icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janapuma
20. říj 2017

Můj šílený graf. 😁 Dnes 9dpo a 4 dny do ms. Jsem opravdu zvědavá.

ladyhacek
20. říj 2017

Mám dva dny po MS ta nikde a test (mamatest) negativní. U syna mi hned v den MS ukázal slabou čárku. Takže počítám, že nic.
Byl tu někdo na vyvolávačce? Po jak dlouhé době od vynechání se chodí? Já mám jít na kontrolu v listopadu to asi stačí né? Moc děkuji

janapuma
20. říj 2017

@ladyhacek já chodila ještě před otěhotněním často, vždy jsem čekala tak týden. ale třeba se ještě // ukážou. 🙂

bajunka
20. říj 2017

@ladyhacek mě dr řekla týden, to už je, ale podle příznaků se spíš blíží další ovulace, takže spíš čekám co z toho bude... 🙂 a kdyžtak ji zavolám za 10 dnů...

lucy0511
20. říj 2017

@fanunka no kdybych nevěděla že žádná ovulace neproběhla a ani neproběhne tak bych si z grafu pomalu začala myslet že byla včera 🙂 🙂 🙂

fanunka
20. říj 2017

@lucy0511 nooo to jooooo tak co to teda xakru je? je tohle to vůbec možné?

lucy0511
20. říj 2017

@fanunka kolegyně co dělá na gyn ambulanci my vysvětlila že to možný je že tělo stejně ty hormony produkuje a jelikož MS mám normálně tak se na BT projeví i pokles jednoho a nárůst toho druhého 🙂 🙂 🙂 no prostě tam na tom pravým vaječníku nějakej pokus o ovu byl ale nic z toho nakonec není

fanunka
20. říj 2017

@lucy0511 ahaaaaaaaaa tak teď by ti teploty ale měli zase klesnout když se tam vlastně nic nestalo.... no uvidíme musíš nás zásobovat grafama 🙂

baraskaska
20. říj 2017

@luuucatko to je hodne divny, holky tu uz psali ze nekdo muze mit po cely cyklis slabou carku ale ne takhle vyrazne. To je hodne zvlastni. Tak jeste jedine zitra zkusit tt 🙂

bajunka
20. říj 2017

tak jdu na gyndu příští úterý, jsem zvědavá co mi tedy řekne 🙂

lucy0511
20. říj 2017

@fanunka no bojím se.že se takhle budou držet jen o trošku nižší a největší pokles přijde těsně pred ms 🙂

kaitinka
20. říj 2017

Ahoj holky, jak se vam dari? 🙂 ja sice tento mesic vubec nic neresim, ale i tak se modlim aby se konecne zadarilo, mam 6 dni do MS, tak uvidim 🙂

fanunka
20. říj 2017

@kaitinka ja 4.den po ms a uz jsem objednana na IVF chci to sfouknout do konce roku a na vanoce mit dobry pocit ze pro to delam max

kaitinka
20. říj 2017

@fanunka tak u me nejde jen o dobry pocit. Bohuzel jsem ted dost ve stresu, mame se za nedlouho stehovat, do toho jine problemy. A vzhledem k tomu, ze vim, ze psychika a stres dela hodne, tak to tenhle cyklus vubec neresim. Zacnu se tomu vic venovat az od dalsiho cyklu. Ale i tak si rikam,.co kdyby nahodou 🙂

fanunka
20. říj 2017

@kaitinka ja jediný stres co mam tak je to IVF

katmir
20. říj 2017

Ahoj holky. U me +/- teplota stejna. Spis na me lehla rymicka,tak snad to teplotu moc neovlivni.
@kaitinka treba jak mas stres z neceho jineho,tak se zadari.

opicaa
20. říj 2017

Ahoj tak jsem dneska zkousela test..chtela jsem videt jestli bude zase nejaky duch...a test byl vadny...to me tak nastvalo..takze posledni schovam na zitra nebo na nedeli

kaitinka
20. říj 2017

@fanunka
@katmir
Je pravda, ze tenhle mesic je toho na nas moc a vlastne az do vcerejska jsem opravdu na to nemyslela. A to jsem si puvodne rikala, ze budu merit BT, pouzivat ovulacni testy abych zjistila kdy mam ovu a podobne 😝

kaitinka
20. říj 2017

@katmir a pochybuju ze by se zadarilo, protoze vlivem toho stresu ani jeden z nas nema chut na nejaky vetsi mazleni. Takze bych rekla, ze tohle bude jen dalsi promarneny cyklus..

janapuma
21. říj 2017

Dobré ráno. Tak jsem dnes nevydržela a udělala test. Teplota se drží na 36,7, jsem 10 dpo. No a vykouklo na mě toto. Jde špatně vyfotit ale v reálu je vidět pěkně.

copakova22
21. říj 2017

@janapuma Jj taky vidím slaboulinka tam je 😉 Potichu gratuluji a at jen čarečka sílí

janajens
21. říj 2017

@janapuma krasne vidim drzim palecky

janapuma
21. říj 2017

@janajens
@copakova22 Holky moc děkuji. Já jsem to zkusila jen ze srandy. Moc jsem tomu nevěřila. Ale jak jsem viděla že se tam něco mění začaly se mi klepat ruce. 😊

baraskaska
21. říj 2017

@janapuma vidim vidim, tak drzim palecky at jen sili 🙂

janajens
21. říj 2017

@janapuma na 10dpo je videt krasne Ted jen at sili posilam pro stesti 🍀

janapuma
21. říj 2017

@janajens no taky jsem koukala že je vidět hezky, tak snad bude sílit a bude vše v pořádku. Prsa mě začínají pěkně bolet a píchá mě v podbříšku. A moc děkuji. 🙂

ladyhacek
21. říj 2017

To čekání mě ubíjí. S manželem se snažíme ale necháváme to zatím náhodě. Mam 3 dny po MS ta nikde a test stále negativní. Doma i nějaký ten stres a já ani nevím zda to chci dostat nebo vidět tu čárku. Ale chci vědět chci mít jistotu. Jaké testy kupujete u nás měli jen mamavit. Dnes jedemé na nákup ale manžel ať počkám do příštího týdne. Ale to čekání mě ničí! Je dost možné že jestli se nám to povedlo tak až po ovulaci mohl se test "opozdit" díky tomu? Že hladina HcG je ještě nízká že jsme počali déle?

janapuma
21. říj 2017

@ladyhacek určitě ano, pokud došlo k oplodnění později, test to ještě nemusí ukázat, já mám testy od dr. max. Držím pěsti a posílám pro štěstí 🍀

opicaa
21. říj 2017

Asi sili...dolni je dnesni😉 nahore vcerejsi

janajens
21. říj 2017

@opicaa krasne sili👍

Strana