Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 kolegyne radi? a nebojis se, aby te nevyhodili? Me se teda neosvedcilo, aby zamestnavatel vedel, ze planuju otehotnet. Tak na ty kapky a drmek se kouknu. Posileni ovulace jo? Co to znamena? No ta injekce, co me pichla dr. by mela byt taky na posileni ovulace a premyslela jsem, co to vlastne konkretne znamena a nic me nenapadlo🙂 Dekuju no, hele my rok a rekla, ze tak pul roku opravdu takovym zpusobem, ze neni mozne, aby jsem neotehotnela...ovsem je, takze jsem prekvapena...ale jak jsem psala, muze byt, ze psychika potazmo hormony proste brani...a ani me to nejak vyznamne nevadi, takze to asi taky bude znamka...
@kaja2016 to me mrzi, je to tezky kdyz to nejde, ja bych z toho taky byla na nervy, kdyz uz nevis kde je ta chyba udelas pro to prvni posledni a furt nic. Ale tim ze sledujes a poznavas sve telo nic nezkazis. Mne se to libi zvlaste kdyz se diky tomu trefim i presne na ms. Ale chapu, ze nekdy to nejde ikdyz vis kdy je ovulace preci jenom 20% na otehotneni pro kazdy zdravy par neni moc. Cetla jsem si o oplodneni a videla snad x ruznych dokumentu presto me furt telo prekvapuje a nerozumim mu, jeste pred nekolika lety mi prislo vtipny kdyz by nekdo rekl ze to nejde i presto ze je sex pravidelny nyni po tomhle vsem uz vim ze to je mazec, a kdyz se to podari brzy je to vlastne maly zazrak. Proto pokud se mi tehu potvrdi budu si kazdy den rikat ze ten drobecek je takova tehulkovska vyhra v loterii. 😉
@martinka1996 ja myslim, ze je lepsi tech testu udelat vic za sebou a pak porovnat kdy carka sili, jeji maximum a kdy ubyva. A je lepsi sexovat ob den 😉
@kacasa no právě teď sílila, ale bohužel tohle byl poslední a zítra další
nekoupím takže takže proto to sem dávám 😁třeba má někdo lepší oči než já 😊😀každopádně díky za komentář 😊
@martinka1996 tak to zkuste dnes i v nedeli a je zo 😁😉
@martinka1996
* to
Tak tohle už je v plánu 😀
Ja myslím,ze to tam je dost jasně. Gratuluji.
Tak dnes teplota opět 36,8. Tak nevím teda co to má být. Vzpomínala jsem na otěhotnění s malým a srovnala to s tímto cyklem a je to dost podobné. 😃 Zkusím test, stejně bych na to pořád myslela.😊
@lucy0511 Tak z tohoto pripadu drzim palce, at bud co nejnizsi, ci naopak uz vzroste 😂😂😂 ale spis to druhy :D
@kockakacka no vidis, parada, tak si naberes vyssi zaklad na materskou ;) a jeste nezoufej, co dnes??
@ladyhacek pseudo je mrcha, ja sem se tak poucila, ze na priznaky fakt uz nedavam :D nema to cenu, kdyz clovek tak moc chce. Tak dalsi snazenicko 🙂 vitej v klubu :/ :D
@ejdys jee, tak ja teda ten jen druhy cyklus, ale taky si ho nemohu vynachvalit 🙂 a uz sem si zvykla i na chut a davam to bez niceho :D jsem taky plna energie a vesela, jsem vdecna uz jen za tohle 🙂 tenhle mesic jsem na doporuceni prudala jeste drmek na ppdppru OVU, tak jsem zvedava, diky sledovani vim na kdy se soustredit, tak snad se tento cyklus zavede 🙂 jinak my zacali letos v cervnu. To uz budete mit pomalu rok co :(
@janapuma tak tfuj tfuj 🙂
Tak teplota dneska zas 37,2 :D dva dny 37,1 a ted zas 37,2. Ale do stredy daleko
@kaja2016 no ono ti vzniklo vtipne. Zacali jsme se snazit a ja prpste zacala zvracet a dost. Takze si ze mne vsichni delali srandu ze jsem v tim a proste ja lhat neumim, tak ze mne vyletelo, ze to mozne je. No nakonec to byla nejaka strevni chripka, kterou jsem zrovna vtipne chytila 😂😂 jinak bych to nerikala.
No a vi to i nase Vedouci i regionalni manazerka, ale vim ze mne nevyhodi. 1.ac to zni jakkoliv blbe, tak vim ze jsm prpste v ty praci dobra a muze to byt na dlouho, nez se zavede a za 2. manzel dela tam zastupce Manazera a je docela vazenej tak mozna i kvuli nemu. A ja sm u prvni dcery delala az do 34tt, tak mozna i prpto :D
Jinak bych to taky nerikala, ani za nic :(
Tak TT je tak bílý jak jen může být. 😁 No nic tak si dnes užiju mamčiny narozeniny. 🍾 🥂😊
@tynka07 Tynus, jsem nakonec rada, ze vim, ze to nevyšlo uz ted.. Lepsi nez to proste dostat. Do ms zbývají 2-3 dny 🙂
@lucy0511 nezoufej, ovu ma po pozitivním testu přijít do 48 hodin, takže ji mas s největší pravděpodobnosti ted a teplota vzorové zitra rano 😊👍🏻 tak šup sup :D
Jo ale holky..byl něčí muž na spermiogramu? Muj je objednány na úterý.. Jsem nervózní za nej
Tak holky.. Uz jen den dva a pozna se, jestli u me MS prijde nebo ne.. Teda pokud nebudu mit jen zpozdeni.. 😕 ale modlim se porad 🙏, aby neprisla ani opozdene, i kdyz tomu moc neverim..
@kockakacka ahoj,můj muž byl na spermio teď v srpnu. Také jsem byla nervózní,on předtím taky.ale pak byl klidnější než já😉
@kockakacka vcera jsem volala do Motola,kdyz by se nezadarilo,tak pujde.
Platite si to sami nebo na pojistovnu ?
@kaitinka nakonec nikam nejedeme,vyhrala unava a valeni v posteli. 😀

@natysnovec já ho beru od prosince a nepřibrala jsem po něm.