Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@janajens Děkuju, tak snad už konečně 🙏
@kristyn.g Já na tý fotce taky moc ne, jen ve skutečnosti a slabě 😀 ale jedna kamarádka viděla i na fotce, tak mě zajímalo, jestli uvidí i někdo další 🙂 Ale děkuju za reakci 🙂
@oveckaluky tak držím palečky ať čárka sílí 🙂
@kristyn.g jestli nějaká bude, třeba je to jen faleš...uvidíme, zatím se radši neraduju 🙂 Ale děkuju 🙂 Zkusím hned ráno - tyhle dva byly dělané po poledni...
@oveckaluky na tom spodním vidím🙂 budu držet palce 🙂
@oveckaluky na tech spodnich neco malilinko prosvita. Tak drzim palecky at sili. 🙂
@oveckaluky moc moc drzim palecky
@fanunka Aha já to právě nepoznám měřím prvně a navíc sem nastydla a ty teploty si dělají co chtěj a čipek to samí sice se krátí ale neměkkne tak mě to mate. Jinak děkuji za radu😀
@oveckaluky na spodní fotce vidím dušíka, držím palečky ať sílí 🍀❤
@kaitinka ja pila dva denne a nejlip cisty sypany si osobne myslim 🙂
@slayc
@baraskaska
@janajens
@janapuma Holky, moc děkuju 😘 Nebyla jsem si tím úplně jistá 🙂
@janajens
@baraskaska
Mam v planu prave si ho koupit na dalsi cyklus, dnes jsem 21 DC a MS by mi mela dorazit za 9-10 dni. A vzhledem k tonu, ze jsme s manzelem tento mesic oba hodne ve stresu, neverim tomu ze by se zadarilo, protoze jsem tentokrat ani nijak vubec neresila, kdy mam ovulku.. Ale prave od dalsiho cyklu bych tomu chtela nejak napomoci uz..
@kaitinka jojo on se stejne popiji jen do ovulace... 🙂 on je dobry celkove je to takova zenska bylinka 🙂
@oveckaluky to je krása, jste se nám holky rozjely. 🙂
Včera 6.dpo mě šíleně začalo bolet v podbřišku, ale dnes už je to klidnější., o prsou už ani nemluvím, to mám pořád. Teplota se drží na 36.9, ale já tomu grafu úplně nefuním. 😝
Ukaz grafek 🙂
@baraskaska když já nejsem plně technický tip, tak nevím, jak z mobilní aplikace to hodit sem, ale manžel to vyfotí a pošle, a já to přepošlu 😅
No jak u ktereho mobilu. Ja to mam tlacitko ztisit a tlacitko vypnout. Vetsinou to tak byva neco takoveho mozna bys to nasla na internetu kdyz bys napsala screen a tvuj typ telefonu Ale tak jasny my vydrzime 🙂 😀
@baraskaska no jo traget 😂
měřím 1.cyklus,ale ovulka byla dle ultrazvuku a podle mě 9.10.
Ta ovulace tam je trochu zvlastni, tam furt premejslim ktera verze by mohla byt ovu. Mne se teda zda to vyznacene ze by mohla byt ovu. Delala jsi i testy? Ono je to obcas orisek se v tom grafu vyznat ale zasejc pravidlo tri dny po sesti rika tu druhou verzi. Kazdopadne 6 nebo 7 dpo me zacal trapit podbrisek a prestal az tak v 6.tydnu. 🙂
jj, dělala. Testy i ultrazvuk to potvrdil.

@karolly ooo že by drmek učinkoval? 🙂 taky beru, od pulky minulého cyklu, teď jsem měla dost krátkou ms a bezbolestnou (novinka) tak asi to něco dělá
@oveckaluky ja nic nevidim ☹ asi záleží i na nastavení monitoru 😀