icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

fanunka
30. zář 2017

@tynka07 tady byla ovulace 24.?

karolly
30. zář 2017

@tynka07 No Fertipronu a Gynex beru teď už třetí cyklus, drmek jsem přidala tenhle.

@fanunka Hrozně mě asi nalákalo, že syna jsme počali hned první cyklus, co jsem brala Gynex. Tak jsem čekala zázrak i teď....

fanunka
30. zář 2017

@karolly no tak neblazni!!! My se snazime 3 roky..... a to jeste ani jeden dite nemame :(

baraskaska
30. zář 2017

@karolly v tom ti asi moc neporadím, proč to tak máš páč já měla celý život cyklus poměrně dost přesný, ale říkám si nějaké rozházené hormony? Napadlo mě nějaký fytoestrogeny třeba, někdo si docela chválí sarapis. Asi to chce vždycky něco vyzkoušet pak když nic tak zas zkusit něco jinýho, dokud něco nezabere 🙂

hlasimse
30. zář 2017

@karolly Folikulární fáze je proměnlivá, podle toho, co se děje v životě - viróza, stres, strava atd. Luteální fáze pak už bývá obdobná. Takže jo, délka cyklu kolísat může. Samozřejmě pravidelný cyklus je lepší a asi značí hormony ve větší rovnováze. Jinak si tipuju že ti teplota stoupne dc 21. Jen hádám - nevím proč 😝

hlasimse
30. zář 2017

@tynka07 Ovulačních křivek je mnoho typů, na googlu jsem našla jednou přehled v angličtině a ten klasický je jen jeden z nich. Pak je třeba to co máš ty - vzrůst, pád, vzrůst, nebo např. pomalý vzrůst atd.

tynka07
30. zář 2017

@fanunka Vzhledem k cipku a i hlenu byla ovu 21. A prave i pak mi klesla teplota na dva dny. Jenze tam jsem OT uplne + nemela, to musel byt asi v noci a ted sem zachytila posledni kousek, pak uz slablo a dal sem nezkousela. No to jsem zvedava co zitra rano. Hlavne si i pujdi lehnout, neni mi nejlepe.
@hlasimse takze kdyby to takhle vazne bylo i ted podruhe, tak je mozne ze mam hold trosku jine vzrustani teploty?? Juknu tez na net ( a to jsem si myslela ze mam nactene vse :D )

tynka07
30. zář 2017

@fanunka :( to je smutne takovou dobu :O a na testech jste byli?? A neco jste zkouseli?

hlasimse
30. zář 2017

@tynka07 Jj, ale to neznamená, že to tak máš vždycky. Prostě někdy to vzrůstá tak, jindy onak 🙂

hlasimse
30. zář 2017

@tynka07 Myslím že tam hraje roli ten progesteron, ale už si to moc nepamatuju... Někdy to tělo reaguje na ty události různě - teplota je nakonec jen doprovodný znak, není to hlavní událost 😉

karolly
30. zář 2017

@fanunka Fakt 3 roky? To máte můj obdiv, já bych to psychicky nevydržela... 🙂 A už jste řešili s nějakým carem nebo tak?

@hlasimse 21DC? 🙂 To by šlo, to je za pár 🙂 Jinak co se stresu a tak týče, tak toho je teď víc než dost... stavíme barák, do toho trable v rodině, mládě začalo marodit... Takže pořád něco ☹

lucy0511
30. zář 2017

@tynka07 hele mě BT rozhodila i blbá rýmička 🙂

hlasimse
30. zář 2017

@karolly Tak to bych se výkyvům v cyklu nedivila. Cyklus rozhodí fakt cokoliv 🙂

fanunka
30. zář 2017

@tynka07 vsechny testy mame udelane jsme v naprostem poradku

fanunka
30. zář 2017

@karolly jojo mame za sebou 2 umele oplodneni a nic z toho

fanunka
30. zář 2017

@hlasimse hmmm to verim ze je to zajimave ale ja tomu nerozumim :(

tynka07
30. zář 2017

@hlasimse Jj progesteron vlastne ridi vse. Kvuli jeho posilneni jsem zacala tento cyklus zobat Drmek 🙂
No jsem sama zvedava, co z tohodle bude :D a diky za odkazy, jdu studovat 🙂

biedronca
30. zář 2017

@kristyn.g ona to bohužel vi,ze se snažíme od dubna.Moje chyba,ze jsem ji to rekla..

kristyn.g
30. zář 2017

@biedronca aha... noc o tak pár měsíců... třeba se povede, půl roku je ještě ok a nemusí být problém nikde 🙂

@fanunka a co ta imuno něco.. víckrát jsem viděla na internetu že byl problém v příliš podobných genech, že pomohlo potlačovat nějak imunitu ženy aby se tomu tělo nebránilo.. nevím jak se tomu odborně říká

tynka07
1. říj 2017

HOLKYYY :D tak jsem ráno bádala, než se probudila ta moje žvanilka a na rodina.cz jsem přišla na další zajímavý článek s různými výkyvy u BT, tak se můžete juknout a načíst.
Není tam jen o BT, ale i o zvláštnostech co se týkají DČ a hlenu.
Vše viz http://www.rodina.cz/clanek4015.htm

A po pravdě, i já už jsem zpátky v sedle, páč se to asi fakt stává, jinak dle mého předpokladu teplota zpět nahoře, takže prostě po ovu mám 2. a 3DPO nízkou BT.

toryt
1. říj 2017

@tynka07 od testu dojde k ovulaci do dvou dnů takze nemusela ovulace byt z nějakého důvodu treba nemoc. Proto pozitivni test a pak teplota nic.

lucy0511
1. říj 2017

@tynka07 taky to mám teď zajímavý sem 25DC teplota v grafu fakt srandovní a čípek vejš než bych ho čekala 😒😒

fanunka
1. říj 2017

@kristyn.g imuno take v cajku to mi delali pred pul rokem. Odebirali mi 11 ampulek krve a zjistili tolika zajimavych veci 🙂 ale ve finale mi rekli ze zdravejsi a pripravenejsi na dite byt uz nemuzu ze jediny co nas brzdi je asi psychika

darkwitch
1. říj 2017

@fanunka to je nejhorší když je všechno v pořádku a stejne se nedaří...

fanunka
1. říj 2017
fanunka
1. říj 2017

Tak dnes ráno takto

janapuma
1. říj 2017

@fanunka ta už je krásná, šup na to 🙂

tynka07
1. říj 2017

@toryt tezko rict, minuly cxklus jsem testovala a v den OT+ probehla i ovulace a ted tez, kdyz vezmu v potaz i cipek a hlen, pac cipek spadl a hlen nic moc. No sama jsem zvedava :D ale jak jsem psala, tak min.cyklus jsem mela to same.
A nemoc v tom byt muze, mam anginu a dost krutou, ppuzivam leky, takze mozne to rozhodne je
@lucy0511 ty jo :O no tak to netusim. Me se zvedne na O a na MS ... Treba tehu 🙂
@fanunka tak ten je uz krasnej, sup sup mazlikovat 🙂

lucy0511
1. říj 2017

@tynka07 no uvidím co z toho bude ale na projevy těhu už fakt nespoléhám to bych měla všechno už takhle mě pobolívá celý víkend v podbřišku a začali i prsa po stranách mírně ale tak psychická dělá hodně 🙂 🙂 🙂 🙂

Strana