Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak u me 1.DC
Holky,tak mne se rozjíždí ms,už druhý den spinim,a teplota přitom stoupá... Moje tělo mě nepřestává překvapovat 😀
@katkas75 verila bych spis teplote nez ms 😉 ta muze osalit, znama prisla na tehu az kdyz sla k doktorovi ze se ji neco v brise hejbe 😀
@darkwitch
@bajunka
@baraskaska tento měsíc jsme se se sexem právě moc netrefili do ovu.. byl dost dní před,pak nám to už nějak nevyšlo. I tak by šance byla možná,spermie vydrží,ale to bychom měli mít lepší spermiogram. Takže šance na trhu je tak 1%😐 o to vic mě to mate.ale uvidíme
@katkas75 priroda je nekdy nevyzpytatelna. 🙂 ale samozrejme nelze zatim delat predcasne zavery 🙂 budu drzet palce 😉
@baraskaska díky😀 tak je nedělám,nezbývá jen čekat. Jen jsem si říkala,že se podelim o zkušenost 😉
Ahoj holky,jsem tady nova😀chtela bych se zeptat,zda jste mela nektera injekci Ovitrelle?
ani mne září nepřeje.
@tynka07 41.DC 16DPO ms nikde 😭 Uz me to nebaví! Teplota asi stejna...vstavala jsem o 2h dříve nez obvykle merim a tak byla nižší..
darkwitch dekuji za reakci 😉 jestli je po ni mozne pichani v pravem vajecniku,kde jsem mela folik. A neprijemny tlak v brichu. Meli jsme mit s manzelem planovany styk po te injekci nez bude IUI. Inj.jsem se pichla v pondeli (25.9.) ve 20 hod a tulili jsme se ten vecer jeste,v utery a ve stredu. Snad jsme se trefili 😉 A v utery rano v 8 hod (12 hod od inj) jsem mela ukrutne bolesti az me vzbudili. To uz byla ovu? Diky
Aby toho nebylo malo, tak jsem dnes delala zapisovatelku na výstavě a slečna, co byla se mnou mela s sebou dite v šátku, 8m chlapečka, pak ho vedle me pri praci i kojila...bylo ji stejne jako me, trpěla jsem jako pes 😭
@kockakacka ty jo :( to je hrozny ale rikala si ze jestli to bude ten 17LF tak to ma dojit zitra?? To je mi lito. Zkus pro jistotu test at vis jak jsi na tom. Fakt zitra rano, ted uz je to fakt pro ujisteni, jinak doporucuji cervene vino, sladke a omezit kysele. Tento cyklus jsi brala celej G i D??!,
A s tou pani, tohle je tezky no :( taky toho mam v praci dost. A xo soutez???
@darkwitch to vypada pohodlne ale vlozky fakt nee, ja porad premyslim nad kaliskem 🙂,
@tynka07 ano, dnes je to 16DPO a nejdelší ma LF byla v 38 denní cyklu 17 dni..
@tynka07 dopadli jsme skvěle 😊 Gynex jsem brala ty 3 týdny, pak týdne pauza a az v te pauze prisla ovulace, tak uz jsem ho pak znovu nenasadila
@karolly fakt?? A teplota stale nic?? Ty jo, tak snad to co nejdriv prijde :(
A jestli vydrzrlo, tak dnes to vzdalo. Dala sem telu takovej zahul, jakej jeste ne. Podbrisek mne nehorazne boli :D ale tak fakt mit volnejdi mesic 🙂 poprve se nehlidat i v praci bude proste fajn 🙂
@kockakacka ti jsou krasni, vseci vasi????,
Jinak uplne vim jak ti je, to je fakt hruza takovej cyklus. Tak snad zitra a kdyz neklesne tak fakt udelej 🙂 treba nakonec budes dost mile prekvapena 🙂
@darkwitch tak to se opacnej pripad. Strasne mi vadi vlozky :D
@tynka07 Nedam na kalisek dopustit! Pouzivam ho od unora, kdy jsem vysadila antikoncepci a musela si zvyknout, ze MS bude chodit kazdy mesic (pri HA jsem si planovala MS jednou za rok). Fakt je to pecka, mne staci vymenit jen 2x denne, po 12 hodinach a k tomu se mi diky kalisku i zkratila MS o jeden den. Do prace a na cesty je to k nezaplaceni, nez se otravovat s tamponem nebo vlozkou. Prvni tri pouziti byly fakt hruza, nebyla jsem schopna kalisek vytahnout, zapasila jsem s tim fakt pulhodiny, dole uz uplne bolava, uz jsem se videla, jak jedu na pohotovost, aby mi ho vyndali. Ale je to o cviku, po dvou dnech jsem nasla ten spravny grif, zavedu i vytahnu ted behem par sekund. Urcite jdi do toho!

Jo a BT při ms měřit nemusím že?