icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kristyn.g
16. říj 2017

@karolly ooo že by drmek učinkoval? 🙂 taky beru, od pulky minulého cyklu, teď jsem měla dost krátkou ms a bezbolestnou (novinka) tak asi to něco dělá

@oveckaluky ja nic nevidim ☹ asi záleží i na nastavení monitoru 😀

oveckaluky
16. říj 2017

@janajens Děkuju, tak snad už konečně 🙏

oveckaluky
16. říj 2017

@kristyn.g Já na tý fotce taky moc ne, jen ve skutečnosti a slabě 😀 ale jedna kamarádka viděla i na fotce, tak mě zajímalo, jestli uvidí i někdo další 🙂 Ale děkuju za reakci 🙂

kristyn.g
16. říj 2017

@oveckaluky tak držím palečky ať čárka sílí 🙂

oveckaluky
16. říj 2017

@kristyn.g jestli nějaká bude, třeba je to jen faleš...uvidíme, zatím se radši neraduju 🙂 Ale děkuju 🙂 Zkusím hned ráno - tyhle dva byly dělané po poledni...

slayc
16. říj 2017

@oveckaluky na tom spodním vidím🙂 budu držet palce 🙂

karolly
16. říj 2017

@janajens Moc děkuji 🙂 Uvidíme, jak to dopadne. ..

baraskaska
16. říj 2017

@oveckaluky na tech spodnich neco malilinko prosvita. Tak drzim palecky at sili. 🙂

janajens
16. říj 2017

@oveckaluky moc moc drzim palecky

kassenkaaam
16. říj 2017

@fanunka Aha já to právě nepoznám měřím prvně a navíc sem nastydla a ty teploty si dělají co chtěj a čipek to samí sice se krátí ale neměkkne tak mě to mate. Jinak děkuji za radu😀

janajens
16. říj 2017

@karolly rekla bych ze to vyoada krasne

janapuma
16. říj 2017

@oveckaluky na spodní fotce vidím dušíka, držím palečky ať sílí 🍀❤

kaitinka
16. říj 2017

@janajens a to se pije jeden salek denne?

janajens
16. říj 2017

@kaitinka někdo pije dva ja pila jeden

janajens
16. říj 2017

@kaitinka jelikoz jsem k tomu brala drmek

baraskaska
16. říj 2017

@kaitinka ja pila dva denne a nejlip cisty sypany si osobne myslim 🙂

oveckaluky
16. říj 2017

@slayc
@baraskaska
@janajens
@janapuma Holky, moc děkuju 😘 Nebyla jsem si tím úplně jistá 🙂

kaitinka
16. říj 2017

@janajens
@baraskaska
Mam v planu prave si ho koupit na dalsi cyklus, dnes jsem 21 DC a MS by mi mela dorazit za 9-10 dni. A vzhledem k tonu, ze jsme s manzelem tento mesic oba hodne ve stresu, neverim tomu ze by se zadarilo, protoze jsem tentokrat ani nijak vubec neresila, kdy mam ovulku.. Ale prave od dalsiho cyklu bych tomu chtela nejak napomoci uz..

baraskaska
16. říj 2017

@kaitinka jojo on se stejne popiji jen do ovulace... 🙂 on je dobry celkove je to takova zenska bylinka 🙂

katmir
16. říj 2017

@karolly super, mám radost

katmir
16. říj 2017

@oveckaluky to je krása, jste se nám holky rozjely. 🙂

katmir
16. říj 2017

Včera 6.dpo mě šíleně začalo bolet v podbřišku, ale dnes už je to klidnější., o prsou už ani nemluvím, to mám pořád. Teplota se drží na 36.9, ale já tomu grafu úplně nefuním. 😝

baraskaska
16. říj 2017

Ukaz grafek 🙂

katmir
16. říj 2017

@baraskaska když já nejsem plně technický tip, tak nevím, jak z mobilní aplikace to hodit sem, ale manžel to vyfotí a pošle, a já to přepošlu 😅

baraskaska
16. říj 2017

No jak u ktereho mobilu. Ja to mam tlacitko ztisit a tlacitko vypnout. Vetsinou to tak byva neco takoveho mozna bys to nasla na internetu kdyz bys napsala screen a tvuj typ telefonu Ale tak jasny my vydrzime 🙂 😀

katmir
16. říj 2017
katmir
16. říj 2017

@baraskaska no jo traget 😂

katmir
16. říj 2017

měřím 1.cyklus,ale ovulka byla dle ultrazvuku a podle mě 9.10.

baraskaska
16. říj 2017

Ta ovulace tam je trochu zvlastni, tam furt premejslim ktera verze by mohla byt ovu. Mne se teda zda to vyznacene ze by mohla byt ovu. Delala jsi i testy? Ono je to obcas orisek se v tom grafu vyznat ale zasejc pravidlo tri dny po sesti rika tu druhou verzi. Kazdopadne 6 nebo 7 dpo me zacal trapit podbrisek a prestal az tak v 6.tydnu. 🙂

katmir
16. říj 2017

jj, dělala. Testy i ultrazvuk to potvrdil.

Strana