icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
21. zář 2017

@janapuma :D počítání TP jsem taky dělala první dva cykly, teď už na to z vysoka :D protože jsem pak akorát na*raná :D a o to víc mne mrzí a k tomu čtu těhu týden po týdnu a číst to samé dokola už mne fakt nebaví :D
No rozhodně u tebe to vidím vážně dobře 🙂 hlavně ať se udrží ta teplota 🙂
Ale jak píšeš, po každém cyklu toho vím víc, vím na co se soustředit a prostě tento cyklus na to jdem na 120% :D a to by bylo, kdyby nebylo :D

dendasubaristka
21. zář 2017

@kaitinka jo pochopila jsem to :D 🙂

dendasubaristka
21. zář 2017

@tynka07 no,aspon uz mas jedno za sebou a muzes koukat na fotky,vis ze se to povedlo jednou,tak se povede po druhe

lucy0511
21. zář 2017

@tynka07 no dnes během dne se objevil hleník chvílemi hleník že bych na něm odtáhla náklaďák a čipek je vysoko a otevřený tak uvidím co z toho bude 🙂 🙂 🙂 🙂

katmir
21. zář 2017

@kaitinka vůbec nic se neděje. 🙂

já mám nějakou depku.😢
Zítra mi do práce přijde novoušek. To je na té práci nejhorší.

katmir
21. zář 2017

@lucy0511 držím palečky, to je super nález.

lucy0511
21. zář 2017

@katmir no nechci být moc optimistická 😒

kaitinka
21. zář 2017

@dendasubaristka Njn, trosinku jsem se preklikla no 😀 ale hlavne ze jsme se pochopily 🙂

kockakacka
21. zář 2017

@kaitinka hele, me minuly mesic bylo tak zle..a stejne dorazila :D strasne to děla psychika, taky jsem an sobě citila snad vsechny tehu příznaky :D jinak kdyz jsme u veku, me je 24 (a pul 😱😂) a manzelovi 29 (v březnu 30 :D) vždycky jsem chtěla prvni miminko ve 25 (včetně) tak uz si moc naděje nedávám @tynka07 mas alespoň jedno a proste tu jistotu, ze uz to jednou slo, tak to půjde znova..z tohoto pohledu to vidim u vsech, co se snaží o druhé 😊

kaitinka
21. zář 2017

@katmir to ti nezavidim. Ale snad to bude v pohode 🙂 muzu se zeptat,kdeze pracujes?

kaitinka
21. zář 2017

@kockakacka prave ze me nijak zle neni.. Mela jsem jen tri dny bolesti v podbrisku, ale jinak nic, zadne jine priznaky. O to vic jsem prave zmatena.. A pochybuju, ze by to byl mocak, protoze na malou jsem chodila nornamlne a bez paleni nebo tak neceho..

janapuma
21. zář 2017

@tynka07 to je od tebe hezké že nam tak věříš 😊 aspoň někdo 😁 ja si hrozně přála mít květnové miminko ❤ Malý je v srpnu. Typicky malý lev. 😁
Vy jste tady samé mladice. 😊

katmir
21. zář 2017

@kaitinka pracuji jako dětská sestra u praktika. Dříve jsem dělala na dětském JIRP, ale tam jsem to nedávala, a protože jsem dělala i dulu, tak jsem si to hodně tahala k porodům, tak tady mám relativní klídek. Dopo jsou nemocné, odpo prevence. Máme velký obvod, tak jsme tam dvě sestry, takže já jsem taková ta poradenská sestra, přes mimi -kojení atd.. a kolegyňka spíše na marůdky.

katmir
21. zář 2017

@janapuma a na kdy by ti vycházelo, že by to mohlo být ? Nám na 4.6.
starší dcera je 5.6.2002. mladší měla termín na 5.6.2005. nakonec šla o 6 týdnů dřív, tak to by bylo dobré, mě by sice do konce těhu nenechali,ale i tak by se mi to líbilo,

kaitinka
21. zář 2017

@katmir Tak to je moc krasne 🙂 Ale urcite obcas taky celkem namahave ze?

katmir
21. zář 2017

hodně papírování a komunikace s maminami skrz očkování, ale nechci tady dělat rozbroje, to je hodně ožehavé téma, tak se nechci do něčeho namočit. Ale myslím, že v pečovatelském domě nebo na LDN, to máš mnohem horší. Já nemusím nikoho zvedat. Ale určo chci jít na rizikové, i mám na to zdravotní problémy.

kaitinka
21. zář 2017

@katmir to mas z jedne strany pravdu, tahame i docela dost tezke lidi. A chapu te

janapuma
21. zář 2017

@katmir 7.6. A rozmezí pro porod v terminu 24.5. - 21.6. 😊 syna jsem přenášela 11 dní, tak bych si při dalším těhotenství přála dřívější porod. 😁

katmir
21. zář 2017

@janapuma starší dcera je narozena 42+5, taky jsem si přála dřívější porod, přišel 34+1, takže teď bych chtěla mít metu 34.tt 🙂, ale hlavně mi ještě chybí dost důležitých kroků před tím.

katmir
21. zář 2017

@janapuma ale z mé praxe 80 % druhorodiček rodí trochu dřív, hodně záleží, jak moc se i to prvorozené nosí atd..., ale mám v ordinaci maminu a ta přenášela každé, má 3.

karolly
21. zář 2017

@katmir Nějak nestíhám, ale Ty jsi dr? 🙂

dendasubaristka
21. zář 2017

Tak tedy věk :D já 25 v lednu 26 a manžel čerstvě 30 :p no ja chtela byt mlada mamina at mam na vse energii,s takovou budu stara kulhava :D

katmir
21. zář 2017

@karolly ne, jenom sestra, laktační poradkyně a dula.
@dendasubaristka ty jo, holky já vám závidím ten váš věk. Mně už v lednu 37.☹, manželovi 33. První dceru jsem měla v 21, po selhání antikoncepce.

bajunka
21. zář 2017

Muzu se pridat?Patrim uz k zaslouzilym matkam🙂,ale chceme jeste jedno,aby jsme meli stastny ctyrlistek a zastavam teorii,ze deti maji vyrustat v paru 🙂.Snazime se,nebo spos si nedavame pozor asi mesic,jenze tim,ze porad kojim takse mi jeste neobnovil cyklus,taky mam jen jeden vejcovod pomimodeloznim tehotenstvi a v cervenci jsem lecila boreliozu,doufam,ze uspesne...Nevitek jak moc se musi omezit kojeni,aby zas naskocila ovulace,vsude jsou jen rady na podporu kojeni,ale obracene toho moc neni...

kaitinka
21. zář 2017

Holky, na kolik vyjde primo ten teplomer na mereni BT?

darkwitch
21. zář 2017

@tynka07 nemyslím ze by ji šlo jen o prachy to fakt ne, k ní se normalne nedá dostat jen pres známost, ma to spis jako koníčka, ale ja to prostě nezvládám... Ted jsem ve fázi čekání na ms, dojít ma prvniho

darkwitch
21. zář 2017

@kockakacka to jsem si rikala u cekani naprvni, ted uz to tak optimisticky nevidim...
@bajunka ja otehotnela i pres kojeni i kdyz to skončilo zamlklym

natysnovec
21. zář 2017

Ahoj holky....mohu se zeptat jestli jste nejaka pribrala po Nosifolu?Dekuji predem za odpovedi.

kockakacka
21. zář 2017

@kaitinka lupovala jsem zde a ani jsem neplatila postu 🙂 takže 200,- https://www.mall.cz/teplomery/geratherm-teplome...

kockakacka
21. zář 2017

@darkwitch to chapu, jak dlouho se snažíte?

Strana