Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@baraskaska no uvidim jestli se zadari ted tenhle dalsi cyklus, i kdyz nevim, manzel jezdi ted z prace dost unaveny jak jim zacala sezona a to je kolikrat rad, ze se naji, da si kafe a jde si aspon lehnout.. 😕
Tak ja dnes 14 DPO..poslední den LF.. Teplota stale stejna jako vcera..o to to bude zitra horsi :(
@kaitinka no u me bolesti skoncili tak dva mesice zpet,taky je uz nemam pred ms. Az pri ni. Spineni a prsa jsou ted pro me priznaky no.
@karolly ja to tak mela. Stejnou teplotu par dni za sebou 🙂
@apple_tree achjoo to znám :( moje kamarádky mají pomalu dospělé děti a jak říkáš v okolí všechny co znám si řeknou že chtějí dítě a druhý měsíc oznamují že jsou těhotné :( no to já vůbec nepobírám nevím jak je to možný.... a hlavně proč to tak je že já nic :(
@dendasubaristka Tak dobrý, nějak jsem pochybovala, jestli to je normální, nebo je zase něco špatně 😀
@dendasubaristka tak u me je to jak kdy.. Ja bolesti jako PMS mam.malokdy, ale z druhe strany vim, ze kdyz mam bolesti tesne pred MS, bude i samotna MS bolestiva a ne malo.. Kdyz bolesti nemam, vetsinou se i MS obejde bez nejake velke bolesti.. Posledni moznost byva nejcastejsi, ale v tom pripade se musim hlidat, abych mrskou nebyla zaskocena, ciz se mi uz taky parkrat stalo, kdyz jsem zapomela ze ma prijit 😂
@kaitinka no zatim vzdycky vim ze to mam dostat jeste se mi nestalo ze bych zapomela. Treba ty holky ktere rikaji jee ja to mela dostat a jeste ne treba po mesici toho vsimnou nechapu :D ja musim mit ve vsem prehled
@dendasubaristka tak nestalo se mi, ze bych vyslovene zapomela, ale kdyz jsem vecne v praci a mam jeste plno zarizovani okolo, tak se stalo, ze mi nedoslo kdy ma mrska prijit a kdyz nemam zadne PMS, tak je to pak hned 😀
tak dotaz bo si to fakt nepamatuju, opravdu netuším v jaké fázi cyklu jsem, poslední MS byla před víc jak 2 lety(těhotenství kojení no až doteď) řekla jsem si že zkusím BT, no nemůžu najít teploměr a ty objednané zatím nedorazily, čípek nepoznám, mě přišel vždycky stejný 🙂, takže hlen, no před pár dny by se dalo říct creamy, ale těď normálně jak tekutina, aji jsem musela nosit slipovku, protože to bylo jako bych si pořád ucvrnkávala, omlouvám se za popis 🙂 myslíte že se může blížit něco jako plodné období, podbřišek lehce pobolívá,ale to poslední dobou skoro pořád, tak přemýšlím jestli se mi to tam dole už budí k životu 🙂
@fanunka Tak sice PMS vetsinou nemam, ale neboj, kdyz mrska prijde, tak to taky kolikrat stoji za to.. Nejednou jsem byla tez protivna, stvalo me vsechno a temer bez duvodu, byvam nekdy i vyslovene plactiva nebo mam depky.. Dnes mam taky mensi depku, ale to spis jen kvuli tomu ze mrska prisla a nepodarilo se mimi... :(
@kockakacka a co zkusit ovu test? Ten by nic neukazal?
@kockakacka zkus ho 🙂
@baraskaska
@toryt vcera byl prakticky bily..jen dusicek
@karolly me prijde uz docela fajn 🙂
@dendasubaristka Jako jo, ale pozitivní ještě není... řekla bych, že po zaschnutí bude vypadat úplně stejně jako včerejší ☹
holky co používáte za aplikace na cyklus?
@dendasubaristka No to je to.... Zatím co testuju - teď třetí cyklus, jsem nikdy stejně silnou testovací jako kontrolní čárku neměla. Natož silnější. Ale taky se nám zatím nepovedlo no. A to se snažíme už skoro půl roku. ☹
@fanunka Podle návodu by měly být čárky stejné nebo testovací ještě silnější, tak právě nevím. ☹
@bajunka Já také ovuView

Holky jen dotaz... je možné mít tři dny za sebou stejnou BT? Teploměr funguje, jinde měří jinou teplotu...