Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@darkwitch Aha, tak pak uz chapu. No my s ma tělem taky říkali, ze ma druhé nebudeme čekat, chtěli bychom rozdil lezi dětmi 2 roky a kdyz vidíme jak to jde ted...
@kockakacka taky jsem si představovala rozdil dva roky... Ted uz nestíhám ani ctyri
@darkwitch :( to je mi lito, urcite se brzy zadari 😘
@kockakacka stále verim, ze se nám ještě zadari a snad to brzy bude. Děkuju 🙂
Mohka by jste mi nejska poradit prosim...😢😢🌜
Ja mam mezi starsima dcerama 2 roky a tri tydny a taky jsem otehotnela bez MS,ale prece jen jsem byla mladsi a taky jsem mela oba dva vejcovody.U posledni holcicky jsme to zkousely cca 4mesice a vyslo to zrovna z te strany kde mi vejcovod chybi.No ale ted je tech aspektu proti jeste vic... vsechny holky se narodily v rozmezi 1 mesice,takjsem chtela i to posledni,ale to uz neklapne...
@natysnovec nikdy jsem ho nebrala rak nevim.
Kazdopadne vsem drzim.palce at to brzo vyjde 🙂
Tak dnes teplota klesla na 36.5 měřila jsem tedy už ve 4:30. Takže si počkám na MS. 😒☹
Dobry ranko holky, tak test sice sili ale dalnice to nejsou. Ale beru to s rezervou protoze jsem vecer dost pila a rano uz potrebovala hodne curat tak ta moc byla si myslim vic naredena aspon doufam teda 🙂
@janapuma to me mrzi, tak dopadne urcite pristi pokus 😉
@baraskaska pěkný 🙂 myslim ze dálnice nejsou potreba, tohle neni ovu test ;)
@dendasubaristka to ze je jedno, bohuzel jostota druheho neni :(
@kockakacka opet 😂 to ze mam jedno, neni jasne ze sebzavede druhe. Uz jsou to 4 roky a za tu dobu jsem se zmenila jak ja, tak manzel. Jistota to neni nikdy. Mela jsem problemy se sliznici, kdy byla 3*vetsi nez normalne a do kupy jsem se davala pomalu rok a ted se jen modlim at to nema nasledky. Mou jedinou jostotou je Ellie, kterou uz mam 🙂,
@janapuma neverim spbe, tak alespon nekomu :D a dodavate mi tim nadeje a silu na kazdy dalsi cyklus po fiasku 🙂
Jinak my jsme schvalne chteli deti brzy a jsem za to moc vdecna 🙂 holka nam dodala spravny smer 🙂
@dendasubaristka to je presne muj nazor, Ellie se narodila, kdyz mi bylo cerstvych 21 a bylo to to nejlepsi rozhodnuti 🙂
@natysnovec tak povídej jaký máš problém 🙂 jinak ti nikdo nemůže poradit 🙂
@kockakacka týýýjo ty testy z eBay - když já to neumim objednat , já tomu nerozumim :( neumim AJ
Ja hlasim teplotu stale 37,1 🙂
@tynka07 no prave chci byt mlada maminka. Prijde mi a to nemyslim spatne nic proti.starsim maminkam ze to mladsi lip zvladaji. Ale asi jak kdo,ale co pozoruju vetsinou starsi uz jsou zvykle na sve a tak no. Treba kdyz mas jedno kdyz jsi mladsi a pak dalsi starsi jde to,ale kdyz vidim treba ty holky co jsou starsi a maji prvni tak je to jine. Aspoň moje zkusenost. My hlavne chceme jen jedno a chci byt mlada at na nej mam dost energie a tak 🙂
@dendasubaristka no jak říkáš že je to jak kde.... mám spoustu známých co mají děti jako mladé myslím 20-25let a vůbec nevim co je na tom lepšího, když ty holky nemají žádné našetřené peníze bydlí v příšerných podmínkách převalujou korunu 5x v ruce protože se sakra rozhodují co za ní mohou koupit.... Nejezdí na dovolené, manžela nebo přítele téměř nevidí protože se snaží vydělat i po práci kde se dá.... no nevim co je lepší než být zaopatřená a vyřešené teplé a čisté bydlení nebo žít tak jak jsem výše napsala....
@fanunka tak ja mam kolem sebe hodne maminek kterym je 25 a nemaji se hrozne,jak si napsala. Vim ze se te to asi dotklo. Ale mam takovou zkusenost. Mlade maminky maji plno energie atd. Starsi si zvykli na svuj standard a snasi to hur. Proto jsem napsala jak kdo a je to moje zkušenost. Nemyslela jsem to nijak zle. Zas o takových mladych co si psala,to jsou ty nevyzrale co by meli jeste parit a uzivat si zivot. Ja jsem myslela ty mlade vyspele. Protoze s takovyma 25ti letyma nevyzralima si ani nerozumim.
@baraskaska Tak ta krasne sili 🙂 To vypada, ze jsi vyhrala nasi neoficialni soutez, kdo prijde prvni v zari s dvema carkama :D Drzim place 🙂
Já měla přítele se kterým jsem si nedovedla dítě představit. Takže kdybych potkala manžela dřív, bylo by dřív i mimi. V 24 jsem poznala manžela a vysadila prášky. Po třech letech jsme se vzali a po dvou měsících od svatby se zadařilo. Stará si nepřijdu 😁 letos budu mit 32. Ale znám staré matky a to je dílo teda. 😁
@dendasubaristka ach jo já chci taky ☹ moc ti přeji aby to vyšlo ❤😊🍀
@kockakacka tak co teplota ? 🙂
@baraskaska krasne ti sili gratulace
@janapuma děkuji moc 🙂 nemyslela jsem stare,ale starsi :D a manzel ma 30 a stary neni.. 🙂 jen jsem myslela maminky ktere zacnou planovat treba po 30ti. Prave znam hodne starsich ktere se rozhodli pozdeji a ted jsou s toho na nervy ze jim dite ničí nabytek,maji vse krasne a byly zvykle jak měli svuj standard. Nesednou si s nema na koberec a nehrajou si. Dite se zaspini a uz rvou,nemuze si sednout na travu aby nebylo nahodou spinave. Takze dite nemuze ani samo jist jogurt aby se nahodou nezaspinilo. Dite se bouchne a uz maji katastrofalni vidiny.Vsechno moc resi. Plno veci ktere treba mladsi maminky neresi. A to treba ani dopoledne nejdou ven ani se projít protoze by ho museli oblikat a vsechno kolem a je toho hodně. Nemaji proste takovou tu energii no. Ale je treba plno jinych ja bohuzel znam tyto.
taky jsem yastancem mladsich maminek, prvni dve holkyjsem mela v 26 a 28, treti v 33, ted je mi 35 a jeste jedno moc chceme, ale takz si rikam, ze uz na to zacinam byt stara. Teda vubec se strare necitim a nejmladsi si moc uzivam, ale zaroven vidimÁ co dovede uz ta devitileta s kterou zacina mlatit puberta, tak jestli na to budu mit nervz pak....jasne ze chapu, ze proste nekdo nema podminky pro to mit dite po 20,ale pokud je kde bydlet, solidni partner, tak v tom nevidim problem,ono cestovat a uzivat si zivota se dá v kazdem věku,ale po 30 uz byva cesta za miminkem slozitejsi...tim se nechci nikoho dotknout,ale proste to tak citim...
já si koupila na bazalku tento https://www.aliexpress.com/item/kTJ-Digital-LED...
ale líbí se mi i tento https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Dig...

@kockakacka skoro tri a pul roku, i kdyz ten prvni pul rok se neda moc pocitat, ale zacali jsme hned jak mi skoncilo sestinedeli, na prvni jsme cekali ctyri a pul roku