Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kristyn.g dekuju 😇 urcite 😉 furt tu vsechny sleduju a doufam ze tech // bude co nejvic. 🙂
Hurá! 1.DC.. V 11h...uz jsem to necekala(čekala jsem zitra, vždy to dostanu v 9h rano max) , s sebou nic, takže improvizace 😂😂😂
Holky dnes 4DC a ja už špiním. 😁 Takže od zítra začínám s OT a měřit BT. Zajdu si pro baliček do lékárny a začnu s užíváním Gynexu. Už se těším až na to s manželem vlítneme. Jsem poslední dobou při chuti. 😁
Já budu 1DC asi zitra mám pocit ze ms se rozjíždí... no tak další měsíc snažení, čekám kdy dojdu do fáze vzdávám to a vyhodim věci po dceři...
@darkwitch to je hrůza ale nevzdávej to. Určitě to vyjde. A oba jste zdraví že?
Je stejně zvláštní že někomu to jde hned ani se snažit nemusí a je zaděláno na první pokus a někomu není přáno a trápí se léta... Třeba nechápu jak se říká že otěhotněla ze sexu na jednu noc, to prostě musí být náhoda že to bylo v plodné dny. 😃 Nebo někdo odhodí antikoncepci a bum bac do měsíce těhotná. Já brala antinu 7 let pak jsme se se současným manželem domluvili a přestala ji brát po roce vztahu. No a Peťu máme až po 3letech bez antikoncepce, dávali jsme si pozor ale víte co se říká... No omlouvám se za román.
@janapuma moje sestra ma všechny děti z jednoho měsíce, poslední byla fakt z jednoho sexu, protoze si svagr jednou nedal pozor... oni sice třetí chtěli ale pozdeji... kolegyní v práci taky staci aby se o ni chlap otrel a je v tom...
Podle doktorů jsme oba v pořádku...
Díky za podporu 🙂 včera to na mě nějak dolehlo
@darkwitch to je dost, my se snažíme rok a půl, jak se povedlo první?
@janapuma moje kamarádka otěhotněla dvakrát z náhodného bez ochrany (s přítelem), jednou během menstruace (myslela si že nemůže otěhotnět když to má) a podruhé taky náhodou neplánovaně z jednoho nechráněného... tak si taky říkám že jak je to možný
Holky, my se snažíme od dubna. Přístí měsíc jsem si rekla, že dojím listovku, dopiju kontryhel, dodělám poslední 4 ks ovu testů a jdu od toho. Proste to necham uplne volne... do vanoc se prece musí zadařit, naivně v to věřím 🙂 Kdyby ne, pak to začnu řešit s gyn.
Cyklus mam pravidelny, ovu taky, jsme mladí 27 let... to by bylo, aby nebylo. Jasne, v hlavě to začina už šrotovat, proč ?....
@baraskaska 😁😁😁 uz bys ale tomu uvěřit mela 🙂)
@toryt já vím vždyt v pondělí už mažu na gyndu, sice se divím že mě tak brzy objednala ale tak snad tam už něco málo vidět bude 🙂
@baraskaska ja myslela ze dve dálnice jsou hcg 10 a nekde jsem přečetla ze jeste slabsi test jak ty mela holciny hcg nekde 200, tak ono asi citlivost 10 je proste ze se tam neco malo objeví 🙂 dej vedet zda bylo neco videt i kdyz tedy brzy je tak kdyz nebude, bude videt priste 🙂
@biedronca a nemůžeš jí říct že se snažíš dýl? 🙂 ono záleží doktor od doktora... ale půl roku je ještě dobrý většina mích kamarádek co se snažila jim to vyšlo po půl roce a všechny říkají že pomohlo začít se "snažit" v různé denní doby, jedné dokonce že místo večer ráno 😀
mě doktorka řekla na dotaz po půl roce kdy mam přijít že to nejde to, že záleží na mě jak moc na to spěchám... 😀
nebo můžete udělat si vánoce v poklidu a pak si tam zajít kdyby to nevyšlo samo 😉
některé lékaře nechápu, první honí ženskou jestli je plodná, xkrát na ultrazvuky, na laparku a až pak chlapa na spermio, přitom výsledek spermio se dostane za hodinu na počkání... kamarádku takhle honili po vyšetřeních a nakonec byl problém u chlapa ☹

@aklin a nepřetáčejí se na kalhotkách ty látkové? toho se docela bojím, že to tam není přilepené...
jinak já mam takdy divné pocity no... dr zjistila že nemám ovulaci zřejmě, slabou... takže pokaždé když mám menstruaci a bolestivou tak jsem naštvaná že proč když stejně jsem neplodná a taky mě to užírá