Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka beru nesmutni, hold každá takovou kliku nemáme. Já mám taky normálně dlouhé cykly jak týden před výplatou ... hold my si musíme počkat ;) a bude to stát za to 🙂 ... a OT jsi nezkoušela??
Pořád máš teplotu nahoře a to je dobré znamení ;)
@aklin jo takhle... tak to jdi do toho, šup a možná snad už i teď 🙂 ... moc držím palečky, ať se zavedlo 🙂
@kockakacka jojo, taky ho tenhle cyklus hltám :D a s Gynexem dohromady snad předvede zázraky. Už mi stačí to, že dnes 13DC a našla jsem bílkový hlen :O a OT jsem si dělala teď a sice není pozitivní, ale už se rýsuje a to mám citlivost 25 🙂 , tak nějak si myslím, že zítra by mohl být pozitivní (což by bylo super boží). Čípek se mi už taky zvedl a měkne a to jsem minulý cyklus měla až 18DC :D Zítra má chlap volno a já se pro mimi objetuju, takže bude tulení, snad :D
@chiara1990 to je mi líto, ale nebylo by lepší, kdyby se na tebe dr podíval(a)?? Pro jistotu :(
@anetka9 Neeee, vůbec nevadí, já už to taky nestíhám všechno sledovat. Teď se tu snad něco špatnýho děje a jsem z toho mimo, ale tak to je jedno, neřešim :D ... Ale jsem ráda, že ses ozvala 🙂
Jinak drmek a Gynex stále baštím. Ráno v práci jsem na gaťkách našla bílkáč, což beru jako dobré znamení. Trošku mne pobolívá spíš děloha, jak vaječníky :D ale pobolívá. A teď jsem si dodělala OT a sice není pozitivní, ale už se to na něm rýsuje, to jsem měla min.cyklus až den před pozitivním. Tak jsem ráda, že sleduju vše, protože jsem 13DC a nebýt hlenu a čípku, tak bych začala testovat až 21DC ale podle příznaků to přijde asi dřív 🙂 ... nechci to zakřiknout, v tom mývám smůlu pak :D ale vážně to vidím zatím dobře, takže dnes si zažádám o tulivý večer :D
Jen mám teď trošku stresík v práci, tak mám trošku strach, ale to snad zvládneme 🙂
Ty pracuješ??
@bajunka jooo, s tím cyklusem to je takhle lepší dlouhej, než žádnej, ale je to fakt těžký, když během mého jednoho cyklu má jiná 2-3 ... pak máš o dost nižší šance na početí (nebo ne nižší, ale mnohem delší dobu to může trvat. ). Normálně se dá otěhotnět do roka (když to vezmu kolem a kolem zkráceně). Což je cca 11 cyklů, což třeba bez bylinek pro mne je dva a půl roku. Proto jsem ráda, že je něco, co trošku může pomoci. A jsou to pořád bylinky a ne nějaké chemické fujtajbly :D
@tynka07 Juu tak, že by to na tebe přeci jen mělo účinky?🙂))) Můj muž je smrtelně nemocen (čti rýmička a bolení v krku), ale asi má smůlu, řeklo se ob den, tak ob den:D Jooo stresík v práci hoď za hlavu a užij si období ovulace🙂 Já ještě nepracuju, týden se pyšním titulem z práv, tak teprv začnu hledat, kde mě kdo bude chtít:D
Ahojky holky tak MS očekavam opet za 5 dní a jsem jak na trní :/
posledni MS jsem mela 2.9.2017 a s pritelem jsme to stihli cca v pulce cyklu jen nevim zda jsme se doopravdy trefily :/
@anetka9 nejspíš jo :D Gynex mi to min.cyklus zkrátil z cca 41DC na 32DC a teď tohle :D No snad ... uvidím zítra ráno :D
Jééé, tak snad se smrti vyhne :D ... ale tak třeba ho to tulení z toho dostane :D
:D no kéž by to šlo, to hodit za hlavu :D ale tak něco vydržím :D a ovulaci si fáááákt užiju. Manža má teď hodně volna, tak ho budu zneužívat. Mám tři přání, tak je využiju. A teď sem byla na wc a další bílkáč, tak to jedem na tuty :D jen čekám, kdy klesne teplota. Min.cyklus sem měla OT+ a ten den OVU, v noci sex, ale to už bylo dle mne pozdě a druhý den ráno mi vylezla nahoru teplota :D Snad to teď stihneme :D ... poprvé co mám možnost to vychyttat :D se klepu jak ratlík, tohle bude hooodně těžké čekání na MS :D
J0éééééééé, tak to moc moc moc gratuluji <3 parádní zpráva, tak to pořádně oslavit (což už asi máš za sebou :D ) a rychle najít práci. To se nebojíš, že by jsi bez práce otěhotnila???
@tynka199665 ahojky 🙂 ... tohle je těžký no, jen cca 3% žen mají ovu v půlce cyklu :D ... je lepší se trošku hlídat, ať člověk ví kdy, co a jak :D
Ale moc ti přeji, ať se zavedlo 🙂 další dobré zprávy by přišli vhod 🙂
@tynka07 no tak ms jsem mela od 2.9. - 8.9 sex byl 9-15 atd :D tak doufam ze aspon to vyjde i kdyz moc uz na to neverim nechavame tomu voknyprubeh protoze by mi muselo asi jinak vazne svitit na majak :D
@tynka07 Joo jsme silné ženy, musíme něco vydržet:D Tak teď už to chytíš a pak ty dvě čárky🙂 Tři přání..to by ti mohlo vystačit na období ovulky, tak to je v pohodě:D
Děkuju🙂 No tak jako napůl oslavený.. všichni to chtějí slavit a já byla ráda, že můžu jen ležet do kdy chci a nic nedělat přes celej den:D mám předplatný časopisu a mám tu dva, který jsme nestihla ještě ani otevřít a za chvílí dojde třetí..takže je čas začít číst:D Noo já to měla původně vymyšlený jinak, kdybych otěhotněla rovnou, tak teď po škole bych zůstala jen na brigádě a pak šup s mimášem doma, ale takhle je to úplně k ....protože já si teď najdu práci, tam mi samozřejmě dají zkušebku, já otěhotněním a letím..takže já si vlastně teď hledám práci jen pro případ, že by se nám nevedlo dlouho...což je teda super..:/
@tynka199665 a ještě jak dlouhý máš cyklus?? Takhle se to vážně nedá. Luteální fáze je u každé jiná a je od ovu do ms 10-16dní, takže to je moc velký skok. Taky jsem si říkala, že magořit nebudu, ale nakonec jsem ráda a hlavně vím jak funguju :D Tak držím ty place ať se zavedlo ;)
@anetka9 asi tak, my vydržíme vše :D
No zas tolik si nefandím, ale fakt mám radost, že konečně to třeba trefíme. Fakt celou dobu jsme se snažili mimo, to zabolí potom :D
A uvidíš, taky se ti to teď třeba rozjede 🙂 pro mne to bylo překvapením :D já sem počítala, že až za týden a to tu bude bratr, takže tento měsíc asi nic :D snad je to znamení :D kurňa už dlouho mi takhle nehrabalo :D jééé :D kdy ty OVU čekáš??
:D tak teď máš volníčko no a to si šla na pracák?? Promiň že se tak blbě ptám, neznám to :D
A to se nebojíš rodičáku?? Že nebudeš mít nárok na mateřskou atd atd ?? :D To já se bála jak čert :D sice jsem měla už přes dva roky naděláno, ale víš jak to je :D
Na druhou stranu jde o to, co najdeš. Někde mají zkušebku jen tři měsíce a když to nikdo nebude vědět.
Takhle to udělala známá. Sice jsem pak byla naštvaná, páč to bylo hnusný, ale možný to je :D . Já počítám s tím, že dokud to půjde, tak chci být právě ještě v práci 🙂 Ale mám pojištěné, že kdyby malá byla hooodně nemocná, tak s ní prostě zůstanu doma a bude 🙂
No naplánované to je celé u mne i tebe krásně, teď jen to mímo k tomu :D
@tynka07 Tak to ještě, že ti to vyšlo na tenhle a ne na další týden:D🙂 Jáá ovu nevím, kdy čekám..minule byla 20dc, ale teď věřím v sílu drmku a chci ji minimálně zase o pět dní míň, takže do 15dc:D což je za tři dny mám dojem:D tak uvídím no🙂
Joooo volníčko, to se mi líbí:D neee pracák zatím ne, spolužáci zjistili, že mám od konce měsíce, ve kterým jsem absolvovala, měsíc na to, abych si našla práci, jinak se musím přihlásit na pracák, takže do listopadu pohoda:D Noo tak přinejhorším dostanu jen rodičák a ne mateřskou no.. kdybych to brala takhle, tak bych se musela odhlasit odsud a dělat tak dva tři roky, at mam praxi a materskou a usnadnený vracení se do práce...a to já teda nedám.::D
@anetka9 njn v tomhle je hrůza dnešního světa a spousta lidí takhle vlastně ani dítě nemá, páč potom zjistí, že už jsou na to staří a nebo je to už nebere.
Hold tohle každá vnímáme jinak. Pro mne představa pouze rodičáku byla docela a tý příšerný nemocenský bylo vážně strašákem :D ... ale zase prostě když to člověk cítí, tak by do toho prostě měl jít, tak jako ty 🙂
A kolik ti vlastně je?? 25-27?? Jen tipuji :D
A uvidíš, určitě drmek pomohl, jen tomu vážně věřit. Moc moc moc držím palce ať se povede, když už člověk do toho tolik dává 🙂 a BT měříš?? Už mi to zase vypadlo :D
Tak holky ke špinění se přidala bolest v kříži a břicha. Takže mrcha se blíží...☹ No mám v planu koupit gynex a drmek. A sex ob den. 😊
@tynka07 Noo já původně měla plány jiný, já chtěla nejdřív pracovat, trochu kariéra nějakej návyk pracovní a pak třeba ve 28 děti...ale hormonům neporučíš..:D chytlo mě to někdy v březnu a nechce se mě to pustit, takže "vysněné" povolání šlo stranou..:D Jinak je mi v listopadu 25🙂 A peníze..chápu, že je to třeba, ale vím, že i lidi, co dohromady berou 20-25 tisíc mají děti a uživí se taky..takže když se chce...tak holt si nebudu kupovat nějaký věci nebo nejdražší jogurty, atd..a až půjde prcek do školky, tak se to zase zlepší🙂 Teplotu neměřím, nemám žádnej pravidelnej denní rytmus, takže by to bylo nevypovídající stejnak..:D
Holky, je vecer, myslela jsem ze MS prijde, protoze obvykle mi chodi az vecer, ale dnes se k tomu asi nema a a neni ani naznak zatim ze by mela prijit (zadne spineni, proste nic), tak mam pocot, ze bude zase zpozdeni, jakp minuly mesic.. :(
@tynka07 a ostatní holky, tak se jdu pochlubit. Budu vás dál sledovat a všem přeji ať se dočkáte dřív než my a pokud možno přirozenou cestou. Nám pomohlo až IVF po sedmi letech neúspěšného snažení, přitom jsme oba naprosto zdraví, všechna vyšetření naprosto v pořádku a stejně....
Podle MS dnes 7+0, podle UTZ 7+3, srdíčko tluče, je to zvláštní pocit, pořád tomu nevěřím, že jsem se skoro ve 39 letech (příští týden) konečně dočkala. Držte nám palce, ať se fazole ještě dalších 33 týdnů drží uvnitř 😉🍀😍.
Všem přeji hodně štěstí a ať se brzy zadaří.
@volfici moc gratuluji, at ste zdravi 🙂

@kockakacka pořád lepší dlouhý cyklus než žádný 🙂, tak hlavu vzhuru🙂