsem vzdy milovala a musela jsem mit kazdy den dve kavy- jednu rano a v poledne.. Ja se v sobe uz opravdu nevyznam.. 😔

lucy0511
21. zář 2017

@tynka07 tohle asi vypadá už dost nadějně jen doufám že to bude ovulace na té funkční straně 🙂 🙂 🙂
A jak seš teď na tom ty?

katmir
21. zář 2017

@kaitinka já budu taky až v neděli, zítra na to prdím. Teda, že by ...?
Jinak jsi pěkné mládě.🙂

dendasubaristka
21. zář 2017

@kaitinka no aby to nebyla uz sugesce :D nejak moc veci najednou. Me se stalo taky jeden cyklus ze mi zacalo byt uplne vsechno a minuli mesic zimnice a vsechno.

Strašně bych ti to ale prala 🙂

janapuma
21. zář 2017

@tynka07 já jsem fakt zvědavá co bude 😊 nechci se moc těšit ať nejsem zase zklamaná ale zase na druhou stranu už po tomto cyklu vím co a jak 😊

S manželem nezávisle na sobě jsme už počítali datum narození 😁 blázni 😂

kaitinka
21. zář 2017

@katmir Podle me to sugesce nebude. Zimnici a unavu pricitam tomu, ze v utery jsem byla po dvanacti hodinach v praci na nocni a prakticky jsem cely nespala a vcera i dnes jsem vstavala pomerne brzy. A vzhledem k tomu, ze mam dlouhodobejsi problemy s usinanim, byvam posledni dobou dost nevyspana. A vcera i dnes jsem byla dlouho ve meste a tady u nas je docela zima, takze jsem spis asi trochu prostydla 🙂

tynka07
21. zář 2017

@petuska1188 naprosto chápu, na druhou stranu, pokud se zavedlo, tak to rozhodně nikam neuteče 🙂 a nebudeš muset lovit duchy 🙂 takže kdy to chceš zkusit otestovat poprvé? A kolik máš dní do MS??
@kaitinka tak ať to vydržíš :D už jen tři dny, to půjde 🙂 tak to vám je o rok víc 🙂 mě 25 a manželovi 27 :D
@dendasubaristka jj musí, ty jsou pak stejně boží <3 Už se zase rozplývám, jsem se musela hned kouknout na těhu fotky :D miluju to období
@mandarinka90 hlavu vzhůru ;) tak zkus něco jiného, než tamto ;) a nebo si dej měsíc pauzičku, určtitě se dostane i na tebe. Tak dnes 1DC a tenhle cyklus na 120% 🙂 ... hezky měřit, testovat a v nejlepší dobu na to hupsnout :D
@lucy0511 jooo, to už bude ono :D tak šup na tuleníčko tulení <3 nejlepší čas 🙂 máš i kvalitního hleníka?? :D to zní blbě :D ale víš jak --- jinak já zatím čekám na ovu a do té mám ještě přes 10 dní :D uvidím, jestli mi FF nezkrátí drmek, ale bojím se, páč tento vaječník je línej a mám u něj strašně dlouhou FF :/

kaitinka
21. zář 2017

@katmir promin, ta zprava mela.byt o komentar niz, trochu jsem se preklikla 😂 jinak mladata jsme, to priznavam 🙂
@dendasubaristka
Zprava, kterou jsem posilala katmir mela byt tobe 😂

kaitinka
21. zář 2017

@tynka07 tak to je pekny 🙂

Strana