Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@toryt az??? Teda :O ... Tak at stavkovat prestane :D to se nedela. Takze jsi ted ve volne fazi jo??
@janapuma parada, tak snad to pomuze 🙂 Hold jsem asi moc duveriva v toto, ale zatim spokojebost 🙂
@kristyn.g ahojky ... No pokud chcete mimi, tak je zaklad kyselina listova, ta je vazne dulezita. Ja ji beru uz asi 4.mesic a jsem ok 🙂
Gynex je spise na upravu cyklu, ci PMS + dalsi ucinky mimo spodek.
Pak je dobry drmek na posileni ovulace (upravuje hormony a tim zvysuje sance na otehotneni).
Pak je pry dobra bud Fertiprona ci Duphaston, ale s tim zkusenosti nemam.
Ale jestli budes neco brat, tak se porad s lekarnici, jestli to muzes takhle hodne kombinovat, aby sis spis jeste neuskodila ;)
@kockakacka nene :( ... Ale tak treba boli jen aby se ti nestyskalo :D rano sem koukej hodit graf a bud s teplotou dole a nebo s TT+ jasny :D
Holky ms dorazila. Takze přesně na čas. Mám opravdu ukázkové cykly ty jo a stejně se nám zatím nepovedlo. No a když se tu tak bavite kdo co berete já neberu nic :D
@dendasubaristka No tak dalsi cxklus no 🙂 ale pekny, ze to mas hak hodinky (prave proto i neco beru :D )
@dendasubaristka Je super, že nemusíš čekat a mít plané naděje 🙂 Povede se příští měsíc 🙂
@tynka07 Ony bylinky dělají zázraky 🙂 Ještě otěhotnět a bylo by to super 🙂
@tynka07 no ja si furt rikam ze kdyz mam vsechno ukazkove proc neco brat.
Myslíte, že bych měla začít brát listovku, i když se o dítě nesnažím, ale otěhotnění není vyloučeno? Já si furt říkám, že kdybych otěhotněla, tak ty věci můžu začít brát až po zjištění těhotenství, ne? Stejně tak piju kafe, pivo atd., neomezuju se... Co myslíte?
@tynka07 díky, to přesně potřebuji, posílit ovulaci, naposledy jsem nějaký folikul měla ale malý a ovulace tedy neproběhla ☹ takže asi mi to nedozraje prostě tak pokud by drmek pomohl k tomu byla bych šťastná. Listovku docela flákám v pravidelnosti dám si na to tedy větší pozor
Holky a ten drmek jaký doporučujete?
@dendasubaristka Prave akorat ti to muze vde rozhazet 🙂
Nad tim bych premyslela pp dlouhodobem nepodareni se
@dendasubaristka v den ovu jsem to mela minuly mesic, ale cejtila jsem, ze ovuluju rano podle bolesti a sex byl az vecer, coz je fakt ppzde, ted se to snazime vychytat hold ob den, uz aby stoupla teplota :D
@bajunka hele tady je to lehky. Kyselina je nejdulezitejsi v prvnim symestru a poradne ji mas v tele az po trech nesicich brani, takze proto dopprucuji 3 mesice pred D na ze m se, aby byla v tele. A k tomu kdyz ji budrs brat, tak se ti nic nestane. Ja bych asi byla pro 🙂
@kristyn.g tak snad ti pomuze 🙂 a listovku fakt jo. Je hodne dulezita kvuli spravne tvorbe bunek (rozstepy patere atd). A ja treba radsi vezmu prasek, nez pak litovat.
@tynka07 no vidis a my meli sex vecer pred ovu a nevyslo to. Zas vajicko si pry pocka. Tak zkusime novy cyklus v den ovu. A uvidime a zkusim manzelovi nejak naznacit tu macu kdyz se o ni tak mluvi 🙂
@dendasubaristka Spermie si počkají - vajíčko jen do 24 hod. od ovulace.
@tynka07 ja jsem z toho jelen :D rano jsem čekala ms a teplota 36,96... 🤔😂 dokonce se mi zdál, uz podruhe v tydnu sen, ze jsem nasla // 😂 Takže závěrem ms nikde, LF dnes 15.den, ale dle fertility friend to mam dostat az zitra..což by me fakt stvalo, protože zapisuji na psi výstavě a delat to v tech šílených bolestech, nic moc :/
Po dlouhych 32 dnech dorazila. Jedem novy cyklus.
@kockakacka Když se mi naposledy zdálo, že jsem těhotná, byla jsem opravdu těhotná se synem 🙂 Zkus TT 🙂
@hlasimse vim vim 🙂 myslim to tak pokud bude sex v den ovulace tak je sance. Protoze tam to vajicko bude jeste 🙂 kdyz spermie nejsou schopne pockat. Aspoň nase teda.
@fanunka diky 🙂

@tynka07 Já jsem teda ještě trošku mimo v té BT, ale není možné, že byla včera a proto dneska ten skok teploty nahoru? A když budou ještě dvě takhle vysoké, tak to znamená, že ovu už opravdu byla, že jo?