icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

dendasubaristka
4. říj 2017

Holky a zacinam se bat toho ze se nepovede ani tento cyklus. Manžel je totalne bez chuti na sex :( snad seu to spraví

fanunka
4. říj 2017

@dendasubaristka no to je naprd :( njnooo ale co s tím?

zuzu158
4. říj 2017

@tynka07 já vím je to beh na slouhou trat. Me osobne doporucoval doktor inofolic pro mě a pro manžela folandrol ja to beru uz dva mesice ted teda treti je to s kyselinou listovou něco. 11.10. Jdu na k nové doktorce. Taky jste některá měla bolestivou ovulaci? A ty jsi na tom jak?

@kristyn.g jako kéž by se zadařilo. A ty jsi na tom jak?

zuzu158
4. říj 2017

Jestli se tedy i mohu ptát jak jste na tom věkově? Mě táhne na 28 let.

dendasubaristka
4. říj 2017

@fanunka nevim musim pockat :( manzel je v tomhle jiny nez vetsina chlapu. Nikdy ani na zacatku vztahu jsme nemeli sex treba vícekrát denne. On ma vetsinou jednou za rok obdobi,kdy proste nechce skoro vubec a ja se tím strasne trapim. Pritom to je kazdy rok. A uz bych to mohla neresit. Ale strasne mi zalezi na našem vztahu a sex si myslim ze je velka cast vztahu. Ale manzel proste sex nebere na prvni misto. Hodne na nej maji vliv unava,stres atd. Tento rok je pro nas strasne tezky,mohla bych napsat knizku :D a proste ted resi praci v které neni vsechno ok. Ma tam vyplatu na 3x a ma starosti. Takze je to pochopitelne,ale strasne me to trapi. Včera jsem za nim prisla a on ze nema chut a ani pomysleni. Ze za to nemůže,ale že řeším hlouposti a zbytecne se tim trapim ze on ma v hlave ted to aby se o nas postaral a meli jsme se dobře. Takze ho asi necham do dnu kdy bude ovulace no.

apple_tree
4. říj 2017

@zuzu158 V prosinci bude 33, snazime se od unora, v lednu planuju objednat nas na vysetreni, pokud se do konce roku nezadari. Cyklus mam pravidelny jak hodinky 29 dnu...

ka_rohli_na
4. říj 2017

Ahoj zeptám se u tady 🙂 včera měla prijit navečer ms neobjevila se. Zkusila jsem test ten zelený. A nic moc. Dnes ráno jsem vyzkoušela Maxe a řekla bych že je ta čárka lepší. Co myslíte 🙂 Potřebuji trosku povzbudit po dvou neúspěšných :/

toryt
4. říj 2017

@zuzu158 ja mam bolestivé ovulace. Bohuzel teda i mi kolikrat nepraskl a z toho cysty. Nedoporučuji ti nekde neco na bolestivou ovulaci. Mam bolesti treba i silnejsi nez pri ms a treba tyden

toryt
4. říj 2017

Zkus jeste zitra ale dva různé testy a carka, to vypada ze se povedlo 🙂 kolik jsi dpo? @ka_rohli_na

aklin
4. říj 2017

@toryt pco je syndrom polycystickych ovarii. To znamena ze se na vajecniku udelaji cysty, ktere brani ovulaci. Tech priznaku je vice, ale to je nejcastejsi problem. Zena je neplodna.

aklin
4. říj 2017

@zuzu158 me je ted 29. Pristi rok v cervnu 30.

ka_rohli_na
4. říj 2017

@toryt to bohužel nevím 🙂 ale mívám ovulaci později takže netuším. Ale min. Tehu jsem měla ducha az týden po vynechání. A čárka krásné silila

fanunka
4. říj 2017

@toryt jj také mívám bolestivé ovulace :( kolikrát jsem si musela vzít i brufen protože se to nedalo vydržet :(

karolly
4. říj 2017

@hlasimse
@tynka07
Holky a jak to je, když je anovulační cyklus? To pak většinou MS dorazí až po vyvolávačce?

toryt
4. říj 2017

@fanunka
@zuzu158
Jj taky, neprijde mi to normalni a ono vubec všeobecně jsem se docetla ze kdyz jsou velke bolesti jak ovu tak ms ze neni neco uplne v poradku tak me to desi

toryt
4. říj 2017

@karolly Nn menstruaci spoušti malo progesteronu ktery vlastne klesá pri neoplodneni vajíčka, kdyz nebude ovu progesteron ani nastoupené a ms normal prijde

karolly
4. říj 2017

@toryt Jo takhle... moc děkuju za vysvětlení 🙂

kockakacka
4. říj 2017

@anetka9 to mas super doktora, muj tohle řeší fakt az nejdřív po roce :/ jinak ja jsem 6.dc a tenhle mesic neberu, nic neresim..nejak na to nemam naladu se denne pozorovat, musim si od toho odpočinout. Cítím to 🙂

zuzu158
4. říj 2017

To jsem trubka ms mam dostat 9.10. To jsem tubka muzete mi poradit i nejaky ten tehotemsky testik?

bajunka
4. říj 2017

Ozývám se po delší době,ale měla jsem lítání po doktorech a různých vyšetřeních,ale výsledek, je že jsem zdravá a můžeme se snažit o mimi a dle gyndařky před pár dny proběhla ovulace a pokud do tří týdnů nedorazí MS a TT bude negativní tak se mám zastavit na vyvolávačku, ale hurá nastartoval mi cyklus tak mám radost. Jdu objednat drmek :D

karolly
4. říj 2017

@bajunka A kolikátý DC dneska jsi?

bajunka
4. říj 2017

@karolly to nemám nejmenší tušení, poslední MS jsem měla 18.8.2015 :D
,Ale dr říkala, že sliznice je hezky naroslá a vidí, že jsem před pár dny ovulovala, z pravého vaječníku, že tam vidí i nějakou tu tekutinu po ovulaci...

karolly
4. říj 2017

@bajunka Jo až takhle 🙂 🙂

anetka9
4. říj 2017

@kockakacka joooo je bezvadnej🙂 podle me je proste pozde az po roce, kdyz chce nekdo driv, tak proc ne..pojisteni si plati a tak na to ma narok🙂 jinak ja to tenhle mesic taky flakala:D nekolikrat sem zapomnela vypit kontryhel nebo vzit listovku:D uz me to prestalo bavit totiz...

kristyn.g
4. říj 2017

@toryt také si myslím že mi nepraskne folikul a pak mě to tam bolí docela dlouho ☹ cystu jsem měla dvakrát... ☹ doporučila dr něco?

kristyn.g
4. říj 2017

tak mi doktorka napsala že Drmek mi ovulaci neupraví ☹ max upraví cyklus ale na ovulaci prý vliv nemá ☹

toryt
4. říj 2017

@kristyn.g taky za posledních pul roku a ted podruhé jsem z toho mela i zanet pobrisnice. Jsem 48 dni od posledního spineni po cyste a jeste jsem to nedostala. Zitra jdu na kontrolu, zeptám se ji co na to a dam ti vedet. Ale bez niceho odtamtud nejdu, zažila jsem si s tim kruté chvíle, stačilo.

toryt
4. říj 2017

@kristyn.g ty jo a to nemohla napsat co teda pomuze 😁

kristyn.g
4. říj 2017

@toryt díky, no před půl rokem mi napsala clostil s tím že je na nás jestli se bude snažit ještě normálně ☹ zhubla jsem něco, doufala jsem že to pomůže, trochu se mi zkrátil cyklus ale jinak nic... když já prostě nevím jak to mám, mám všechny ovulační příznaky, i bolest z folikulu mívám ale utz minule řekl něco jiného asi... ale byla jsem tam dost brzo... jsem z toho už zoufalá, jak mi dneska přišlo že je Drmek k ničemu tak je mi do breku, snažíme se od jara 2016

toryt
4. říj 2017

@kristyn.g zitra se zeptám me uz to taky štve. Bolesti myvam taky a vzdy jsem mývala, pamatuji si ze jsem si myslela driv ze je to od jizvy od slepaku ale je to tohle. Zkusila jsem treba gynex a ten mi to zhoršil jak si ho chvalej tak ja po tom zacala hrozne trpet na cysty. Taky se snažíme neco pres rok. Nema cenu se tim moc trápit, dam ti zitra vedet co mi rekla a pak si cysty muzou vis co 😁

Strana