Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Zenske, je mozne, ze jste tu dnes prokecaly pet stran? Kdo se v tom ma vyznat? :D
Ja jsem ted prisla docela zdrbla domu, mela jsem sraz s kamaradkama a posledni (mimo me) netehotna kamaradka z nasi party nam oznamila, ze cekaji mimco, no a samozrejme jako bonus se zadarilo hned druhy mesic. Moc ji to preju, ale po ceste domu jsem to v autobuse malem obrecela :( Tak ted uz je snad opravdu rada na me, protoze uz mi nezbyla ani jedna bezdetna kamaradka.
@apple_tree tak tenhle stav znám mě tvrdila švagrová jak jim to nejde a heleme se už přenáší
jojo je to čertík, a¨le zaroveň zlatíčko a právě kvůli tomu, že je tak úžasnájsme se domluvili, že ji pořídíme ještě parťáka 🙂, ale zatím mně čeká teprve kontrola u dr.,abych zjistila jak to se mnou vypadá, protože mi ještě nenaskočil cyklus...
Tak nic loučím se jdu ještě chvíli pracovat a pak do peřin, protože mi někdo doporučoval, že na otěhotnění má být člověk odpočatý, a to já moc nejsem 🙂
Holky celý den spinim tak tmavě hnede az cerne,trochu už i krev a krvave kousky. Rano byla teplota 37. Mam brat uz od dneska ms nebo mam pockat az se to uplne rozjede.
@kaitinka
@dendasubaristka
holky ach jo, ale já se přidám a začne nám opět nový cyklus, alespoň něco. Zase dobrý, že alespoň chodí. Na všem špatném, musíme hledat něco dobrého.
Ahoj holky co vás docitam tak nestíhám večerní čtení knížky... hrozne moc žvanite 😀
@kaitinka neteskni, není červnátko, bude červencátko takovýho ráčka doma mít je taky pěkný 🙂
@kaitinka no ja takovou depku mela v praci dopo. Doma jsem byla uz v poho. My staci byt s manzelem a nic me netrapi. Pokud bych nechtela myslet na mimco a odpoutat se od toho musela bych s nim byt 24 hodin denne :D to by ho asi klepla pepka. Ms se mi jeste úplně nerozjela,takze od zitrka. Teplota uz klesá 36,9.
Holky, asi me to vcera vzalo vic, nez jsem cekala. Dneska se mi o tom zdalo, ze jsem tehotna, v 10.tt, strasne zivy sen. UZ mi z toho zacina hrabat, fakt :D Ovulace byla o vikendu, ale tento mesic z toho nic nebude, nejak jsme to uplne zazdili, nebo spis nenasli silu a cas, takze sex byl jen dvakrat par dnu pred ovu, takze ja uz cekam na pulku rijna a dalsi kolo :D
@baraskaska Me nejde o to, kdy se narodi nebo v jakem znameni, jen nas to moc mrzi a hlavne me.. A jak jsem psala vcera, mrska dorazila dnes brzy rano v cele parade.. :(
@dendasubaristka me se bohuzel MS rozjela ted brzy rano v plne parade. Ale.kdybych si vcera vecer nevsimla, ze zacinam spinit, vubec bych nevedela ze MS dorazi.. Az do ted jsem byla bez bolesti podbrisku, ty prisli az ted rano a jen slabe..
Když si měříte teplotu,nepřipadne vám to stresující mnohem víc po ovulaci?Aspon teda mne skáče teplota.

@kaitinka mně taky nedorazila a úplně ji ani necítím. Ale jsem blázen v testování a pořád ne a ne ji tam najít ☹😂
Ale objevily se mi mrchy kvasinky 😢