Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka sakrys z toho jsem teda jelen. Pak asi nezbyva nez cekat. Napadlo me akorat dalsi zkusit podle cipku, ale je to taky jen orientacne. Ja treba mivam vzdy sucho pred ms uz min 9 dni a ted furt vlhko a mozna by uz meknul a otviral se jinak jedine zitra zas tt nebo pozitri. 🙂
@katmir skrze nerovnovahu hormonu pri ovu je dobry drmek. Jukni na e lekarnu, treba pomuze
@apple_tree to je mi straaaasne lito :( pak pisnu, nestiham
@karolly no prave tohle muze stacit jako pozitivni pokud jinak to nemyvas 🙂
Ahojte. Tak jsem dnes v zelené lékárně objevila bylinné kapky drmek. Tak jsem je vzala a zkusím. 😊 No měli i gynex ale šileně drahý, ten vezmu v lékárně.
@janapuma a jaky drmek?? Jsou kapky, kapsle, prasky, tinkzury,..... Jinak prpzatim za mne drmek dopprucuji a jedtli mi to teplpta pptvrdi, tak s Gynexem dohromady delaji zazraky 🙂
@kockakacka a co ty?? Nestiham cist, tak mi to vypis :D
@karolly urcite nevadi, jen se nediv, teploty byvaji o neco nizsi, nez kdyz meris v pochve. Ale moc se nedoporucuje uz kvuli tomu, ze je tam moc promennych :/ ale i tak nevadi 🙂. Jinak ja v ms merim (pouzivam tampony) ale neni to 100% pac nezajizdim tak hluboko :D a ani se merit nemusi 🙂
A jeste jsem vlastne cetla, ze se da i rektalne :D
já začala brát Agnucaston, v lékárně jiný drmek neměli v práškách, jen čaj a ten bych já nedělala, znám se 😀 myslíte že je potřeba ještě přikoupit nějaký ten gynex nebo něco takového? už toho beru docela hodně - listovku, železo(mám ho stále nedostatek), mutivitamin centrum a ten Anucaston, tak zase ať to nějak nepřeženu 😀
já furt nevím, nechce se mi už sledovat ovulaci neovulaci, během "ovulace", tedy doby kdy by měla být cítím třeba bolest často na pravém vaječníku, hlen taky je a přesto prý ovulace není.... u dr jsem byla na jedné kontrole kde mi sdělila že folikuly malé že to nevypadá na ovulaci, ale když jsem měla dřív podobné bolesti v podbřišku a jela s tím do nemocnice tak mi sdělili že folikul nebo cystička a do dvou dnů to přešlo... tak já nevím co je špatně :-/ kdybych ovulaci měla tak už jsem dávno těhotná a zároveň co ty projevy ovulace mají znamenat a ta bolest když ne ovulaci ☹ Nějak už nevěřím jestli to půjde.
@tynka07 ahoj Tynko, podle BT mam dnes poslední den lutealni fáze, takže zitra čekám kamosku :D bříško uz boli, tak je to jasny

@hlasimse Já do toho ještě měřím BT - teď teda první cyklus. Takže uvidím, co se objeví ráno 🙂 Snažíme se teď fakt sexovat pravidelně, tohle všechno testování dělám hlavně proto, abych vůbec věděla, kdy ovuluju a jestli vůbec. 🙂