icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
27. zář 2017

@tynka07 Tynko, ja jsem z tebe totalne paf! 😊 Jsi bozi! Tohle jsem vubec netušila, takže ho v patek vyzvednu..ma se brát každy den cely cyklus?

kockakacka
27. zář 2017

@tynka07 Tynko, upřímně ti závidím tuto fázi cyklu ted 😂😂😂

bajunka
27. zář 2017

tak jo objednám drmek a pat třeba pro chlapa i tu maca a uvidíme 🙂
já se teším na neděli, v sobotu mám poslední svatbu a pak už snad konečně trochu zvolním a odpočinu si a se všemi těmi povzbuzujícími preparáty to půjde samo 🙂

tynka07
27. zář 2017

@fanunka a hlen??

tynka07
27. zář 2017

@kockakacka ale nejsem bozi, jen sem se do toho fakt zahryzla a ctu a ctu :D
Spis uz to i studuju 🙂 snad vam to pomuze 🙂
Jo a zavidis 🙂 asi stejne, jak kdyz si mela ty tohle a ja 1DC :D ... Ale chapu ze MS uz chces. Jestli i dnes byl snehobily, tak ti spis uz preju tu MS. Kolikaty DC jsi??
@bajunka tvoje svatba?? :D nebo jsi zvana?? Taky bych nekomu sla :D trosku pozitivni energie 🙂

kockakacka
27. zář 2017

@tynka07 ja ho dnes ani nezkousela, vždycky me to zbytecne vezme..kdyby nepřišla do neděle, tak to zkusim..ale koukala jsem do minulých grafu a v prvním měřením cyklu, který mel celkem 38 dni mela lutealni fáze 17 dni :/ takže jeste dva dny je to teoreticky v normě..typuji tedy, ze nejpozdeji v sobotu prijde

kockakacka
27. zář 2017

@tynka07 dnes jsem 40.DC a 15DPO

tynka07
27. zář 2017

@kockakacka Tak at je brzy u tebe bud MS nebo mimi ... Tahle je nejhorsi. Kdxz to vzdas a fakt uz cekas jen a jen na mimi

bajunka
27. zář 2017

@tynka07
nene já jsem fotografka, takže pracovní,ale naštěstí poslední téhle sezóny, jako focení miluju,ale prostě jsem si toho nabrala moc a moc brzo, takže jsem z toho teď vyšťavená nebo spíš z toho že nemám na nic čas a nestíhám. 🙂

karin1712
27. zář 2017

@tynka07 ovu mívám vždy 11DC. Teplotu měřím už od prosince tak už se v tom i vyznám. Teplota mi vždy sedí podle ovu, tak vím kdy přrsně je. Teď jedem 5.měsíc po revizi po zamlklém těhu v 10tt. Tak snad už🙏 První měsíc beru drmek tak doufám že zabere.

kockakacka
27. zář 2017

@tynka07 dokonce jsme si to i vypocitala. A pokud se v říjnu nezadari, tak mam mit další ms 2.11. !!! 😡 To je fakt šílený

tynka07
27. zář 2017

@bajunka Jee, tak to je krasny 🙂
@karin1712 koukam ze se tu vsechny udrmkujeme :D ... Moc drzim palecky, at vse vyjde!!!
@kockakacka neboooj, treba to je prpste jen jeden cyklus ;)

dendasubaristka
27. zář 2017

Tak co holky koukate nektera na male lasky??

bajunka
27. zář 2017

@dendasubaristka já u toho řvu, protože fakt neznám krásnější pocit než první objeti s miminkem 🙂, kvuli tomu pocitu bych mohla rodit pořád 🙂

dendasubaristka
27. zář 2017

@bajunka jo jo taky jsem to obrecela a jeste vic me to teda hodilo do deprese ze to mozna nikdy nepoznam. uz me to nebavi cekat :(

kockakacka
27. zář 2017

Jana to dnes radši nekoukala. Připravovala jsem psa na vystavu - koupání, foukani.. Ale minul jsem koukala a brecela jsme jak želva, dnes jsem se nechtela týrat, zvlášť v te části cyklu, kde prace jsem :/

darkwitch
27. zář 2017

Ahoj holky tak me co nevidět dorazí ms a nastane zase další kolo, tenhle měsíc jsem se tak vyhýbala mysleni na ti jestli to vyjde ze mne dnešní spineni zastihlo uplne nečekaně, jsem si pořád myslela, ze mám ještě tři dny cas 😀

kristyn.g
27. zář 2017

@darkwitch jo mam to stejně... naposledy taky dorazila mrcha o dva dni dřív

kacenka0705
27. zář 2017

Ahoj holky potrebovala bych radu. Mam 4 dny po ms a uz 3 dny mam takove divne tlaky v pobrisku jako bych to mela dostat. Sem tam i zaboli. Je pravda ze ms jsem mela slabsi a trvala jen 3 dny a pak den jen spineni
Nema nekdo podobne zkusenoosti o co by se mohlo jednat? Miminko s pritelem planujeme. Nemohlo by to byt? Tt zatim negativni. Dekuji moc za odpovedi 🙂

tynka07
28. zář 2017

@darkwitch Ale to porad nic neznamena 🙂

tynka07
28. zář 2017

@kockakacka
@bajunka
@lucy051
@karolly
@anetka9
Tak ja to vidim tak, ze nam miminko asi zatim neni prane :( .
Vcera jsem na manzu cekala do pulnoci, pak jsme kecali o tech prpblemech, jak jsem psala a asi po 15.min.sexu jsme to vzdali. Ani jeden nebyl a bylo to fakt o nicem. Nevim jestli nervy, unava ci neco ze shora.
Takze beru tento cyklus jako oddychovy :( jeste ze je tak kratky :D

Ale dobra zprava, ze teplotka sla nahoru a ovulace tedy byla vcera 15DC 🙂

tynka07
28. zář 2017

@kacenka0705 ahojky, i ldyz MS byla (ale slaba) a byla jina nez jindy, je stale moznpst tehotenstvi.
Jenze TT- je zvlastni. Tim ze by progesteron vylucovany behem tehu (vim i pred, ale o to ted nejde) pripozastavil MS, uz by nejspise bylo zvysene Hcg a jestli mas uz po MS test by to nejspis ukazal.
Zkus treba jeste test za dva dny. BT nemeris? Nejaky stres ci tak nejak?
Drzim palce, aby se zavedlo 🙂

fanunka
28. zář 2017

@tynka07 hlen kluzkej a cirej

tynka07
28. zář 2017

@fanunka 🙂 to taky bude brzske 🙂 tak mnoho stesti do poceti 🙂

fanunka
28. zář 2017

@tynka07 dekuji :* myslim ze uz jen to stesti mi chybi kdy zdravi uz mame s manzelem

fanunka
28. zář 2017

No nic ženy dnes cely den prace na zahrade a opekani burtiku. Lezu z pelechu. Hezky den vam preji

darkwitch
28. zář 2017

@tynka07 tak je velká pravděpodobnost ze ms se rozjede 🙂 ale muzu se ještě den dva tvářit ze verim tomu ze ti neudělá 😀

anetka9
28. zář 2017

@tynka07 Jej:( tak treba si tam mrsky pockaly z minulyho sexu🙂 ale bezva, ze je ovulka 15dc, to je super🙂

lucy0511
28. zář 2017

Ahoj holky tak si zas začínám připadat jak exot dneska sem 5DPO a zkoušela sem čipek a měla sem sem spíš pocit ze sem se polelechtala na mandli než sem ho nahmatala 😒😒

janapuma
28. zář 2017

@tynka07 to me mrzí ale než se přemáhat a dělat to hen z povinnosti tak radši počkat na další cyklus. 😊 Ja mám 3DC a těším se až skončí 😒😁 Poctivě kapu drmek 2x denně a he tedy pěkně hnusný 😁 ak doufám že pomůže. Četla jsem že se může brat až 8 týdnů v kuse a přestat až v těhotenství. Jak ho užíváte vy?

Strana