Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky,
tak se po delší době hlásím. Dnes jsem 9DPO, ráno jsem zkoušela TT a něco tam je, ale je otázka, jestli jen ryska, nebo bude čárka sílit. Takže uvidím. Spíš počítám jen s tou ryskou po namočení...
Toť krátké hlášení....
Užívejte sluníčka!!
Krasny vecer holky 🙂 Nejaky ten den jsem tu nebyla, protoze mam plno starosti, takze jsem ani neresila nic ohledne oplodneni. Ale napadl me jeden dotaz: je mozne mit ovulku relativne brzy po MS nez je udavany prumer?
@kaitinka ahoj tak lutealni faze by nemela byt zas moc dlouha ale ciste teoreticky kdyby ti tento mesic mela ms dorazit driv mohla by i ovulka byt driv 🙂 ale zas moc tomu nedej ja mela vsechny priznaky uz nekde 10 DC tedy 3 den po ms a stejne ovulka byla az 14 DC 🙂
@karolly ahojky tak tfuj tfuj tfuj 🙂
@baraskaska ja to neresim vubec, jen me proste tak nejak napadla tahle otazka 🙂 diky stresu, ktery ted s manzelem prozivame, tenhke cyklus vubec neresim kdy mam ovulku nebo neco, protoze abi jeden z nas nemame ted moc chut se nejak vic mazlit..
Tak jsem 6 dni do MS a jak jsem myslela ze to nebudu hrotit..tak jsem vazne zvedava...nejradsi bych udelala test,ale vim ze tam jeste nebude nic videt 😁 nevolnosti mam...pobolivani podbrisku...ale hlavne...ta siiilena unava... Vsechno shodne ty priznaky s prvnim tehu... Ale vim ze psychika je mocna...
dobrý večer dámy, začínám vymýšlet, co půjdu studovat nebo dělat, abych plně odvedla myšlenky od snažení, vždycky když už si myslím, že jsem v klidu a nad věcí a vůbec to neřeším, tak mi to ukáže jak moc na všechno myslím a to se má bráchovi každým dnem narodit syn...
Jasne..nemyslet na to...ja vlastne ani nemam duvod...poprve jsem otehotnela hned a ted chci otehotnet AZ tak za 2 mesice, pouzivali jsme ochranu...az tento mesic jsme jednou ulitli...a stejne na to myslim porad...a rikam si co kdyby...nekdo kdo chce a nejde to...myslim ze ja osobne bych se asi zblaznila uz po par mesicich...mate muj obdiv holky...drzme se vsechny
Děvčata hlásím se asi po 3týdnech,ke konci měsíce čekám MS,tak uvidíme, jestli se třetí měsíc zadaří 😊

@snowbee Plodný hlen může být i vodový, jak píšeš "mokro". Nemusí být táhlý a slizký. Někdo třeba nemá hlen vůbec a ovulace probíhá. Co teplota?