icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

hlasimse
13. říj 2017

@snowbee Plodný hlen může být i vodový, jak píšeš "mokro". Nemusí být táhlý a slizký. Někdo třeba nemá hlen vůbec a ovulace probíhá. Co teplota?

darkwitch
13. říj 2017

@hondice me to přijde po pregnylu brzy, zkus to za pár dní a uvidíš jestli to byl pregnyl nebo něco jiného...

snowbee
13. říj 2017

@hlasimse teplotu jsem moc nesledovala,delam i nocni takze je to nepresne,pristi cyklus zkusim i merit a zapisovat,jen fakt nvm jestli to ma smysl po tech nocnich merit

karolly
13. říj 2017

Ahoj holky,
tak se po delší době hlásím. Dnes jsem 9DPO, ráno jsem zkoušela TT a něco tam je, ale je otázka, jestli jen ryska, nebo bude čárka sílit. Takže uvidím. Spíš počítám jen s tou ryskou po namočení...
Toť krátké hlášení....

Užívejte sluníčka!!

janajens
13. říj 2017

@karolly ahojky tak drzim. Palecky ale risky jsen videla AZ po. Zaschnuti ne namoceni

karolly
13. říj 2017

@janajens Uvidím, co z toho. Ještě v limitu tam něco málo vidět bylo. Ale po zaschnutí tam zůstala jen nepatrná ryska... Takže jsem po poslední zkušenosti naprosto v klidu a myslím si, že by byla sakra náhoda, mít další červňátko. A co Ty, jak se vede?

kaitinka
13. říj 2017

Krasny vecer holky 🙂 Nejaky ten den jsem tu nebyla, protoze mam plno starosti, takze jsem ani neresila nic ohledne oplodneni. Ale napadl me jeden dotaz: je mozne mit ovulku relativne brzy po MS nez je udavany prumer?

baraskaska
13. říj 2017

@kaitinka ahoj tak lutealni faze by nemela byt zas moc dlouha ale ciste teoreticky kdyby ti tento mesic mela ms dorazit driv mohla by i ovulka byt driv 🙂 ale zas moc tomu nedej ja mela vsechny priznaky uz nekde 10 DC tedy 3 den po ms a stejne ovulka byla az 14 DC 🙂

kristyn.g
13. říj 2017

@karolly mmm držím palce

@kaitinka ja myslím že to jde, kamarádka otěhotněla během menstruace tak to asi musí jít

baraskaska
13. říj 2017

@karolly ahojky tak tfuj tfuj tfuj 🙂

kaitinka
13. říj 2017

@baraskaska ja to neresim vubec, jen me proste tak nejak napadla tahle otazka 🙂 diky stresu, ktery ted s manzelem prozivame, tenhke cyklus vubec neresim kdy mam ovulku nebo neco, protoze abi jeden z nas nemame ted moc chut se nejak vic mazlit..

kaitinka
13. říj 2017

@kristyn.g tak jak jsem psala pred chvilkou, otazku jsem polozila hlavne ze zvedavosti 🙂 a vzhledem k tomu, te je po pulnoci, jsem dneska stejne uz 19 DC, takze musela ovulka zrejme probehnout ted nekdy podle me. Ale tenhle mesic nadeji vubec nedavam..

janajens
14. říj 2017

@karolly ale ju jde to to nevolnosti zatim porad no proc ne dalsi cervnatko ja budu mit dalsi dubnatko 😂

darkwitch
14. říj 2017

@karolly ségra ma děti 24. 25. 26 únor a sestrenka, ma zase obe děti v září 😀

janapuma
14. říj 2017

@karolly držím palečky ať to není ryska ale regulérní čárka. <3

No tento měsíc tomu moc nevěřím, bylo to jakési podivné ... viz foto

Mějte hezký den děvčata.

opicaa
14. říj 2017

Tak jsem 6 dni do MS a jak jsem myslela ze to nebudu hrotit..tak jsem vazne zvedava...nejradsi bych udelala test,ale vim ze tam jeste nebude nic videt 😁 nevolnosti mam...pobolivani podbrisku...ale hlavne...ta siiilena unava... Vsechno shodne ty priznaky s prvnim tehu... Ale vim ze psychika je mocna...

snowbee
14. říj 2017

@hlasimse vcerejsi testik byl pozitivni a dnrs jsem v praci testik ovu...delala znova..a carka je uz slabsi,takze ovulace nejspis probehla ..vcera jsme to,ale vecer radeji pojistili sexikem...nu uvidime

Opicaa drzim palecky at to vyjde

fanunka
14. říj 2017

@snowbee pokud byl test vcera pozitivni tak ovulace bude dnes nebo zitra

snowbee
14. říj 2017

@fanunka ano,ano dneska mi cely den trha v podbrisku,obcas mam pocit ze ani nejde dosednout..a pozitivni test byl vcera ve 3odpoledne,vecer sexik..tak uvidime nu..dnes a zitra jsem v praci,tak uz nepojistime.jen budem cekat ...

darkwitch
14. říj 2017

dobrý večer dámy, začínám vymýšlet, co půjdu studovat nebo dělat, abych plně odvedla myšlenky od snažení, vždycky když už si myslím, že jsem v klidu a nad věcí a vůbec to neřeším, tak mi to ukáže jak moc na všechno myslím a to se má bráchovi každým dnem narodit syn...

kristyn.g
14. říj 2017

@darkwitch nemyslet na to je pěkně blbá rada ☹ já jsem se snažila nemyslet rok a nikam to nevedlo a i když jsem na to skoro zapomněla stejně to nikam nevedlo :-/
snažím se aspon o to být víc v klidu a nebýt tak zoufalá

darkwitch
14. říj 2017

@kristyn.g jojo přesně o to se snažím, jasně že nemyslet na to nejde a vždycky když mi někdo dá tuhle super radu mám chut ho zaškrtit, zvlášt pokud mi to říká, někdo kdo otěhotněl hned

opicaa
14. říj 2017

Jasne..nemyslet na to...ja vlastne ani nemam duvod...poprve jsem otehotnela hned a ted chci otehotnet AZ tak za 2 mesice, pouzivali jsme ochranu...az tento mesic jsme jednou ulitli...a stejne na to myslim porad...a rikam si co kdyby...nekdo kdo chce a nejde to...myslim ze ja osobne bych se asi zblaznila uz po par mesicich...mate muj obdiv holky...drzme se vsechny

kristyn.g
14. říj 2017

@darkwitch přesně... já jsem akorát furt ve stresu, buď že na to moc myslím a proto to nejde, nebo že na to nemyslím vůbec a co když mi ujede vlak, a co když... no děs.. asi zavedu i relaxaci každý den

darkwitch
14. říj 2017

@opicaa mě přišel nejhorší druhý půlrok, pak už to bylo o něco lepší
@kristyn.g jak dlouho se snažíte, určitě už si to psala, ale já jsem hlava děravá a tady je těch lidí tolik...

kristyn.g
14. říj 2017

@darkwitch rok a pul je za námi

lucca23
14. říj 2017

Děvčata hlásím se asi po 3týdnech,ke konci měsíce čekám MS,tak uvidíme, jestli se třetí měsíc zadaří 😊

katmir
14. říj 2017

@darkwitch taky jsem se snazila na to nemyslet,ale po 2 biochem.tehu a jeste jak pracuji s mimi,tak mi to nejde.

janapuma
15. říj 2017

@kristyn.g
@darkwitch tuhle radu k nezaplacení jsem včera taky dostala. Prej nám to nejde protože na to moc myslím. To člověka fakt vytáčí... No nerozčilujme se není to zdravé. 😊

karolly
15. říj 2017

Ahoj holky...
tak u mě je to asi zase jen o rysce... Čárka ob den vůbec nezesílila... pokud jí teda vůbec vidíte ☹

Strana