icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
27. zář 2017

@anetka9 a mas stejny testy?? A zkousela jsi treba 2x za den??
Jinak ja ovu nemela ale dnes ukazkove pozitivni OT 🙂 tak snad. A pres to vse dame dnes jeste jednu tulici 🙂 Snad se zavede, uz bych potrebovala nejakou lepsejsi zpravicku. Ja verim tomi, ze hodne udelalo i spojeni Gynexu a toho Drmku. A ty jsi psala ze pouzivas ty tinktury vid??

tynka07
27. zář 2017

@kockakacka ty jo, no ale kdyz trosku spadne, to stale nic neznamena.
Uvidis zitra, moc ti to preju 🙂 snad nespadne a nedorazi, opet informuj 🙂
Ja pro same nadseni dnes mela ukazkove pozitivni OT, tak se budeme jeste tulikovat 🙂 a snad ❤❤❤❤

anetka9
27. zář 2017

@tynka07 koukala jsem na krasnej test🙂 tak jeste dneska radsi, kdyz to pujde🙂 jinak mam stejnou znacku, vcera jsem delala cca v 6 a dneska uz v 11(jela sem pryc). Tak nevim:/ ale taky bych uz chtela takovej hezkej🙂 drmek beru v tabletkach🙂 kam ti to ted posunuly, na 15dc?🙂

karolly
27. zář 2017

@tynka07 Je dobře, že máš doma takovou oporu 🙂 🙂 To je důležitý 🙂

Jakou máš značku OT? Vzhledově jsou stejné, jako ty moje 🙂 Doufám, že se zítra takové čárky taky dočkám 🙂 Nerada bych měla cyklus zase víc jak 30 dní ☹

tynka07
27. zář 2017

@anetka9 jj měla jsem radost, čekala jsem to samé, co včera :D Takže milé překvapení (jen bych ty // ráda viděla i na jiném testu :D )
Jinak uvidíš, třeba teď někdy taky ještě zesílí ;)
Jinak ještě nevím, kdy tedy bude OVU, ale test dnes 15DC což už i proti minulému je super pokrok. Min.cyklus jsem pozitivní měla až 21DC, proto jsem chtěla začít testovat kolem toho 20DC, ale bílkovej hlen mi dal nápovědu ať začnu dřív :D

@karolly jj hodně mi pomáhá 🙂 a značku nevím přesně, ale je z benu lékárny (6OT + 2 TT) :D a koupila jsem si radši rovnou dvě balení :D a určitě dočkáš 🙂 neboj. A já třeba jsem normálně zvyklá nad 30 dní a bohužel i nad 40, 50 až i 76 :D ale díky těm zázrakům se toho znovu snad nedožiji :D nebo až po druhátku, to mi zase vyhovovalo :D

janajens
27. zář 2017

@tynka07 jupi to mam radost tak drzim palecky at se ti brzy uz zadari

tynka07
27. zář 2017

@janajens doufám, už by to do té nepohody a samých špatných zpráv chtělo taky něco pozitivního (a tím nemyslím jen OT ) :D
Jani... už 9tt :D to je pecka :D

kockakacka
27. zář 2017

@janajens ty brdo, to utíká! 😱😊

karolly
27. zář 2017

@tynka07 76 to by mě mrsklo ty jo.... 🙂 Tak přesně ty mám také 🙂 6OT+2TT 🙂 Já hlenku od včera mám taky dost, tak uvidíme no... 🙂 Držím palce!!!

kockakacka
27. zář 2017

Výkřik do tmy: "ja uz to chci dostat"! 😭

janajens
27. zář 2017

@tynka07 noo to ano leti to ale vubec si to neuzivam zatim bohuzel 😖jasne nu sleduji vas tu porad

janajens
27. zář 2017

@kockakacka utika ano ale uz si chci tehotenstvi zacit uzivat

kockakacka
27. zář 2017

@janajens jakto, ze si to neuzivas? :(

janajens
27. zář 2017

@kockakacka nevolnosti celodenni a nic nepomaha

kockakacka
27. zář 2017

@janajens Ahaaa, to je na prd, ale stoji to za to... Hned bych se svym 40.dc menils

janajens
27. zář 2017

@kockakacka tomu verim taky doufam ze uz Bude lepe a tobe drzim. Palecky at se cykluz zkrati me pomohl ten drmek a brzy se zadari

kockakacka
27. zář 2017

@janajens dnes ni prisel na postu, ale ne I'm, zda po úzké, kdyz Anet rikala, ze ji s cyklem nic neudělal :( spis premyslim jeste nas inofolicem

tynka07
27. zář 2017

@karolly a máš bílkovej?? Já tohle mám třeba ukázkově (alespoň něco :D ) ... sucho, trošku něco, krémovej, hustej krémovej a pak krémovej s bílkovým :D
Jinak ten přes 70 je prostě mazec a jednou 35 pak tamto :D a nejhorší je, že i v těch nejdelších ti prostě neklesá BT, páč se prodloužila FF :(
A děkuji, já tobě též 🙂 Ať už se to brzy potvrdí 🙂 Od zítra tu bude ten bratr, takže mám poslední šanci :D
@kockakacka :( úplně chápu jak ti je :( a s tím drmkem... takhle to brát nemůžeš, na každého to prostě účinkuje jinak. Mě hodně pomohl, Anet třeba ne. Já měla vážně problémy s tím cyklem, takže mi s tím pomohly. Pak když má někdo cyklus ok, tak je i náročnější, páč ty úpravy nejsou takové jako třeba u mne
@janajens tak ono se říká, že nejvíce se užívá to první :D ale jestli ti je i blbě :/

janajens
27. zář 2017

@tynka07 je hrozne jsme slabá jako moucha a do toho mala

karolly
27. zář 2017

@tynka07 Ano, bílkáč 🙂 Jen teda zkoukám ještě čípek, ale z něj moc moudrá nejsem. Přijde mi, že se mění jen jeho postavení - jakože nahoře, dole a tak. Ale je to dost možná tím, že mi ho po porodu syna museli šít....
Ono to nějak půjde i s bráchou, ne? 🙂 V ložnici s Vámi spát předpokládám nebude 🙂

tynka07
27. zář 2017

@karolly ja treba nepozbam u cipku otevreny a zavreny, pac ho po porodu mam otevreny sam o sobe :D
A tvrdost nejak nesleduju, jen tu polohu, ale to mi staci :D vim kdy ho mam kde mit a je to :D
A tak ividis, urcite se to taky blizi 🙂
Jo a bracha s nami spat nebude, ale spi s nami mala :D jinak jsme v obyvaku, kde bude spat ten bracha a je hned u detskyho pokoje, takze smolik. Pak mozna koupelna, ale ja sem hlasita a ty ozveny :D no doufam, ze ovu bude pozitri a bylo by to akorat :D zitra ti uz zesili uvidis 🙂 jak dlouho uz testujes tento cxklus??
@kockakacka a @anetka9 jo a jeste skrze ten drmek. On neupravuje cyklus, on posilnuje ovulaci. Jde o to, ze jeho plody obsahuji progesteron, ktery je velmi dulezity pro prokrveni delozni sliznice, ktera je dulezita pro zahnizdeni vajicka. Pokud je hormonu malo a tak se sliznice nepripravi dostatecne a i oplodnene vajicko nema kam zahnizdit a zarodek odumira. Doporucuji precist clanek na strance www.toplekar.cz a najit prpgesteron. Dost poucne
A tim padem hplky nezoufejte, nema upravovat cyklus pokud je v ppradku, ale podpori ten hormon a aby se zarodek udrzel ;)

anetka9
27. zář 2017

@tynka07 Takže ovulku posouvá kontryhel a vyšperkovává ji drmek?:D🙂

karolly
27. zář 2017

@tynka07 Jo takhle 🙂 Teď jsem si úplně vybavila, když u nás byl 14 dní můj brácha. Chodil na brigádu a aby nemusel dojíždět, spal u nás. V garsonce 😀 Taky jsem dost hlučná... Takže jsme se vždycky těšili na víkend, až zmizí domů 😀

Já tenhle cyklus začala testovat brzy, už někdy 8DC, abych viděla, jak se ten test každý den vyvíjí.

tynka07
27. zář 2017

@anetka9 a @kockakacka no nevím přímo jak kontryhel, o tom nemám moc načteno, ale drmek ji vážně vyšperkuje.
Už ten fakt, že když se žena snaží otěhotnět, tak k oplodnění vajíčka dojde téměř vždy (!!!TÉMĚŘ!!!) (pokud je k tomu vhodná šance jako dobré načasování a spermie v pořádku) ale problémem je, že se buď nezahnízdí, právě kvůli nedostatečně zvětšené sliznici a nebo se neudrží, stejně tak kvůli nízké sliznici. A právě ten drmek ji prokrvý, zvětší a je mnoooohem větší možnost zahnízdění a udržení.

Přidávám obrázek, tam dole je sliznice a vidíš ty díry v ní. Nejdřív je malinká a právě když se moc nezvětší, tak má malé ty skulinky a v ní se vajíčko neudrží. Když se zvětší, tak jako na tom obrázku, tak se tam kráááásně zavrtá.
Tady je to krásně vidět, takže holky nezoufejte 🙂 jednou se určitě zavede, máme to krásně nastudované, jen to převést do praxe. Ještě musím načíst, jak na toho funguje psychika, takže nějaká studia a tak, než tu zase budu dělat chytráka :D

tynka07
27. zář 2017

ten obrázek nějak zčernal :D posílám jinej :D

bajunka
27. zář 2017

@tynka07 a ten drmek tablety máš na nějaké konkrétní tip? ono jich vyjelo hodně 🙂?

Jinak já dnes radost, došel mi teploměr na měření bazalní teploty, tak od zítřka začnu.

anetka9
27. zář 2017
karin1712
27. zář 2017

Holky dnes jsem 10DC a testík takovýto. Včerejší nahoře, dnešní dole. Koukám že je nás ti víc se stejným cyklem 👍 Tak snad se nám konečně zadaří.

tynka07
27. zář 2017

@bajunka taky si ho chci koupit (ten teplomer) uvidim pristi cyklus 🙂 zatim merim klasickym. A urcite zacni, je to skvela vec 🙂
Jinak mam z Benulekarny takovej do fialova. Co jsem koukala, tak je nejsilnejsi (10:1) 🙂
@karin1712 jako 10DC takpva dalnice??? :D to je sen :D ja tedy 15DC ale OT+ 🙂 tak jen cekat na den D a pak na dalsi a dalsi 😂😂😂 tak v tom ppjedeme spolu. Mam i krasnej bilkac, cipek nahore, jen to ceka na sexik :D
Drzim pesti v dalsim kole 🙂 BT meris??

fanunka
27. zář 2017

@karin1712 hmmm ja dnes 9.den a ovulacni test snehobily nic :(

Strana