icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kristyn.g
9. říj 2017

@dendasubaristka tak to asi smysl nemá se s tím nervovat... :-/

@fanunka ach jo... zkoušela jsi tu mojžíšovou?

dendasubaristka
9. říj 2017

@zuzu158 nejvic me treba u toho mojeho bavi,staci kdyz na nej sahnu,dam mu pusu uz mu stoji a stejne s toho nic neni :D zas aspon lichotka ze ho stale tak pritahuju,ale i tak no. Kdyz mu stoji,tak toho ma hned vyuzit.

dendasubaristka
9. říj 2017

@kristyn.g no nena,ale rict to moji hlave. Ja to vim porad si to rikam. Proc se nervuju,stejne to nema smysl na to myslet kdyz u nas je to jedno. Ale hlava a myslenky si dělají svoje. Mrchy jedny :D

zuzu158
9. říj 2017

@dendasubaristka ono jak to rict me prijde ze jsou ty chlapy liny ze si ho radsi sami vyhonej nez se milovat😀

fanunka
9. říj 2017

@kristyn.g 19. Jdu k fyzioterapeutce tak mi řekne co a jak mam cvicit

opicaa
9. říj 2017

Ahoj holky..sleduju vas. Uz dlouho, driv jsem i parkrat neco psala,ale zkouseni mimi jsem chtela az od listopadu/prosince, tak jsem moc nepsala...ale co se nestalo... Mam dotaz na ty sectely tady... Mela jsem plodny hlen 2 dny a na 2 dny na o jsme ulitli s nechranenym stykem...moje otazka:za jak dlouho zhruba prijde ovu co se objevi ten hlen...nebo je ovu ve chvili kdyz je hlen? Vim je to individualni...ale trplotu nemerim a nic nesleduji, hlen vim,protoze to na zachode slo pozdnat...jinak nic nehlidam..tak jsem chtela trochu vedet...jestli jsme nestrelili rovnou do ovu...

hlasimse
9. říj 2017

@opicaa Hlen sám o sobě neřekne, jestli bude ovulace. Někdo má plodný hlen a pak nic, a ovulace včetně hlenu až později za další týden. Každopádně máš-li plodný hlen, tak spermiím se v něm přežívá velmi dobře a i je nasměruje k vajíčku. Takže pokud jsi měla ovulaci do 5 dnů od sexu, tak je těhotenství možné. Pokud si ale neměříš BT ani neděláš ovu testy, tak jen těžko spekulovat, jestli k ovulaci došlo.

dendasubaristka
9. říj 2017

@zuzu158 ale ikdyby byl liny,tak on nemusi nic delat,ho ráda obstastnim. Akorat u toho meho to neni lenost,protoze on si rekne ze ma chut na kourovou a je to 🙂 a honeni? 🙂 on si ted nehoni vubec nema vubec kdy a kde 🙂

zuzu158
9. říj 2017

@dendasubaristka no ona staci jen sprcha nebo vana😉 ale ja ho taky rada obstastnim jak chce ale nekdy je to fakt tezky. Z honeni a koureni asi neotehotnime co? 😝

karolly
9. říj 2017

@zuzu158 Něco mi to připomíná 😀 To je jako u nás 😀 Ale tenhle cyklus se překonává 😀

kristyn.g
9. říj 2017

@dendasubaristka joo mam to stejně no...

@fanunka tak dej vědět, ja bych šla hned kdybych měla víc peněz, tak budu muset počkat co mi napišou na pojištovnu

tynka07
9. říj 2017

@septums :D tak na to jsem ztratila už optimismus :D neva, flinta v žitě je a čekám jen až dojde a jedeme dál 🙂
@janapuma :D a zabral na to?? :D jinak taktéž musím nutit, ale prostě nikdy ho nedonutím v té dobré době :D :/ prostě nemůžu otěhotnět, když pořád střílíme mimo :D
@fanunka kurňa, normálně bych ti i napsala, půjčíš mi ho?? :D
@bajunka chci to vydržet, prostě si dát do vánoc pauzu. Teď začne kruté období. Vááááánoceeeee. Jak v soukromí, tak v práci peklo :D
@kristyn.g víš, proto tu je jen snažilky od a ne do :D bude to tu stále :D takže se někdy povést musí :D Jo a z té trvalejší party, nevím jestli bych se radovala :D
@dendasubaristka to si totálně vytáhla k dokonalosti :D ... přesně. Fajn, že víme kdy, co a jak, ale když stávkují sexuálně i chlapi, tak je to těžký. To jsem zvědavá, co chlap až přijde domů. Po tom včerejšku ví, že se něco děje, tak mu to normálně vpálím :D
@apple_tree a nebo mi ho pujč ty :D

tynka07
9. říj 2017

@zuzu158 jooo, tak zas tak línej není :D to spíš ty chutě :D prostě ta práce blbá no :/ nebejt ji, tak dětí máme určo milion :D
@opicaa hele hlen ti takhle moc neřekne, jen že se to blíží. Někdo má plodnej už týden před, někdo až v den ovulace, takže to je velmi těžké uhodnout. Ale i kdyby hlen byl a vy na to vlítli až dva dny po (kdy hlen už není), tak ti je vlastně k ničemu. Sexovat by se mělo právě když je, protože ten hlen je velmi důležitý pro přežití spermií v tobě. Takže (a beru to vážně kolem a kolem) tak je možný, pokud už plod.není tak ovu už byla a třeba jste ji prošvihly. Nebo si měla pauzu a spermie bez hlenu přežijí přibližně pár hodin, tak i kdyby přišel poté znovu, tak by to nemělo smysl. Snad jen jestli ten hlen byl i v době, kdy jste spolu spali. Jinak vše je jen cca jo. Spermie má někdo čilejší, někdo méně a ovlivňuje to miliony faktorů ;) Kdyby ne, už bych tu asi nestrašila :D Držím palce, aby se zadařilo?? Jestli není moc brzy ještě

tynka07
9. říj 2017

AHOOOOJ HOLKY,

hold je tu už ta 204.stránka a já myslela vážně, že tu už nebudu. Hold jsem doufala, že z jiného důvodu, ale co :D

Takže se zatím loučím. Neříkám, že to je na pořád, ale prostě si od těhu netěhu chci dát pauzu. Nebo ne od těhu, ale od věcí okolo, řešení všeho a chci se soustředit trošku mimo. Takhle ráno ve vlaku, a o pauze v práci, když jedu domů, přijdu domů, doma, večer v posteli, ve vaně :D prostě pořád jsem tu s vámi a můj mozek pracuje snad už jen na tom, jak otěhotnit (k tomu si pouštím jak otěhotnit a nezbláznit se a nefunguje to :D ).
Dost mne i bere to, že se vždy nějak smířím s tím, že mimi ten cyklus nebude, od ovulace se přemlouvám až uvěřím a tady pak všichni začnou podporovat a je to v háji. Nic proti Vám, je to krásné, když tu lidé pro sebe jsou a pomáhají si 🙂 za to sama moc děkuji, ale prostě já naděje nechci :D asi jsem divná, ale prostě pak je to pro mne strašně těžký a to radši budu pořád v neutrálnosti a pak třeba někdy se poštěstí.
Co já vím, třeba ani ne za cyklus se sem vetřu zpátky s brekem a Vaši podporu nakonec budu potřebovat a budu se tu plazit :D já fakt nevím, ale chci to zatím takhle zkusit 🙂
Chtěli bych i mnohým (hlavně tedy mnohým, co mají to štěstí a už tu nejsou :D ) že jste mne ke všemu dovedli. Bez vás bych nevěděla co je ovulace, STM, jak se vše měří, dělá, jaké jsou doplňky. Vždyť díky Vám a jim se mi cyklus zkrátil o více jak polovinu, to je prostě Boží.
Tak moc moc moc díky za vše.

Vám všem přeji, ať se zadaří co nejdříve <3 nezoufejte, na každou z nás se určitě dostane, jen ta miminka čekají frontu a prostě na Vás musí dojít řada :D

Mějte se tu a udržujte to tu v harmonii, která tu byla do teď ;)
Jste skvělé holky a mějte se ;) ... počítám, že na nový rok bych se třeba zastavila, snad Vás tu už nepotkám :D
Mějte se a ještě milionkrát díky
Pááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

hlasimse
9. říj 2017

@tynka07 Držím palce a přeju ti čistou hlavu a klidný spánek 🙂

kristyn.g
9. říj 2017

@tynka07 tak se stav pochlubit pozitivním testem někdy 😀 uvidíme kolik nás tu potkáš 😀 chápu chápu to, je potřeba se na to vykašlat když to nejde. Já jsem na to kašlala rok ale už mi došla trpělivost na to nechat osudu 😀 ale věřím jsem jen jedna z těch se smůlou a ty to budeš mít coby dup.
měj se krásně, papa 🙂

janajens
9. říj 2017

@tynka07 drzim moc palecky a budu na tebe moc myslet🤰

janapuma
9. říj 2017

@tynka07 Držím pěsti. Děkuji ti za tvé cenné rady. Měj se krásně. Přeji hodně štěstí. 🍀😊

volfici
9. říj 2017

@tynka07 držím palce ať se brzy dočkáš 😘🍀🙏

lucy0511
9. říj 2017

@tynka07 úžasný rozhodnutí neřešit otěhotnění ve dne v noci přeju ti hodně štěstí 😉

baraskaska
9. říj 2017

@tynka07 preju ti hodne stesti at se pekne zrelaxujes od toho otehotneni. A hlavne at tu na nas od tebe brzicko vyjuknou ty vysnene //

katmir
9. říj 2017

@tynka07 držím moc palečky, odpočiň si, třeba se vrátíš dřív. 🙂
Moc ti děkuji za podporu a myslím, že ne jenom já, ale na spoustu věcí jsi mě přivedla. Moc děkuji ❤

zuzu158
9. říj 2017

@tynka07 je skoda ze odchazis ale bude to mozna dobre reseni na odreagovani ale kdyby jses nekdy chtela sejit a pokecat si budu rada. Doufam ze ti brzy vyjdou // a ze se tu s tim ukazes. Pa😘❤

fanunka
9. říj 2017

@kristyn.g no ja predpokladam ze to pujde na pojišťovnu

zuzu158
9. říj 2017

@karolly no s cykli se jeste uvidi treba to prijde az vecer ja jen nevim nacem jsem kdyz jsem to nedostala a na papirku nic neni a schvalne jsem si delala testik rano. Ale zkousime to prvni mesic no.

kristyn.g
9. říj 2017

@fanunka snad jo

já mám dneska takovou blbou náladu z toho... koukala jsem se do diskusí o ivf a začínám mít hrůzu, taky z toho kolik to stojí, vždyť by bychom desítky tisíc na to ani neměli ... ach jo doufám že se podaří aspoň po těch práškách

dendasubaristka
10. říj 2017

Zdravim holky,chcete se pobavit? Mam asi vyron kotniku :D nebo natazene slachy :D no prostě na nohu neslapnu. Takze sobota bouracka,vcera vecer tohle :D :D co jeste?

zuzu158
10. říj 2017

@dendasubaristka ty mas chudaku fakt smulu to je hrozny

dendasubaristka
10. říj 2017

@tynka07 díky za povzbudivá slova. Je to super rozhodnutí,Drzim palce :*

dendasubaristka
10. říj 2017

@zuzu158 no a to jsem sla jen vyvencit psy a sla po schodech,ze budu otevirat dvere :D a tam byl jeste jeden schod no,takže krok do prázdna a totalne otoceni kotniku. No s tim ze samozrejme hned na omdleni mi bylo a tak no. Manžel v praci. Tak pak dojel a ze jedem na pohotovost,tak to jsem nechtela mam s toho strach. Takze jsem se ted dokulhala do práce. Dolgit krem zabira. A uvidim jestli to vydrzim nebo pujdu k doktorce.

Strana