icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

hlasimse
10. říj 2017

@dendasubaristka No tak to už je znamení, další plodné období otěhotníš! 😝

dendasubaristka
10. říj 2017

@hlasimse v cem je to znameni? 🙂

zuzu158
10. říj 2017

@dendasubaristka a stahla sis to aspon necim? To chapu pohotovosti taky nemusim.

dendasubaristka
10. říj 2017

@zuzu158 no zatim ne :D asi bych mela ze. Ja si furt rikam ze to prejde. Sice na to nemuzu slapnout,ale jsem silna holka. Mamka me furt honi k doktorovi pro jistotu,tak nevim. Mela bych si asi vzit volno do nedele,at mam klid na tu nohu.

zuzu158
10. říj 2017

@dendasubaristka to asi jo uvidis ale radsi bych si k doktorovy skocila ono nikdy nevis. 😉

dendasubaristka
10. říj 2017

@zuzu158 no uvidim behem dne no.

zuzu158
10. říj 2017

@dendasubaristka a co delas za praci?

zuzu158
10. říj 2017

@dendasubaristka jinak si myslim ze to dneska nebo zitra dostanu.

dendasubaristka
10. říj 2017

@zuzu158 mame na soukrome skole s mamkou kantynu. Plus vyroba obcerstveni a catering. Ja obsluhuju plus chystam. Ale decka jak maji hodinu,tak si muzu odpocinout. Mamka vše nachysta 🙂 🙂 takze ted mam nohu na hore a sedim,tak dobry. Nejhorsi nemuzu si dovolit byt doma byla bych bez penez

dendasubaristka
10. říj 2017

@zuzu158 uvidis 🙂 treba ne. Jeste to neprislo 🙂

hlasimse
10. říj 2017

@dendasubaristka Tolik věcí najednou, co se normálně nedějou 🙂

dendasubaristka
10. říj 2017

@hlasimse jo tak no 🙂 u nas tento rok je takovy celý.

hlasimse
10. říj 2017

@dendasubaristka A v jaké jsi teď fázi cyklu? Já čekám na ovu.

zuzu158
10. říj 2017

@dendasubaristka to chapu no dej si ma to studeny. Ja delam zase v male firmicce bizuterii. 😀

dendasubaristka
10. říj 2017

@hlasimse dneska mam ovu asi. Vcera jsem mela snizeni teploty ale zadny hlen atd. Dneska teplotu nevim,protoze jsem nebyla schopna zmerit. Ale mam hlen. A minuli cyklus jsem mela 2 dny snizeni a pak zvyseni,tak by to odpovidalo. Ale to je stejne jedno manzel je v praci cely den,pak ma brigadu nocni a zitra to same.

kristyn.g
10. říj 2017

@dendasubaristka to radši si dojdi k doktorům, to je smůla ☹

@zuzu158 šperky jo? to závidím to je moc hezká práce! já si občas něco vyrábím jako koníček

tak mám termín 18.10 jdu na folikulometrii, už se těším, až to vypukne konečně

já marodím na dutiny zase :-/

katmir
10. říj 2017

@kristyn.g taky jsem na to koukala. Nic mene,tim,ze mam vysoke protilatky na stitnici a je u me velka pravdepodobnost,ze bych mohla mit i protilatky na spermiky,tak mi svagrova napsala Prednison. Pry to stejne pisi pred kazdym ivf. Mne to pomuze i na astma a mam male davky.
@dendasubaristka jejda,to je nemile. Tak hlavne odpocivej,co muzes.
Jinak dle sve teploty bych nepoznala nic. Merim poctive ve stejnou hodinu a stejne nic. Vcera jsem mela uz 12.dc nejvic pozitivni ovu test,tak jsem rada,ze testy funguji,a ze se shoduji s ultrazvukem. Ale ja treba hlen nemam skoro vubec,i kvuli tomu pouzivam Conceive gel.,ale ovulace mam.

kristyn.g
10. říj 2017

@katmir tak držím palce ať zafunguje! já se bojím a těším zároveň až to začneme řešit

dendasubaristka
10. říj 2017

@kristyn.g holky jde to s nama s kopce :D

dendasubaristka
10. říj 2017

@katmir no ja mam ten plodny hlen fakt jen ten den ovulace a den po ni. Jinak spise lepkave atd no. Ale tento cyklus nemam treba vubec tlaky a krece. Asi tim ze se na to uz moc tak nesoustredim,tak proto 🙂

zuzu158
10. říj 2017

@kristyn.g co je fulinometrie?

katmir
10. říj 2017

@kristyn.g my jdeme 18.10.na spermos. Tak si budeme drzet palecky navzajem. Manzel uz zacina byt nervni,jak vydrzi 3-denni pust 😂

katmir
10. říj 2017

@zuzu158 mudr.se podiva ultrazvukem na vajecniky a kouka na folikly,jak jsou velke a zda jsou pripravene k ovulaci a na delozni sliznici jak je vysoka,aby byla schopna pojmout vajicko. Nejlepe se ma delat kolem 12.dc

katmir
10. říj 2017

@dendasubaristka tak ja zase mam bolesti silene,ale je to podporene tim Estrofenem,tak asi proto.

dendasubaristka
10. říj 2017

@katmir minuli cyklus jsem mela hodne tento nemam no. U mě je to proměnlivé no.

kristyn.g
10. říj 2017

@dendasubaristka no to tedy jo...

@zuzu158 budou mi měřit folikul, jestli tam je a kolik má, jestli z toho bude ovulace, pokud mi řekne zase že je moc malý tak pujdu rovnou už do hormonální léčby

@katmir můj muž držel 5tidenní, protože prý doporučení je 3-7dní a 5 dní je průměr 😀 tak si budeme držet palce a pak jen pozitivní zprávy si tu napíšeme 😀 No já byla před spermiem taky nervozní hrozně, ale manžel asi víc chudák no..
Jinak na tu folikulometrii jdu 9dc, sestra říkala že objednávají pacientky na 8-12dc, snad nebude moc brzo

já jdu zkusit si zacvičit tu mojžíšovou... jak se válím s nemocí už týden tak mě bolí záda dost.

opicaa
10. říj 2017

Ahoj holky..tak jsem 4 dpo cca...ovu mam jen z aplikace v mobilu..teplotu js3m chtela zacit merit pristi mesic a resit mimi..tak jsem zvedava...s manzelem nam to,, ulitlo" presne v den,kdy byla podle aplikace ovulka..samo tomu moc neverim,ale mela jsem tak nejak i bolesti v podbrisku a hlen dva dny pred i v ten den...tak jsem zvedava... Hodne holek me strasi ze na druhe se ceka...

kristyn.g
10. říj 2017

@opicaa ono když to ulítne tak je z toho capart často, když se někdo snaží seč mu síly stačí tak ne a ne 😀 takže třeba se dočkáte 😀

zuzu158
10. říj 2017

Devcata ted jel sefik s pritelkyni po druhe do nemocnice chudak celou noc nespala a v nemocnici ji poslali jeste domu termin prvni mela 4 chudak. Tak uvidime snad uz se jim to povede.

alice777888
10. říj 2017

@opicaa jsem na tom stejně , taky 4 dpo 🙂

Strana