icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katmir
25. zář 2017

@kaitinka mně taky nedorazila a úplně ji ani necítím. Ale jsem blázen v testování a pořád ne a ne ji tam najít ☹😂
Ale objevily se mi mrchy kvasinky 😢

apple_tree
25. zář 2017

Zenske, je mozne, ze jste tu dnes prokecaly pet stran? Kdo se v tom ma vyznat? :D
Ja jsem ted prisla docela zdrbla domu, mela jsem sraz s kamaradkama a posledni (mimo me) netehotna kamaradka z nasi party nam oznamila, ze cekaji mimco, no a samozrejme jako bonus se zadarilo hned druhy mesic. Moc ji to preju, ale po ceste domu jsem to v autobuse malem obrecela :( Tak ted uz je snad opravdu rada na me, protoze uz mi nezbyla ani jedna bezdetna kamaradka.

lucy0511
25. zář 2017

@hani1234 taky bych řekla že tam je pěknej dušík 🙂 🙂

anetka9
25. zář 2017

@bajunka Jeeee🙂) to je náhoda!!:D🙂 Jooo ještě joo🙂 a to už je určitě beruška veliká🙂 Jinak fotky se mi pořád moc líbí, jednu už máme na zdi o rozměrech 60x80:D

lucy0511
25. zář 2017

@apple_tree tak tenhle stav znám mě tvrdila švagrová jak jim to nejde a heleme se už přenáší

bajunka
25. zář 2017

jojo je to čertík, a¨le zaroveň zlatíčko a právě kvůli tomu, že je tak úžasnájsme se domluvili, že ji pořídíme ještě parťáka 🙂, ale zatím mně čeká teprve kontrola u dr.,abych zjistila jak to se mnou vypadá, protože mi ještě nenaskočil cyklus...
Tak nic loučím se jdu ještě chvíli pracovat a pak do peřin, protože mi někdo doporučoval, že na otěhotnění má být člověk odpočatý, a to já moc nejsem 🙂

kaitinka
25. zář 2017

@janapuma TT jsem zkousela vcera, ale test bily jako snih.. :(

kaitinka
25. zář 2017

@katmir to me moc mrzi :( me MS jeste neprisla, ale mam pocot, ze bude zase jen zpozdeni a tudiz se mi asi zase protahl cyklus.. Zkusim poclat do patka a uvidim, nechci zbytecne testovat, protoze TT jsem zlousela vcera a byl snehobily...

katmir
25. zář 2017

@kaitinka já už taky testovat nebudu, počkám na MS a pak se začnu ládovat Estrofenem, který by mi měl dát testosteron do rovnováhy, ale teď jsem se dočetla, že brání ovulaci, tak zítra zavolám švagrové a poradím se, popř.přidám gynex, který mám taky doma.

dendasubaristka
25. zář 2017

Holky celý den spinim tak tmavě hnede az cerne,trochu už i krev a krvave kousky. Rano byla teplota 37. Mam brat uz od dneska ms nebo mam pockat az se to uplne rozjede.

karolly
25. zář 2017

@dendasubaristka Mělo by se čekat, až se MS úplně rozjede 🙂

dendasubaristka
25. zář 2017

@karolly ok diky. 🙂

kaitinka
25. zář 2017

Holky,tak je to v haji, zacinam spinit, takze ms na stopro prijde zitra 😢

karolly
25. zář 2017

@kaitinka Hlavu vzhůru 🙂 Povede se příští cyklus 🙂

dendasubaristka
25. zář 2017

@kaitinka muzeme si podat ruce

katmir
25. zář 2017

@kaitinka
@dendasubaristka
holky ach jo, ale já se přidám a začne nám opět nový cyklus, alespoň něco. Zase dobrý, že alespoň chodí. Na všem špatném, musíme hledat něco dobrého.

kaitinka
25. zář 2017

@karolly snaad ma pravdu, ale i tak me to moc mrzi a uzira me to.. :(

kaitinka
25. zář 2017

@dendasubaristka bohuzel se neda nic delat no. :(

kaitinka
25. zář 2017

@katmir no vzhledem k tomu, ze nam se nedari uz pres dva roky.. Nevum co na tom najit pozitivniho.. Abych se priznala, dost me tobuz depta.. :(

darkwitch
25. zář 2017

Ahoj holky co vás docitam tak nestíhám večerní čtení knížky... hrozne moc žvanite 😀

baraskaska
25. zář 2017

@kaitinka neteskni, není červnátko, bude červencátko takovýho ráčka doma mít je taky pěkný 🙂

janapuma
26. zář 2017

Hlásím 1DC. Další měsíc jsme na řadě děvčata. 😊

dendasubaristka
26. zář 2017

@kaitinka no ja takovou depku mela v praci dopo. Doma jsem byla uz v poho. My staci byt s manzelem a nic me netrapi. Pokud bych nechtela myslet na mimco a odpoutat se od toho musela bych s nim byt 24 hodin denne :D to by ho asi klepla pepka. Ms se mi jeste úplně nerozjela,takze od zitrka. Teplota uz klesá 36,9.

tynka07
26. zář 2017

@anetka9 jsi uzasna!!!!! Presne takhle by to melo byt!!!! At uz vytouzene miminko mate ❤❤❤
Jinak presne toto jsem resila i ja pred par roky. Sice jsem praci mela, ale hodne jsem postupovala, ale jak se mi to dostalo do hlavy, tak slo vsebstranou, i penize

tynka07
26. zář 2017

@janapuma neeeeeeeeeeeee 😥 ... No proste zari neni moc dobry mesic. Ted uz to pujde 🍀🍀🍀

apple_tree
26. zář 2017

Holky, asi me to vcera vzalo vic, nez jsem cekala. Dneska se mi o tom zdalo, ze jsem tehotna, v 10.tt, strasne zivy sen. UZ mi z toho zacina hrabat, fakt :D Ovulace byla o vikendu, ale tento mesic z toho nic nebude, nejak jsme to uplne zazdili, nebo spis nenasli silu a cas, takze sex byl jen dvakrat par dnu pred ovu, takze ja uz cekam na pulku rijna a dalsi kolo :D

kaitinka
26. zář 2017

@baraskaska Me nejde o to, kdy se narodi nebo v jakem znameni, jen nas to moc mrzi a hlavne me.. A jak jsem psala vcera, mrska dorazila dnes brzy rano v cele parade.. :(

kaitinka
26. zář 2017

@dendasubaristka me se bohuzel MS rozjela ted brzy rano v plne parade. Ale.kdybych si vcera vecer nevsimla, ze zacinam spinit, vubec bych nevedela ze MS dorazi.. Az do ted jsem byla bez bolesti podbrisku, ty prisli az ted rano a jen slabe..

jitulka23
26. zář 2017

Když si měříte teplotu,nepřipadne vám to stresující mnohem víc po ovulaci?Aspon teda mne skáče teplota.

baraskaska
26. zář 2017

@kaitinka vsak ja to myslim tak ze kdyz se nepodarilo ted podari se priste 🙂

Strana