icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

hlasimse
28. zář 2017

@apple_tree Jaktože to zkracuje MS?

kacasa
28. zář 2017

Kalisek je super.. ted jsem ho pouzivala dva cykly.. chce to vychytat, ale pak je to bomba

apple_tree
28. zář 2017

@hlasimse No muzu ti nabidnout jen me nicim nepodlozene vysvetleni a vlastni zkusenost :D Co jsem zacala pouzivat kalisek, zkratila se mi MS z peti az sesti dnu na ctyri dny. Podle me je to tim, ze ta krev odtece primo do toho kalisku "najednou" a nedrzi se kolem cipku a na stenach. Rekla bych, ze krve je stejne, jen rychleji odejde.
Jinak dalsi plus pro kalisek je to, ze na rozdil od tamponu a vlozek je pouzivani kalisku daleko hygienictejsi.

karolly
28. zář 2017

@tynka07 Teplota ráno vylezla o 0,1. Ale to by mělo asi vyskočit po ovulaci víc, ne? ☹
Já jsem si to s tím zvolněním říkala taky. Ale teda jako stylem, že prostě jen budu brát bylinky a fertipronu a na zbytek prdím. Hlídání nebo tak...

hlasimse
28. zář 2017

@apple_tree Aha, dík - to je zajímavé. Já používám vložky a mám MS tak 4 dny, tak s kalíškem bych ji měla asi už jen 2 dny 😝

kockakacka
28. zář 2017

@tynka07 neeee, nase je jen jedna 🙂 no, nejpozdeji je zitra poslední den LF, takže v sobotu nejpozdeji ma dorazit... Takže počkám do soboty

katkas75
28. zář 2017

@tynka07 měla bych být 12 dpo. Rozhodující dny jsem neměřila a pak jsem měla teplotu.ale odhaduju to na 12 😀 a kdy má přijít ms moc nevím,mívala jsem víceméně pravidelně,ale posledně byly 4 dny zpoždění.. takže nevím😀 ale už teda spinim.no byla by to fakt haluz kdyby zrovna tento měsíc vyšel!

fanunka
28. zář 2017

@karolly zitra teplota treba vyskoci vic ;)

lucy0511
28. zář 2017

@tynka07 ahoj začínám být pěkně zmatená dneska sem 22DC do MS mám ještě asi 8 dní a zkoušela sem čípek avten mám ještě výš než při ovulaci a to sem si myslela že v tyhle době bych ho měla mít níž a lehce nahmatatelnej 😒😒

tynka07
29. zář 2017

@apple_tree Tohle rada ctu, ale prave se bojim toho prvniho zavadeni, to abych si na to vzala dovolenou :D
A druh vec, fakr netusim, jak vybrat velikost. Ale prijde mi to fajn, kdyz jsem na to koukala 🙂

karolly
29. zář 2017

@fanunka Ani prd ☹ Klesla zase na 36,3. Asi to vypadá na další anovulační... Jenže to je můj snad každej druhej ☹

tynka07
29. zář 2017

@karolly tezko rict, z predchozich cyklu?? Jen pro pprovnani. Jinak takhle bych spis rekla ze nic :( , tak uvidis jak dnesni teplota ci OT.
@katkas75 proc hruza??? :D
@lucy0511 :/ tak to nevim, treba mimi 🙏🙏🙏🙏

tynka07
29. zář 2017

No a abych nebyla vyjimkou, ze mi vse slape, tak se tez pridavam. Me ,,tuseni,, ze O je 15DC bylo mylne. Dneska mi pekne spadla teplota, takze O dnes a tim padem je tento mesic nadobro zattacenej.
Pred tim sem si rikala, ze treba, ten den pred by mozna sel, ale ty ctyri dny 😂😂 to je vic jak minulej cyklus kdy se neudrzeli ani ty 3 dny :D
Ja zacinam citit, ze nam to proste neco nepreje 😖

tynka07
29. zář 2017

@darkwitch A kdyz tomu budes verit pevne, tak treba ani neudela :D
@anetka9 to pochybuju, sice by to bylo fajn, ale takhle dlouho minule taky nevydrzely.
@lucy0511 :/ to je divny :/
@janapuma ja sem zase cetla, ze proste to je bylinka a jako vsechny se po trech tydnech vynechava. Takze pockam do dalsiho cyklu a pak i s gynexem budu vynechavat vzdy od ovu do MS.
Jinak povinej sex, zkusili jsme to jednou a je to blbost, neumime to prpste :D

katkas75
29. zář 2017

@tynka07 ne hrůza,ale obrovské překvapení - když sex byl tak nějak dost před ovu.povazovala bych to za zázrak 😉
Dnes teplota furt vyšší a furt spinim...

lucy0511
29. zář 2017

@tynka07 no nevím jestli mimi mám pocit že to opět nedopadlo ☹ a dneska ráno už byl dole rak fakt nevím fakt už sem jak exot a to mě včera ještě pobolívalo v podbřišku jako když to mám dost 😒😒

karolly
29. zář 2017

@tynka07 OT se tváří pořád stejně a BT teď měřím první cyklus, takže na porovnání nemám nic ☹
Sakra mě to tak štve, jak pak má člověk asi otěhotnět ☹

dendasubaristka
29. zář 2017

Holky tak manzel ma moznost prace v zahranici ze by tam jezdil treba na tyden 10 dni a 4 dny doma. Tak to uz si vubec neumim predstavit delani miminka :(

jitulka23
29. zář 2017

Holky a Fertipronu jste některá užívala nebo užíváte?

hlasimse
29. zář 2017

@dendasubaristka To je blbý, nechcete se tam na nějakou dobu spolu odstěhovat?

dendasubaristka
29. zář 2017

@hlasimse zatím je to v řešení a možná tam nepojede,ale představa vidělat si tam 70 tisíc a tady nějakych 20 je rozdil a na nejakou dobu by to bylo fajn. a hlavne to je prace kde budou pokazde jinde. nekdy v cesku nekdy v zahranici pokazde jinde. takze to neni firma ze stalim sidlem. a ja bych ani popravde tam nesla mam tu praci a vsechno. no a zas si rikam treba se to spise povede bude to min intenzivnejsi a nebude cas resit kdy mam plodne dny a tak no.

lucy0511
29. zář 2017

@tynka07 hele já mám taky pocit že tenhle měsíc z toho opět nic nebude☹

apple_tree
29. zář 2017

@tynka07 Kdyz uz mas dite, tak asi velikost vetsi. Ja mam ladycup L, to je taky ten vetsi, oni doporucuji vetsi velikost, pokud mas za sebou vaginalni porod nebo je ti pres tricet. Porod za sebou nemam, ale pres tricet mi je, tak uz ji mam asi vytahanou nebo co :D Jinak na konikovi je o tom nekde samostatne vlakno, kde pisou holky sve zkusenosti s kaliskem. No a s tim prvnim vyndavanim, to chce proste prekonat strach, ja jsem si vlezla do vany a bojovala tam. Ono se doporucuje si to vyzkouset nejdriv nanecisto mimo MS, ale mne zrovna ten kalisek prisel, kdyz mi zacinala MS, tak jsem sla rovnou na ostro :D

anetka9
29. zář 2017

@tynka07 :( a brala si drmek jen do ovulace?🙂 my jsme asi nahrany...vcera nebyl sex ani test a dneska me od rana poboliva na ty spravny strane.. a dneska, jestli ho stihame, tak jen "ucelove", nemam ani cas lezet nekolik minut po tom, mam 45 minut na sex, zabaleni veci a vybehnuti na vlak k nasim..:D

baraskaska
29. zář 2017

Ahojky tak jsem jeste pro jistotu testla, at vim jestli hcg narusta 🙂 vypada to ze joo jupii 🙂

toryt
29. zář 2017

@baraskaska super 🙂 jeste jednou gratuluju. 😊

baraskaska
29. zář 2017

@toryt dekuju, furt tomu nemuzu uverit 😄

kristyn.g
29. zář 2017

@baraskaska gratuluji, kéž by mě to taky potkalo

aklin
29. zář 2017

@darkwitch tampony nesnasim a kalisek bych taktez nesnesla. Ano, uvazovala.jsem nad nim, ale pak jsem po dlouhe.dobe zkusila tampony a trpela jsem. Aspon nejaka ekologicka kompenzace jsou latkove vlozky. No proste je to jine, lepsi. Tesim se na ms. Jsou i savejsi a jeste se mi nestalo, ze bych v noci protekla.

aklin
29. zář 2017

Dnes jsem videla tehotnou svagrovou, chtelo se mi brecet. Manzelovi radeji nerikam, ze me to stve. Stejne to nechape. Vy jste jedine, kterym muzu napsat sve pocity.

Strana