icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

hlasimse
19. říj 2017

@lucy0511 A co se v takovém případě dělá?

fanunka
19. říj 2017

@lucy0511 noo a co ted dal? Merila sis nekdy bazalni teploti? Ona toho dost prozradi co se v tele deje nebo nedeje

luuucatko
19. říj 2017

@baraskaska ahojky, tak jsem dnes delala test a spis mi prijde ze je to ryska. :(.. A jeste jsem dnes zacala tak zvláštně spinit - malé kousky.. (omlouvam se za vyraz).. Tento cyklus mam nejaky prazvláštní.. ovulační test je stále silnější.. :(

lucy0511
19. říj 2017

@hlasimse
@fanunka
Děvčata měním si BT dělám si ovu testy a jakje vidět nejde se spolehat na nic ovu testy pozitivní BT normálně reaguje a hladinu hormonů kdy v období ovulace pokles a pak nárůst a koukejme se vejce žádné 🙂 🙂 🙂 🙂 No jelikož teď už sem v polovině cyklu tak nic ale od příštího cyklu nasazen clistibegit a až to teď dostanu mám volat ma gyndu a domluvit si uz v 10az12DC jestli se nějakej ten folikul tvoří 🙂 🙂 🙂

baraskaska
19. říj 2017

@luuucatko ahojky to je zvlastni tak treba je jeste malo hcg. Kolik ze jsi dpo? Posli ovu testik i tt 🙂

fanunka
19. říj 2017

@lucy0511 tak nam sem hod tvuj graf...

lucy0511
19. říj 2017

@fanunka tohle je můj graf minulý měsíc

opicaa
19. říj 2017

Tak ja to nevydrzela a testla taky..2 dny do ms (minuly mesic dosla o dva dny drive) a nic..snehobilo.. ☹ tak v sobotu ocekavam ms a hura dalsi kolo

kristyn.g
19. říj 2017

@lucy0511 tak to snad hned půjde 🙂 já jestli to tento měsíc nevyjde také mám clostilbegit od příštího měsíce.

jinak vyhrála jsem poukaz na 300 na otěhotnět.cz 🙂

lola88
19. říj 2017

Dnes 1DC. Brala jsem 3 mesice gynex, zkratil mi cyklus na cca 28 dni, pak jsem ho vysadila (coz jsem nemela delat) a dnes prisla ms po 49 dnech. Dnes opet nasazuji gynex. Keez by uz to vyslo. 🙏

opicaa
19. říj 2017

Holky vidite neco nebo jen blaznim dva dny pred ms? Mela jsem to zkusit rano a ne ve 2 odpoledne...ale rano jsem byla plna sil,ze to do sovoty vydrzim a pockam na ms...

opicaa
19. říj 2017

Tady jeste jeden pohled..

fanunka
19. říj 2017

@lucy0511 no jooo tvle tady to je krasne ovulace podle bt a dr tam nic nevidela? To je fakt zvláštní

janapuma
19. říj 2017

@opicaa vidím, ať sílí 🙂

janajens
19. říj 2017

@opicaa vidim a držím palecky

kristyn.g
19. říj 2017

@lola88 držím moc palce ! 🙂

@opicaa ja vidím ducha 🙂 držím palce at sílí

baraskaska
19. říj 2017

@opicaa taky tam vidim krasnyho dusika. Tak tfuj tfuj tfuj. 🙂

lucy0511
19. říj 2017

@fanunka no fakt něco málo na pravým vaječníku ale z toho by prý nic stejně nebylo
A takhle sem měla graf v srpnu a ještě teď aktuální co měřím tenhle cyklus

karolly
19. říj 2017

@opicaa Vidím a držím palce!! 🙂

lucy0511
19. říj 2017

@kristyn.g no já už ho jednou měla tam to skončilo mimoděložním ale problém byl asi v tom že mi při operaci přišli i na endometriozu

kristyn.g
19. říj 2017

@lucy0511 ☹ to je smůla, snad už se teď zadaří a bude to ok 🙂

lucy0511
19. říj 2017

@kristyn.g no taky doufám že už se to povede. Ale dneska mě i pan doktor udělal radost když začal stim že bych měla dát dolů nějaký kilo a začít se hejbat tak ta výtka nakonec skončila pochvalou protože už mám dole 6kilo a chodím 2x týdně cvičit a prej mi i tohle srovnalo cyklus 🙂 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
19. říj 2017

@lucy0511 no super! to jsi moc šikovná! já taky dostala pochlavu za to samé 😀 akorát já nemám zhubnout pár ale pěkný pytel 😀 od května mám dole 12kg(od ledna 25) a teď se zase snažím tak nějak. A taky to má vliv hele na cyklus... měla jsem 32-35 a bez ovulace a teď mi našla ovulaci a cyklus 28 🙂 jako "za mlada" 😀

lucy0511
19. říj 2017

@kristyn.g no tak to gratulu to je pěkný ja teda od poloviny června jen 6 ale zase sem nabrala dost svalový hmoty a konečně taky cyklus 28 ale bez ovulace

katmir
19. říj 2017

@opicaa no super. To vypada velmi dobre.

volfici
19. říj 2017

@opicaa vidím a držím palce ať sílí!

darkwitch
19. říj 2017

@opicaa něco tam je kdyz i já ji vidím a ja to většinou nevidim...

Teda ja uz chci být taky na řadě 😀

opicaa
19. říj 2017

@darkwitch ja to prave taky vetsinou nevidim..me prijde vsechno bily..a tady jsem si kupodivu vsimla a rikala si ze jsem fakt potoma a nevydrzela to do soboty...ale proste se to neda 😂 myslim ze kdyby ta moznost byla driv..tak nase babicky taky testujou jak sileny

aklin
19. říj 2017

Muj graf je divny. Hlavne po ovulaci jak na houpacce. Mam jen 6 dni do ms.

luuucatko
19. říj 2017

@baraskaska tak z tt mi ta čárka zmizela, tak ze to nevyfotim, byla ale spis takova tmavě šedá nez růžová, ale ovu test z rana.. Skoro pozitivni ..A odpoledne vzdy slabší.. Ja uz jsem z toho jelen..,:(

Strana