Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@anetka9 v tom pronatalu je to jen centrum takže v čekárně pak jsme šli do zadní místnosti, všude nápisy že odhlučněno atd 😀 ale bylo slyšet rádio od sestřiček hned vedle kterým se pak odevzdával materiál 😀 tak to bylo takový divný pustit si tam to hekání v televizi 😀 ty jsi nešla s ním?
@kockakacka Jee to bezva, že to tak bere, určitě se to odrazí ve výsledku🙂 nojo tak holt stalo se, tak teď jen, aby jim to u výsledků řekl, oni se stejně zeptají a uvidíte, co vám na to řeknou🙂
@anetka9 no, prakticky to budou dva dny..on tam jde sam :D
Zdravim holky,mam ted takove myslenky a pocity. Koukam na male lasky a je tam pani co ji rekli ze je neplodna a ze nebude mit uz deti. A hele se ceka mimco. Ceka nas to kazdou holky 🙂 A proste to prijde,jen musi byt ten spravny cas. A proste ted sem tady cetla v tolika diskuzich ze se povedlo kdyz to prestaly resit 🙂 Vim sama jak je to tezke 🙂 Ale holky proste to prijde 🙂 A kdyz treba tedkom vidim jak mame tezke obdobi,tak mi to opravdu prijde,jako by to bylo znameni proc to nejde. A ze neni ta spravna doba jeste. Ted ta predstava ze bych musela resit veci na miminko by bylo asi tezke. A pokud se to ma stat pozdeji,tak to stejne nejakym merenim a testovanim neuspisime. tak premyslim ze asi pujdu na chvili odsud,at opravdu uplne vypnu,kdyz uz zacinam mit srovnane myslenky 🙂
@dendasubaristka to víš že se to měřením a sledováním neuspíší 🙂 duležité je být v klidu 🙂 pokud tě to tu nervuje tak si dej pauzu 🙂
@kristyn.g tak ai ne nervuje,ale když tu vždycky jdu,tak se na to jakoby více upínám a myslím na to 🙂 prostě bych už chtěla strašně zažít ten pocit toho štěstí s manželem 🙂 vím jak bude ůžasný milující a už bych to chtěla zažívat
@tynka07 takhle to dopadne, kdyz cely mesic nic neresim a nestresuji se s měřením BT, dnes jsem 13.DC!!!
@kockakacka ne ne 🙂 tehotensky?? 🙂
@dendasubaristka ovulacni...ale min mesic byla s gynexem a měřením BT ovu 27.dc a dnes jsem 13.dc a cely mesic nemerim, nic nezkoumam a nemyslím na to. Psychická pohoda očividně pomohla
@kockakacka jo taaak 🙂 no psychika dela asi fakt hodně no. A neco na tom bude
@dendasubaristka jojo chápu jak to myslíš... třeba by ti to prospělo... já už zkoušela a nepomohlo mi to ☹ ale jestli mi to nepujde dál a budu pak psycho tak taky přestanu to řešit zase
@zuzu158 krásná
@kockakacka krása 🙂
@kockakacka to je hodne pekny.
@dendasubaristka jinak to chapu zkus se odreagovat treba to pomuze.
Ja byla vcera u doktorky a rekla mi ze tam jeste nic nevidi ale at si udelam tehotensky test za tyden zatim je cisty. Kdyz to nedostanu ani druhy mesic tak to zacnem nejak resit. 😉
Ale holky, asi to projedeme. Manzel byl ted rano na spermiu, takže dnes uz fakt nic... V 11 jdu pro výsledky
@kockakacka třeba né, však večer nebo zítra... ono se říká že od pozitivního ovulačního je ovulace snad do 24 nebo 48hodin 🙂
tak držím palce ať výsledek je ok 🙂
Me by nenapadlo, ten ovu test udelat tak brzo ( min ovu 27.dc 22.dc 23.dc), kdyby me nezapichalo v podbrisku..
@kockakacka Pak dej vědět výsledky, klíďo do zprávy🙂 držim palce
@kockakacka drzim palecky
@kristyn.g no ja tim ze uz si srovnavam myslenky a zacinam to viset konecne normalne,tak jedine co mi to pripomina je to tady no.
Takže holky,na nejakou dobu se loucim 🙂 🙂 snad mi ty myslenky pozitivni vydrzi 🙂 🙂 drzim vam palce a urco se tu za cas ukazu 🙂 třeba brzo :D
@dendasubaristka jojo, tak se měj krásně a určitě o sobě za čas dej vědět 🙂
Holky, mame vysledky SPG... Koukala jsem jak tele na novy vrata, na to, ze jsme nedodrželi abstinenci, tak ma manzel vse tak 3x az 6x nad průměrem 😂 Tak jsme radi... Na klinice moc mily personal a lákala me, at k nim přejdu na gyndu :D je tam vse krasne nove, ani nemáte pocit, ze jste u lékaře 🙂

@anetka9 no vidíš... jsme tam měli jít taky 😀 byli jsme v pronatalu