icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
21. říj 2017

@janapuma neni Zac na kazdou mimi ceka a ty. Jsi urcite Ted na rade ja mela 10dpo neco podobneho a 11dpo delala digi testik

ejdys
21. říj 2017

No, alespoň mám vysvětlení proč mi nejde celý rok otěhotnět...To jde těžko když mé tělo produkuje málo hormonů, které jsou zodpovědné za zpouštění ovulace + zrychlená funkce štítné žlázy. ..😅 to bych pak do sebe mohla sypat vitamínů kolik chci a o ,,snažení,, ani nemluvě 😀 Takže doufám, že příští rok bude radostnější po této stránce 🙂 Přeji Vám krásný víkend všem i snažilkám 🙂

katmir
21. říj 2017

@janapuma to je skvely.
@opicaa krasa,jen tak dal.
Holky delate mi radost.
Mne dnes klesla teplota,tak asi nic z toho nebude,a to jsem mela tuseni,ze to mohlo vyjit. ☹

kockakacka
21. říj 2017

Ja sem fakt nesmím lézt..holky vsem opet gratuluji 😊😫

kristyn.g
21. říj 2017

@janapuma supééér testík 🙂 krásný!

kristyn.g
21. říj 2017

já bych měla mít dneska ovulaci, což je u mě zázrak 😀 tak mám velké naděje, snažíme se snažíme no... strašně si přeji aby to vyšlo i bez léků přirozeně

baraskaska
21. říj 2017

@opicaa kraasa 🙂 Teda tady to ted pekne jede 🙂

lucy0511
21. říj 2017

@opicaa tiše gratuluju je to úžasný 🙂 🙂 🙂 🙂

lucy0511
21. říj 2017

@janajens ahoj a jak ty se máš těhule? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janajens
21. říj 2017

@lucy0511 jo jde to zvraceni uz ustava a za chvili prvni trimestr je za mnou tak snad budu klidnejsi

janapuma
21. říj 2017

@opicaa jůůů krásně sílí. 😊❤

janapuma
21. říj 2017

@opicaa kolik máš dní do ms? 😊

lucy0511
21. říj 2017

@janajens no tak to je super 🙂 🙂

janajens
21. říj 2017

@lucy0511 jj to ano a Co ty?

lucy0511
21. říj 2017

@janajens no já teď zjistila i přesto že ovulačí pozitivní dle BT to na ovulace vypadalo každý měsíc tak světě div se vejce nikde žádný dle ultrazvuku. Tak že od příštího cyklu to clostribegyt jistí a uvidí se ale dle pana doktora s clostríkem je hooodně velká šance 🙂 🙂 🙂

janajens
21. říj 2017

@lucy0511 tak to drzim palecky na clostibelgit jsem slysela Jen samou chvalu ja dostala chut na bramborovy salat tak jsem ho musela proste udelat

lucy0511
21. říj 2017

@janajens no nám to na něm už jednou vyšlo ale bohužel to bylo mimoděložní

katka9184
21. říj 2017

Ahoj děvčata, nechcete někdo půlku Gynexu na podporu početí a polovinu Femibionu 1?🙂

janajens
21. říj 2017

@lucy0511 tak to me mrzi ja mela dve biochemicke tehotenstvi a pak se zadarilo od ledna

lucy0511
21. říj 2017

@janajens tak já uz sem v pohodě to mě víc ničilo že doktoři pořád by na něco čekali no mě už čekání přestalo bavit tak sem je trochu obešla 🙂 🙂 🙂 🙂

opicaa
21. říj 2017

@janapuma ahoj mela jsem ji mit dneska..

janapuma
21. říj 2017

@opicaa já v úterý tak doufám že nedojde. 😊 To budeme tak na stejno spolu. 😊

opicaa
21. říj 2017

@janapuma takcdrzim palce aby uz nic nedoslo... 😉 to budem mit o par dni,tak snad to budeme mit v pohode a presunem se jen do jinsi skupinky

darkwitch
21. říj 2017

Tady to zase tehotni, tak třeba uz bych mohla být taky na řadě... pořád nekoho pouštět dopredu nějak unavuje 😀

Ted mám teda rymicku a kasilek, takže umiram... aké snad budu do pondeli fit...

janapuma
21. říj 2017

@darkwitch já bych to moc přála všem. ❤ Hlavně těm co čekají už dlouho.

lucy0511
22. říj 2017

@fanunka ahoj tak teď sem zvědavá jestli mi tam ta apka vyznačí ovulaci nebo 🙂 🙂 🙂 🙂 a jestli jo tak mě to silně pobaví když vím že na 100% žádná ovu neproběhla 🙂 🙂 🙂 🙂

fanunka
22. říj 2017

@lucy0511 myslim ze nejen apka by ti rekla ze ovu probehla 🙂 rekla nych ze podle tohoto grafu by ti lazda tady rekla ze ovu probehla 🙂

lucy0511
22. říj 2017

@fanunka a ono přitom nic 🙂 🙂 🙂 🙂 a pak se má člověk v tom svým těle vyznat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
22. říj 2017

tedy vy jste fakt dobrý jak se orientujete v těch grafech!

katmir
22. říj 2017

Krasnou nedeli, ja se teda v grafech nevyznam ani v tom svem,ale taky bych rekla,ze byla.
Ja vcera cely den prala mimi oblecky,protoze nam vytopili sklep.
Dnesni grafik....nevim,co to blazni.

Strana