Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@monikafrystakova já vyčetla že ovulace je druhý den po tom co je čárka, ale tak můžete to pojistit 😀
závidím pěknou čárku, já tam měla vždy ty slabší a ovulace nebyla
@kristyn.g tak to pojistime 😀
Ahoj holky, omlouvam se ze neodepisuju, ale nemam vubec cas 😀 a asi i diky bohu 🙂
Vsem co se rozjela MS, tak nezoufejme, jednou se dockame 🙂
Primo pro @kockakacka tobe k MS gratuluji :D tak snad ted uz budes mit normalni cxkly.
@baraska, tobe moc gratuluji
A ode mne?? Nevim co je to zas, ale me teploty mne klamou :O
Sice dva dny na mne neco leze, ale ze by mi to takhle predelalo cyklus, takze vubec nevim co ted :O
@tynka07 Ahoj bohužel z vlastní zkušenosti vím, že jakejkoliv moribundus ti může rozházet teplotu. Já jen díky bt viděla, že i přestože na sobě samotné nic nepoznáš nepřijde ti větší zima nebo teplo, tak na bt se to ukáže 🙂
@baraskaska takze z toho ted vlastne vubec nic nevyctu :(
@tynka07 moc néé, já ze střevajzny měla luxusní třífázovou křivku, takže jsem už vesele si říkala jak uvidím dvě čárky a vono prdlačky. 🙂
@karolly :( taky smutne. Ja sem zase mela sice pozitivni test, ale ovu ocividne nikde. Dnes jsem si schvalne delala dalsi OT a byl temer pozitivni, co to je?? Asi budu ppcitat s O jako minuly cyklus, ale co ten pozitivak pred par dny??? :O a jeste k tomu na me neci vlezlo, takze BUH vi jak to bude se mnou :( a to v den ,,asi O,, vse probehlo, jak melo. Bilkac byl, nehorazny bolesti vajecniku tez, cipek temer v nedohlednu.
Takze dnes 18DC , ovu netusim, teploty stale klesaj a stoupaj. Tohle bude zajimavy mesic.
Asi budeme cekat spolu :/
Fotka cyklu a dnesniho OT
@kockakacka ty jsi to predchozi cxklus taky mela takhle nejak ne??? S tema OT a testama, posli mi to prosim pro srovnani 🙂
@baraskaska hmm, to se mam na co tesit :(
@karolly Ahojky tak jestli máš různě dlouhý cyklus tak může byt klidně ještě brzy 🙂 Spousta holek už tu psalo, že čárka může být klidně po celý cyklus, tak ještě vyčkej 😉
@fanunka no prave, taky mi to prijde divny :/ a jeste do toho ten OT ... Jak jsem psala, nejakej hnus na mne vlezl, ale ze by mi to az takhle hnulo s teplotou :/
... Je treba fakt, ze na dnesek jsem se furt budila a od tri jsem cucela jak suva :/ a den pred tim sem slahoooodne pozde spat a brzy vstavala, ale necekala bych az takpve vykyvy
@tynka07 tak se zaměř nejvíc na cípek 😉 ono nevíš no, nemusí ta viróza mít žádný vliv to je taky možnost.
@tynka07 Je to na zbláznění. Já jsem dost dávala šanci tomu drmku, gynexu a fertiproně, že mi ten cyklus udrží do těch 30ti dní. A ani prd no ☹ A to se tenhle měsíc fakt poctivě tulíme ob den ☹ Ale bez ovulace je to k ničemu no....
Holky je nějaké logické vysvětlení toho, že mám každý cyklus ale totálně jinak dlouhý? ☹ A fakt jsem rozhodnutá, že od dalšího měsíce na všechno dlabu... stojí to nehorázně moc peněz a očividně k ničemu....

@fanunka jj ja je taky silnější nemám🙂 🙂 🙂 🙂