Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@baraskaska ahojky, tak jsem dnes delala test a spis mi prijde ze je to ryska. :(.. A jeste jsem dnes zacala tak zvláštně spinit - malé kousky.. (omlouvam se za vyraz).. Tento cyklus mam nejaky prazvláštní.. ovulační test je stále silnější.. :(
@hlasimse
@fanunka
Děvčata měním si BT dělám si ovu testy a jakje vidět nejde se spolehat na nic ovu testy pozitivní BT normálně reaguje a hladinu hormonů kdy v období ovulace pokles a pak nárůst a koukejme se vejce žádné 🙂 🙂 🙂 🙂 No jelikož teď už sem v polovině cyklu tak nic ale od příštího cyklu nasazen clistibegit a až to teď dostanu mám volat ma gyndu a domluvit si uz v 10az12DC jestli se nějakej ten folikul tvoří 🙂 🙂 🙂
@luuucatko ahojky to je zvlastni tak treba je jeste malo hcg. Kolik ze jsi dpo? Posli ovu testik i tt 🙂
Tak ja to nevydrzela a testla taky..2 dny do ms (minuly mesic dosla o dva dny drive) a nic..snehobilo.. ☹ tak v sobotu ocekavam ms a hura dalsi kolo
Dnes 1DC. Brala jsem 3 mesice gynex, zkratil mi cyklus na cca 28 dni, pak jsem ho vysadila (coz jsem nemela delat) a dnes prisla ms po 49 dnech. Dnes opet nasazuji gynex. Keez by uz to vyslo. 🙏
@opicaa taky tam vidim krasnyho dusika. Tak tfuj tfuj tfuj. 🙂
@kristyn.g no taky doufám že už se to povede. Ale dneska mě i pan doktor udělal radost když začal stim že bych měla dát dolů nějaký kilo a začít se hejbat tak ta výtka nakonec skončila pochvalou protože už mám dole 6kilo a chodím 2x týdně cvičit a prej mi i tohle srovnalo cyklus 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 no super! to jsi moc šikovná! já taky dostala pochlavu za to samé 😀 akorát já nemám zhubnout pár ale pěkný pytel 😀 od května mám dole 12kg(od ledna 25) a teď se zase snažím tak nějak. A taky to má vliv hele na cyklus... měla jsem 32-35 a bez ovulace a teď mi našla ovulaci a cyklus 28 🙂 jako "za mlada" 😀
@baraskaska tak z tt mi ta čárka zmizela, tak ze to nevyfotim, byla ale spis takova tmavě šedá nez růžová, ale ovu test z rana.. Skoro pozitivni ..A odpoledne vzdy slabší.. Ja uz jsem z toho jelen..,:(

@lucy0511 A co se v takovém případě dělá?