Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@zuzu158 nejvic me treba u toho mojeho bavi,staci kdyz na nej sahnu,dam mu pusu uz mu stoji a stejne s toho nic neni :D zas aspon lichotka ze ho stale tak pritahuju,ale i tak no. Kdyz mu stoji,tak toho ma hned vyuzit.
@kristyn.g no nena,ale rict to moji hlave. Ja to vim porad si to rikam. Proc se nervuju,stejne to nema smysl na to myslet kdyz u nas je to jedno. Ale hlava a myslenky si dělají svoje. Mrchy jedny :D
@dendasubaristka ono jak to rict me prijde ze jsou ty chlapy liny ze si ho radsi sami vyhonej nez se milovat😀
Ahoj holky..sleduju vas. Uz dlouho, driv jsem i parkrat neco psala,ale zkouseni mimi jsem chtela az od listopadu/prosince, tak jsem moc nepsala...ale co se nestalo... Mam dotaz na ty sectely tady... Mela jsem plodny hlen 2 dny a na 2 dny na o jsme ulitli s nechranenym stykem...moje otazka:za jak dlouho zhruba prijde ovu co se objevi ten hlen...nebo je ovu ve chvili kdyz je hlen? Vim je to individualni...ale trplotu nemerim a nic nesleduji, hlen vim,protoze to na zachode slo pozdnat...jinak nic nehlidam..tak jsem chtela trochu vedet...jestli jsme nestrelili rovnou do ovu...
@opicaa Hlen sám o sobě neřekne, jestli bude ovulace. Někdo má plodný hlen a pak nic, a ovulace včetně hlenu až později za další týden. Každopádně máš-li plodný hlen, tak spermiím se v něm přežívá velmi dobře a i je nasměruje k vajíčku. Takže pokud jsi měla ovulaci do 5 dnů od sexu, tak je těhotenství možné. Pokud si ale neměříš BT ani neděláš ovu testy, tak jen těžko spekulovat, jestli k ovulaci došlo.
@zuzu158 ale ikdyby byl liny,tak on nemusi nic delat,ho ráda obstastnim. Akorat u toho meho to neni lenost,protoze on si rekne ze ma chut na kourovou a je to 🙂 a honeni? 🙂 on si ted nehoni vubec nema vubec kdy a kde 🙂
@dendasubaristka no ona staci jen sprcha nebo vana😉 ale ja ho taky rada obstastnim jak chce ale nekdy je to fakt tezky. Z honeni a koureni asi neotehotnime co? 😝
@dendasubaristka joo mam to stejně no...
@fanunka tak dej vědět, ja bych šla hned kdybych měla víc peněz, tak budu muset počkat co mi napišou na pojištovnu
@septums :D tak na to jsem ztratila už optimismus :D neva, flinta v žitě je a čekám jen až dojde a jedeme dál 🙂
@janapuma :D a zabral na to?? :D jinak taktéž musím nutit, ale prostě nikdy ho nedonutím v té dobré době :D :/ prostě nemůžu otěhotnět, když pořád střílíme mimo :D
@fanunka kurňa, normálně bych ti i napsala, půjčíš mi ho?? :D
@bajunka chci to vydržet, prostě si dát do vánoc pauzu. Teď začne kruté období. Vááááánoceeeee. Jak v soukromí, tak v práci peklo :D
@kristyn.g víš, proto tu je jen snažilky od a ne do :D bude to tu stále :D takže se někdy povést musí :D Jo a z té trvalejší party, nevím jestli bych se radovala :D
@dendasubaristka to si totálně vytáhla k dokonalosti :D ... přesně. Fajn, že víme kdy, co a jak, ale když stávkují sexuálně i chlapi, tak je to těžký. To jsem zvědavá, co chlap až přijde domů. Po tom včerejšku ví, že se něco děje, tak mu to normálně vpálím :D
@apple_tree a nebo mi ho pujč ty :D
@zuzu158 jooo, tak zas tak línej není :D to spíš ty chutě :D prostě ta práce blbá no :/ nebejt ji, tak dětí máme určo milion :D
@opicaa hele hlen ti takhle moc neřekne, jen že se to blíží. Někdo má plodnej už týden před, někdo až v den ovulace, takže to je velmi těžké uhodnout. Ale i kdyby hlen byl a vy na to vlítli až dva dny po (kdy hlen už není), tak ti je vlastně k ničemu. Sexovat by se mělo právě když je, protože ten hlen je velmi důležitý pro přežití spermií v tobě. Takže (a beru to vážně kolem a kolem) tak je možný, pokud už plod.není tak ovu už byla a třeba jste ji prošvihly. Nebo si měla pauzu a spermie bez hlenu přežijí přibližně pár hodin, tak i kdyby přišel poté znovu, tak by to nemělo smysl. Snad jen jestli ten hlen byl i v době, kdy jste spolu spali. Jinak vše je jen cca jo. Spermie má někdo čilejší, někdo méně a ovlivňuje to miliony faktorů ;) Kdyby ne, už bych tu asi nestrašila :D Držím palce, aby se zadařilo?? Jestli není moc brzy ještě
AHOOOOJ HOLKY,
hold je tu už ta 204.stránka a já myslela vážně, že tu už nebudu. Hold jsem doufala, že z jiného důvodu, ale co :D
Takže se zatím loučím. Neříkám, že to je na pořád, ale prostě si od těhu netěhu chci dát pauzu. Nebo ne od těhu, ale od věcí okolo, řešení všeho a chci se soustředit trošku mimo. Takhle ráno ve vlaku, a o pauze v práci, když jedu domů, přijdu domů, doma, večer v posteli, ve vaně :D prostě pořád jsem tu s vámi a můj mozek pracuje snad už jen na tom, jak otěhotnit (k tomu si pouštím jak otěhotnit a nezbláznit se a nefunguje to :D ).
Dost mne i bere to, že se vždy nějak smířím s tím, že mimi ten cyklus nebude, od ovulace se přemlouvám až uvěřím a tady pak všichni začnou podporovat a je to v háji. Nic proti Vám, je to krásné, když tu lidé pro sebe jsou a pomáhají si 🙂 za to sama moc děkuji, ale prostě já naděje nechci :D asi jsem divná, ale prostě pak je to pro mne strašně těžký a to radši budu pořád v neutrálnosti a pak třeba někdy se poštěstí.
Co já vím, třeba ani ne za cyklus se sem vetřu zpátky s brekem a Vaši podporu nakonec budu potřebovat a budu se tu plazit :D já fakt nevím, ale chci to zatím takhle zkusit 🙂
Chtěli bych i mnohým (hlavně tedy mnohým, co mají to štěstí a už tu nejsou :D ) že jste mne ke všemu dovedli. Bez vás bych nevěděla co je ovulace, STM, jak se vše měří, dělá, jaké jsou doplňky. Vždyť díky Vám a jim se mi cyklus zkrátil o více jak polovinu, to je prostě Boží.
Tak moc moc moc díky za vše.
Vám všem přeji, ať se zadaří co nejdříve <3 nezoufejte, na každou z nás se určitě dostane, jen ta miminka čekají frontu a prostě na Vás musí dojít řada :D
Mějte se tu a udržujte to tu v harmonii, která tu byla do teď ;)
Jste skvělé holky a mějte se ;) ... počítám, že na nový rok bych se třeba zastavila, snad Vás tu už nepotkám :D
Mějte se a ještě milionkrát díky
Pááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
@tynka07 tak se stav pochlubit pozitivním testem někdy 😀 uvidíme kolik nás tu potkáš 😀 chápu chápu to, je potřeba se na to vykašlat když to nejde. Já jsem na to kašlala rok ale už mi došla trpělivost na to nechat osudu 😀 ale věřím jsem jen jedna z těch se smůlou a ty to budeš mít coby dup.
měj se krásně, papa 🙂
@tynka07 preju ti hodne stesti at se pekne zrelaxujes od toho otehotneni. A hlavne at tu na nas od tebe brzicko vyjuknou ty vysnene //
Zdravim holky,chcete se pobavit? Mam asi vyron kotniku :D nebo natazene slachy :D no prostě na nohu neslapnu. Takze sobota bouracka,vcera vecer tohle :D :D co jeste?
@dendasubaristka ty mas chudaku fakt smulu to je hrozny
@tynka07 díky za povzbudivá slova. Je to super rozhodnutí,Drzim palce :*
@zuzu158 no a to jsem sla jen vyvencit psy a sla po schodech,ze budu otevirat dvere :D a tam byl jeste jeden schod no,takže krok do prázdna a totalne otoceni kotniku. No s tim ze samozrejme hned na omdleni mi bylo a tak no. Manžel v praci. Tak pak dojel a ze jedem na pohotovost,tak to jsem nechtela mam s toho strach. Takze jsem se ted dokulhala do práce. Dolgit krem zabira. A uvidim jestli to vydrzim nebo pujdu k doktorce.

@dendasubaristka tak to asi smysl nemá se s tím nervovat... :-/
@fanunka ach jo... zkoušela jsi tu mojžíšovou?