icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kristyn.g
11. říj 2017

@anetka9 no vidíš... jsme tam měli jít taky 😀 byli jsme v pronatalu

anetka9
11. říj 2017

@kristyn.g Jako tohle bylo dobrý, ale zase manžel si stěžoval na diskrétnost, všichni v čekárně vidí, co jdeš dělat, kam to jdeš dělat a co neseš ven....

kristyn.g
11. říj 2017

@anetka9 v tom pronatalu je to jen centrum takže v čekárně pak jsme šli do zadní místnosti, všude nápisy že odhlučněno atd 😀 ale bylo slyšet rádio od sestřiček hned vedle kterým se pak odevzdával materiál 😀 tak to bylo takový divný pustit si tam to hekání v televizi 😀 ty jsi nešla s ním?

anetka9
11. říj 2017

@kristyn.g tak apson že nějaká zadní místnost no:D nene, nechtěl, že už tak je to divný a trapný...:D a já byla tak zvědavá!:D tak apson pro výsledky jsme šli spolu:D

kristyn.g
11. říj 2017

@anetka9 můj byl rád že tam sem,prý by se mu to asi ani nepovedlo 😀 tady bylo bezva že výsledek byl za hodinu hotový 🙂 ale doufám že jsme tam byli naposledy... a povede se to "normálně", že mi zaberou ty hormony

anetka9
11. říj 2017

@kristyn.g Snad jooo🙂

kockakacka
11. říj 2017

@kristyn.g
@anetka9 muj mit nebi vubec nervózní, rikal: jdu na vysetreni jako k jakémukoliv lékaři..sama jsem koukala..

Tak to me moc mrzi, ze jsme to tak pokazili,
Protože manzel si kvůli tomu vzal dovolenou a další nedostane

anetka9
11. říj 2017

@kockakacka Jee to bezva, že to tak bere, určitě se to odrazí ve výsledku🙂 nojo tak holt stalo se, tak teď jen, aby jim to u výsledků řekl, oni se stejně zeptají a uvidíte, co vám na to řeknou🙂

kockakacka
11. říj 2017

@anetka9 no, prakticky to budou dva dny..on tam jde sam :D

dendasubaristka
11. říj 2017

Zdravim holky,mam ted takove myslenky a pocity. Koukam na male lasky a je tam pani co ji rekli ze je neplodna a ze nebude mit uz deti. A hele se ceka mimco. Ceka nas to kazdou holky 🙂 A proste to prijde,jen musi byt ten spravny cas. A proste ted sem tady cetla v tolika diskuzich ze se povedlo kdyz to prestaly resit 🙂 Vim sama jak je to tezke 🙂 Ale holky proste to prijde 🙂 A kdyz treba tedkom vidim jak mame tezke obdobi,tak mi to opravdu prijde,jako by to bylo znameni proc to nejde. A ze neni ta spravna doba jeste. Ted ta predstava ze bych musela resit veci na miminko by bylo asi tezke. A pokud se to ma stat pozdeji,tak to stejne nejakym merenim a testovanim neuspisime. tak premyslim ze asi pujdu na chvili odsud,at opravdu uplne vypnu,kdyz uz zacinam mit srovnane myslenky 🙂

kristyn.g
11. říj 2017

@dendasubaristka to víš že se to měřením a sledováním neuspíší 🙂 duležité je být v klidu 🙂 pokud tě to tu nervuje tak si dej pauzu 🙂

dendasubaristka
11. říj 2017

@kristyn.g tak ai ne nervuje,ale když tu vždycky jdu,tak se na to jakoby více upínám a myslím na to 🙂 prostě bych už chtěla strašně zažít ten pocit toho štěstí s manželem 🙂 vím jak bude ůžasný milující a už bych to chtěla zažívat

kockakacka
11. říj 2017

@tynka07 takhle to dopadne, kdyz cely mesic nic neresim a nestresuji se s měřením BT, dnes jsem 13.DC!!!

dendasubaristka
11. říj 2017

@kockakacka ne ne 🙂 tehotensky?? 🙂

kockakacka
11. říj 2017

@dendasubaristka ovulacni...ale min mesic byla s gynexem a měřením BT ovu 27.dc a dnes jsem 13.dc a cely mesic nemerim, nic nezkoumam a nemyslím na to. Psychická pohoda očividně pomohla

dendasubaristka
11. říj 2017

@kockakacka jo taaak 🙂 no psychika dela asi fakt hodně no. A neco na tom bude

zuzu158
11. říj 2017

Vcera se sefovy narodila holcicka Emca takovej uzlicek. Je to krasny drzet takove miminko naplni to cloveka takovou pozitivni energii. Jeste je neni ani 24 hodin a je takova hodnoucka a heboucka👶😘😇 no co k tomu dodat. Kazda z nas to jednou zazije kdyz bude drzet v naruci to sve vytouzene 😇

kristyn.g
12. říj 2017

@dendasubaristka jojo chápu jak to myslíš... třeba by ti to prospělo... já už zkoušela a nepomohlo mi to ☹ ale jestli mi to nepujde dál a budu pak psycho tak taky přestanu to řešit zase

@zuzu158 krásná

kockakacka
12. říj 2017

Vcera večer, dnes rano 14.DC

kristyn.g
12. říj 2017

@kockakacka krása 🙂

zuzu158
12. říj 2017

@kockakacka to je hodne pekny.
@dendasubaristka jinak to chapu zkus se odreagovat treba to pomuze.

Ja byla vcera u doktorky a rekla mi ze tam jeste nic nevidi ale at si udelam tehotensky test za tyden zatim je cisty. Kdyz to nedostanu ani druhy mesic tak to zacnem nejak resit. 😉

kockakacka
12. říj 2017

Ale holky, asi to projedeme. Manzel byl ted rano na spermiu, takže dnes uz fakt nic... V 11 jdu pro výsledky

kristyn.g
12. říj 2017

@kockakacka třeba né, však večer nebo zítra... ono se říká že od pozitivního ovulačního je ovulace snad do 24 nebo 48hodin 🙂
tak držím palce ať výsledek je ok 🙂

kockakacka
12. říj 2017

Me by nenapadlo, ten ovu test udelat tak brzo ( min ovu 27.dc 22.dc 23.dc), kdyby me nezapichalo v podbrisku..

anetka9
12. říj 2017

@kockakacka Pak dej vědět výsledky, klíďo do zprávy🙂 držim palce

katmir
12. říj 2017

@kockakacka drzim palecky

dendasubaristka
12. říj 2017

@kristyn.g no ja tim ze uz si srovnavam myslenky a zacinam to viset konecne normalne,tak jedine co mi to pripomina je to tady no.

dendasubaristka
12. říj 2017

Takže holky,na nejakou dobu se loucim 🙂 🙂 snad mi ty myslenky pozitivni vydrzi 🙂 🙂 drzim vam palce a urco se tu za cas ukazu 🙂 třeba brzo :D

kristyn.g
12. říj 2017

@dendasubaristka jojo, tak se měj krásně a určitě o sobě za čas dej vědět 🙂

kockakacka
12. říj 2017

Holky, mame vysledky SPG... Koukala jsem jak tele na novy vrata, na to, ze jsme nedodrželi abstinenci, tak ma manzel vse tak 3x az 6x nad průměrem 😂 Tak jsme radi... Na klinice moc mily personal a lákala me, at k nim přejdu na gyndu :D je tam vse krasne nove, ani nemáte pocit, ze jste u lékaře 🙂

Strana