icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

karolly
26. zář 2017

@tynka07 Já jsem teda ještě trošku mimo v té BT, ale není možné, že byla včera a proto dneska ten skok teploty nahoru? A když budou ještě dvě takhle vysoké, tak to znamená, že ovu už opravdu byla, že jo?

tynka07
26. zář 2017

@toryt az??? Teda :O ... Tak at stavkovat prestane :D to se nedela. Takze jsi ted ve volne fazi jo??
@janapuma parada, tak snad to pomuze 🙂 Hold jsem asi moc duveriva v toto, ale zatim spokojebost 🙂
@kristyn.g ahojky ... No pokud chcete mimi, tak je zaklad kyselina listova, ta je vazne dulezita. Ja ji beru uz asi 4.mesic a jsem ok 🙂
Gynex je spise na upravu cyklu, ci PMS + dalsi ucinky mimo spodek.
Pak je dobry drmek na posileni ovulace (upravuje hormony a tim zvysuje sance na otehotneni).
Pak je pry dobra bud Fertiprona ci Duphaston, ale s tim zkusenosti nemam.
Ale jestli budes neco brat, tak se porad s lekarnici, jestli to muzes takhle hodne kombinovat, aby sis spis jeste neuskodila ;)
@kockakacka nene :( ... Ale tak treba boli jen aby se ti nestyskalo :D rano sem koukej hodit graf a bud s teplotou dole a nebo s TT+ jasny :D

tynka07
26. zář 2017

@karolly no mozny to je, ja se jen cukam v tom, ze neni mozny, aby mi ty bylinky zjratily cely cyklus o polovinu :D ale kdyby vcera byla, taj neva. Jen ten dnesni OT stejnej jako vcera :O

dendasubaristka
26. zář 2017

Holky ms dorazila. Takze přesně na čas. Mám opravdu ukázkové cykly ty jo a stejně se nám zatím nepovedlo. No a když se tu tak bavite kdo co berete já neberu nic :D

lucy0511
26. zář 2017

@tynka07 to taky vypadá dobře 🙂 🙂

fanunka
26. zář 2017

@tynka07 ja beru listovku,rybi tuk omega3,kontryhel uz 2 roky a ted bylinky od čiňanu na miru

tynka07
26. zář 2017

@dendasubaristka No tak dalsi cxklus no 🙂 ale pekny, ze to mas hak hodinky (prave proto i neco beru :D )

karolly
26. zář 2017

@dendasubaristka Je super, že nemusíš čekat a mít plané naděje 🙂 Povede se příští měsíc 🙂

@tynka07 Ony bylinky dělají zázraky 🙂 Ještě otěhotnět a bylo by to super 🙂

tynka07
26. zář 2017

@karolly
@lucy0511 no prave ze kdyz porovnam i predchozi cyklus tak tam neni mpc velky rozdil. No jsem zvedava zitra. Ale jsem docrla od vcera ve stresu (a dnes totalne) takze i to to muze menit :/

dendasubaristka
26. zář 2017

@tynka07 no ja si furt rikam ze kdyz mam vsechno ukazkove proc neco brat.

dendasubaristka
26. zář 2017

@karolly
@tynka07 no pristi cyklus snad. Ted sex den pred ovu nebyl spravna volba pritom by to melo byt nejidealnejsi. Tak pristi cyklus bude den po pozitivnim testu v den ovu 🙂

lucy0511
26. zář 2017

@tynka07 jak že máš dlouhej cyklus?

hlasimse
26. zář 2017

Myslíte, že bych měla začít brát listovku, i když se o dítě nesnažím, ale otěhotnění není vyloučeno? Já si furt říkám, že kdybych otěhotněla, tak ty věci můžu začít brát až po zjištění těhotenství, ne? Stejně tak piju kafe, pivo atd., neomezuju se... Co myslíte?

bajunka
26. zář 2017

@hlasimse no to by bylo moc pěkné ale nejsem 🙂 ale dnes jsem běžela do dr maxe a koupila si ovu testy,abych měla na co čůrat a nic jen dušík :/ holt. Jinak já baštím listovku už tak 4 měsíce a až se zadaří přejdu na femibion, zrovna listovka je docela důležitá.

hlasimse
26. zář 2017

@bajunka Aha, to je zajímavý, tak možná si tu listovku taky pořídím 🙂 Asi to není nic proti ničemu.

kristyn.g
26. zář 2017

@tynka07 díky, to přesně potřebuji, posílit ovulaci, naposledy jsem nějaký folikul měla ale malý a ovulace tedy neproběhla ☹ takže asi mi to nedozraje prostě tak pokud by drmek pomohl k tomu byla bych šťastná. Listovku docela flákám v pravidelnosti dám si na to tedy větší pozor

bajunka
26. zář 2017

Holky a ten drmek jaký doporučujete?

katkas75
26. zář 2017

@jannahh díky 😀 uvažuju že objednám tu macu.. pro chlapa hlavně.vsichni o tom tam básní,tak uvidím. Drž se!😉

fanunka
27. zář 2017

@katkas75 my jí taky bereme. Manžel neměl moc dobrej spermiogram a po 5měsících braní maccy a fertilanu je nad normálem 🙂 fakt to maká

tynka07
27. zář 2017

@dendasubaristka Prave akorat ti to muze vde rozhazet 🙂
Nad tim bych premyslela pp dlouhodobem nepodareni se
@dendasubaristka v den ovu jsem to mela minuly mesic, ale cejtila jsem, ze ovuluju rano podle bolesti a sex byl az vecer, coz je fakt ppzde, ted se to snazime vychytat hold ob den, uz aby stoupla teplota :D
@bajunka hele tady je to lehky. Kyselina je nejdulezitejsi v prvnim symestru a poradne ji mas v tele az po trech nesicich brani, takze proto dopprucuji 3 mesice pred D na ze m se, aby byla v tele. A k tomu kdyz ji budrs brat, tak se ti nic nestane. Ja bych asi byla pro 🙂
@kristyn.g tak snad ti pomuze 🙂 a listovku fakt jo. Je hodne dulezita kvuli spravne tvorbe bunek (rozstepy patere atd). A ja treba radsi vezmu prasek, nez pak litovat.

tynka07
27. zář 2017

@bajunka nejsilnejsi jsou tabletky. Vytazek je 10:1.

karolly
27. zář 2017

@tynka07 A dnešní teplota vypadá jak?

dendasubaristka
27. zář 2017

@tynka07 no vidis a my meli sex vecer pred ovu a nevyslo to. Zas vajicko si pry pocka. Tak zkusime novy cyklus v den ovu. A uvidime a zkusim manzelovi nejak naznacit tu macu kdyz se o ni tak mluvi 🙂

hlasimse
27. zář 2017

@dendasubaristka Spermie si počkají - vajíčko jen do 24 hod. od ovulace.

kockakacka
27. zář 2017

@tynka07 ja jsem z toho jelen :D rano jsem čekala ms a teplota 36,96... 🤔😂 dokonce se mi zdál, uz podruhe v tydnu sen, ze jsem nasla // 😂 Takže závěrem ms nikde, LF dnes 15.den, ale dle fertility friend to mam dostat az zitra..což by me fakt stvalo, protože zapisuji na psi výstavě a delat to v tech šílených bolestech, nic moc :/

aklin
27. zář 2017

Po dlouhych 32 dnech dorazila. Jedem novy cyklus.

karolly
27. zář 2017

@kockakacka Když se mi naposledy zdálo, že jsem těhotná, byla jsem opravdu těhotná se synem 🙂 Zkus TT 🙂

dendasubaristka
27. zář 2017

@hlasimse vim vim 🙂 myslim to tak pokud bude sex v den ovulace tak je sance. Protoze tam to vajicko bude jeste 🙂 kdyz spermie nejsou schopne pockat. Aspoň nase teda.

dendasubaristka
27. zář 2017

@fanunka diky 🙂

Strana