Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Mám dva dny po MS ta nikde a test (mamatest) negativní. U syna mi hned v den MS ukázal slabou čárku. Takže počítám, že nic.
Byl tu někdo na vyvolávačce? Po jak dlouhé době od vynechání se chodí? Já mám jít na kontrolu v listopadu to asi stačí né? Moc děkuji
@fanunka kolegyně co dělá na gyn ambulanci my vysvětlila že to možný je že tělo stejně ty hormony produkuje a jelikož MS mám normálně tak se na BT projeví i pokles jednoho a nárůst toho druhého 🙂 🙂 🙂 no prostě tam na tom pravým vaječníku nějakej pokus o ovu byl ale nic z toho nakonec není
@luuucatko to je hodne divny, holky tu uz psali ze nekdo muze mit po cely cyklis slabou carku ale ne takhle vyrazne. To je hodne zvlastni. Tak jeste jedine zitra zkusit tt 🙂
tak jdu na gyndu příští úterý, jsem zvědavá co mi tedy řekne 🙂
Ahoj holky, jak se vam dari? 🙂 ja sice tento mesic vubec nic neresim, ale i tak se modlim aby se konecne zadarilo, mam 6 dni do MS, tak uvidim 🙂
@fanunka tak u me nejde jen o dobry pocit. Bohuzel jsem ted dost ve stresu, mame se za nedlouho stehovat, do toho jine problemy. A vzhledem k tomu, ze vim, ze psychika a stres dela hodne, tak to tenhle cyklus vubec neresim. Zacnu se tomu vic venovat az od dalsiho cyklu. Ale i tak si rikam,.co kdyby nahodou 🙂
Ahoj tak jsem dneska zkousela test..chtela jsem videt jestli bude zase nejaky duch...a test byl vadny...to me tak nastvalo..takze posledni schovam na zitra nebo na nedeli
@janapuma Jj taky vidím slaboulinka tam je 😉 Potichu gratuluji a at jen čarečka sílí
@janajens
@copakova22 Holky moc děkuji. Já jsem to zkusila jen ze srandy. Moc jsem tomu nevěřila. Ale jak jsem viděla že se tam něco mění začaly se mi klepat ruce. 😊
@janapuma vidim vidim, tak drzim palecky at jen sili 🙂
To čekání mě ubíjí. S manželem se snažíme ale necháváme to zatím náhodě. Mam 3 dny po MS ta nikde a test stále negativní. Doma i nějaký ten stres a já ani nevím zda to chci dostat nebo vidět tu čárku. Ale chci vědět chci mít jistotu. Jaké testy kupujete u nás měli jen mamavit. Dnes jedemé na nákup ale manžel ať počkám do příštího týdne. Ale to čekání mě ničí! Je dost možné že jestli se nám to povedlo tak až po ovulaci mohl se test "opozdit" díky tomu? Že hladina HcG je ještě nízká že jsme počali déle?

Můj šílený graf. 😁 Dnes 9dpo a 4 dny do ms. Jsem opravdu zvědavá.