icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

darkwitch
16. říj 2017

@kristyn.g já tě chápu, obavy že nebudu moct otěhotnět jsem měla už jako malá... snad hned od okamžiku, kdy jsem pochopila jak tyhle věci fungují... i když samozřejmě, že v plné síle to došlo až když to opravdu nešlo a mezitím jsem měla pro změnu strach že otěhotním v nevhodnou dobu... nakonec to určitě půjde, jen je to čekání někdy opravdu dlouhé...

darkwitch
16. říj 2017

@fanunka to je nejhorší, když je všechno v pořádku a stejně se nedaří až jsem kolikrát záviděla těm co jim nějakou příčinu našli, protože u těch to pak šlo rychle vyřešit

kristyn.g
16. říj 2017

@fanunka to chápu je to strašný, vyšetření také máme za sebou, vše v pořádku až na to že mi nedozrávají folikuly,dostala jsem na jaře předpis na costilbegit ale nebrala jsem ho s tím že přes léto ještě počkám a budu se snažit zhubnout něco,ve středu jdu na gyndu, něco jsem zhubla ale stále nic tak od prosince už ten clostil začnu brát jestli mi ho znova napíše, uvidím co se dozvím jestli nedošlo k nějaké změně.

kristyn.g
16. říj 2017

@darkwitch já se taky bála od dětství a každý rok mě ujištovala doktorka na kontrole že proč bych nemohla mít děti že mamka otěhotněla jako nic... u mě v tom byl důvod ten že jsem měla od miminka v podstatě gyne problémy, v osmi letech jsem dokonce byla v nemocnici hospitalizovaná na dětské ginekologii léčená pro nějaké výtoky a tak, často kvasinky... tak z toho pramení i můj strach, pro mě to je takové menší trauma, špatně jsem to snášela, když jsem se svěřila ve škole holkám že jsem byla u ženské doktorky tak se mi děti posmívali... se fakt bojím že to mam psychicky tu neplodnost :-/

darkwitch
16. říj 2017

@kristyn.g u nás taky nikdo nemá s otěhotněním problém, sestra se podívá na chlapa a je těhotná, podle toho jak to má zbytek žen v rodině se to moc posuzovat nedá... a co zkusit nějakého psychologa, když si přesvědčená, že to máš psychicky? ale zase pokud ti nedozrávají folikuli tak po clostiku to půjde rychle

kristyn.g
16. říj 2017

@darkwitch no ono tam toho bude víc tak uvidíme jestli clostil zabere, se chci zeptat na to vyšetření laparoskopické,kvůli těm zánětům jestli vůbec vejcovody jsou průchodné... taky mám prlobémy se páteří, výhřez, blokované záda neustále a jak je to stažené tak asi proto mám špatně viditelné vaječníky, dělají se mi na nich cysty... no bylo by štěstí kdyby zabral jen clostil si myslím :-/

slayc
16. říj 2017

Ahoj holky, tak sem po delší době zavítala, přelouskala asi 100 stránek a napíši všem hromadně 🙂 Všem, které objevily // čárky moc moc gratuluji a snažilkám držím všechny prsty na těle 🙂

karolly
16. říj 2017

Holky moc Vám všem děkuju za podporu 🙂 Jste úžasné!!!

hlasimse
16. říj 2017

@karolly je to tam! 🙂

kassenkaaam
16. říj 2017

Holky poradíte mi podle grafu jestli proběhla ovu? Měřím první měsíc a sem z toho janek :(

baraskaska
16. říj 2017

@karolly to by bylo hezky dve cervnatecka pekne aspon slavis narozky v tepli...Znam lidi co maj dve deti a jsou od sebe od rok a den. 🙂 tak hlavne drzim pesticky aby se mimisek udrzel... 🙂

karolly
16. říj 2017

@baraskaska To by se druhý musel narodit o dost dřív.... První syn je 8.6. a s druhým by případný termín porodu koncem června.

Jinak teda holky, je možné, že se mě už chytají příznaky? Dneska se mi začala motat hlava. Ale brutálně... i v sedě....

opicaa
16. říj 2017

@karolly ja prave test jeste nezkousela ale mela jsem silenou unavu a motani hlavy...tak jsem prave pojala podezreni jestli nahodou😁 ja to mam dostat asi v patek tak na test jeste brzy asi...a asi se trochu bojim zetam nic nebude..

opicaa
16. říj 2017

Nekde jsem cetla ze nekdo muze mit priznaky uz od uplneho zacatku...u me je to spis psychicky

kockakacka
16. říj 2017

Tak u me ovulace vazne proběhla 15.den bez gynexu a jiných pomocníků 🙂 nechala jsem to jen čisté na přírodě.. Dnes jsem 3dpo 🙂 cyklus ma mit kolem 30 dni, což je pro me proste uzasne 🙂

karolly
16. říj 2017

@opicaa Já bych to měla dostat ve čtvrtek a na testu duch je 🙂 Třeba není brzy... 🙂

fanunka
16. říj 2017

@kassenkaaam podle me ovulace neprobehla musus mit aspon 3 teploty za sebou vyssi nez ptrdchozich 6 teplot a to ve rvem grafu nevidim

alim8
16. říj 2017

Zdravím všechny snažilky a za sebe doporučuji dřív než chemické hormony, zkusit GYNEX - je přírodní. A mě pomohl úžasně - snažili jsme se o druhé miminko půl roku, potom jsem si zašla k panu doktorovi - 2. měsíce po sobě (květen,červen) odběry a zjištění, že ovulace neproběhla (byť ms byla). Pan doktor chtěl hned napsat Nosifol - já měla 2.měsíce před svatbou a nechtěla riskovat, že budu nateklá, osypaná. Koupila jsem Gynex - užívala tři týdny a hned v dalším cyklu (červenci) otěhotněla :0))) Takže jsem dostala nádherný svatební dar:0)) Pan doktor nechápal:0))) GYnex, Gynex, Gynex:0))))

kockakacka
16. říj 2017

@alim8 a za me zase gynex ne, zabral prvni mesic a druhy mi posunul ovulaci az na 27.dc a cyklus byl 42 dni :/ je to šílene individuální. Tenhle mesic jsem vypustila, neresim nic a ejhle, 13.dc me pichlo v podbrisku, udelala jsme ovu test a ovulace 15.DC 🙂 me pomohla psychická pohoda a dal se uvidí

alim8
16. říj 2017

Souhlasím, nemusí zabrat všem, nebo hned ale první bych zkusila přírodu a až pak hormony. A taky jukla na recenze na Gynex na heuréce:0)
Všem snažilkám tady přeju, aby se jim otěhotnět podařilo a měli nejpozději do roku v náručí své miminko:0***

karolly
16. říj 2017

Holky já jsem tenhle měsíc brala jen ten drmek do ovulace - tinkturu a jinak nic..

janajens
16. říj 2017

@karolly juu Potichu gratuluji

kaitinka
16. říj 2017

Holky, mam dotaz. Jak casto a v jakem mnozstvi se ma pit ten kontryhelovy caj? Chtela bych ho vyzkouset, jestli by mi nejak pomohl. Dekuji za rady 🙂

oveckaluky
16. říj 2017

Holky, prosím, vidíte něco?

janajens
16. říj 2017

@kaitinka ja ho pila od 1dc do ovu

janajens
16. říj 2017

@oveckaluky kolik jsi dpo nebo dni do ms mozna dole na tom spodnim svetlym

oveckaluky
16. říj 2017

@janajens To právě nevím...podle UTZ, hlenu a bolesti byla 11. DC, podle testu až 13. DC a podle teploty nevím vůbec, graf je jako horská dráha, takže buď 11DPO, nebo 9DPO. Do MS zbývají 4 dny...

renulem
16. říj 2017

@oveckaluky je tam duch...potichu gratuluju

oveckaluky
16. říj 2017

@renulem Tak nejsem blázen? Díky díky díky 🙂 Ještě aby to vydrželo...

janajens
16. říj 2017

@oveckaluky tak drzim palecky at sili 🍀🙏

Strana