Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@karolly v tom ti asi moc neporadím, proč to tak máš páč já měla celý život cyklus poměrně dost přesný, ale říkám si nějaké rozházené hormony? Napadlo mě nějaký fytoestrogeny třeba, někdo si docela chválí sarapis. Asi to chce vždycky něco vyzkoušet pak když nic tak zas zkusit něco jinýho, dokud něco nezabere 🙂
@karolly Folikulární fáze je proměnlivá, podle toho, co se děje v životě - viróza, stres, strava atd. Luteální fáze pak už bývá obdobná. Takže jo, délka cyklu kolísat může. Samozřejmě pravidelný cyklus je lepší a asi značí hormony ve větší rovnováze. Jinak si tipuju že ti teplota stoupne dc 21. Jen hádám - nevím proč 😝
@fanunka Vzhledem k cipku a i hlenu byla ovu 21. A prave i pak mi klesla teplota na dva dny. Jenze tam jsem OT uplne + nemela, to musel byt asi v noci a ted sem zachytila posledni kousek, pak uz slablo a dal sem nezkousela. No to jsem zvedava co zitra rano. Hlavne si i pujdi lehnout, neni mi nejlepe.
@hlasimse takze kdyby to takhle vazne bylo i ted podruhe, tak je mozne ze mam hold trosku jine vzrustani teploty?? Juknu tez na net ( a to jsem si myslela ze mam nactene vse :D )
@fanunka Fakt 3 roky? To máte můj obdiv, já bych to psychicky nevydržela... 🙂 A už jste řešili s nějakým carem nebo tak?
@hlasimse 21DC? 🙂 To by šlo, to je za pár 🙂 Jinak co se stresu a tak týče, tak toho je teď víc než dost... stavíme barák, do toho trable v rodině, mládě začalo marodit... Takže pořád něco ☹
@biedronca aha... noc o tak pár měsíců... třeba se povede, půl roku je ještě ok a nemusí být problém nikde 🙂
@fanunka a co ta imuno něco.. víckrát jsem viděla na internetu že byl problém v příliš podobných genech, že pomohlo potlačovat nějak imunitu ženy aby se tomu tělo nebránilo.. nevím jak se tomu odborně říká
HOLKYYY :D tak jsem ráno bádala, než se probudila ta moje žvanilka a na rodina.cz jsem přišla na další zajímavý článek s různými výkyvy u BT, tak se můžete juknout a načíst.
Není tam jen o BT, ale i o zvláštnostech co se týkají DČ a hlenu.
Vše viz http://www.rodina.cz/clanek4015.htm
A po pravdě, i já už jsem zpátky v sedle, páč se to asi fakt stává, jinak dle mého předpokladu teplota zpět nahoře, takže prostě po ovu mám 2. a 3DPO nízkou BT.
@toryt tezko rict, minuly cxklus jsem testovala a v den OT+ probehla i ovulace a ted tez, kdyz vezmu v potaz i cipek a hlen, pac cipek spadl a hlen nic moc. No sama jsem zvedava :D ale jak jsem psala, tak min.cyklus jsem mela to same.
A nemoc v tom byt muze, mam anginu a dost krutou, ppuzivam leky, takze mozne to rozhodne je
@lucy0511 ty jo :O no tak to netusim. Me se zvedne na O a na MS ... Treba tehu 🙂
@fanunka tak ten je uz krasnej, sup sup mazlikovat 🙂

@tynka07 tady byla ovulace 24.?