Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@baraskaska Já už to svojí mamce stihla vykvákat. Říkáme si naprosto vše.... 🙂 Zbytku rodiny až po prvním screeningu.
Malý má 16měsíců. Chtěla jsem děti dva roky od sebe a když vše klapne, budou oba červnoví. S tím nošením a skákáním je to u nás stejné. Teď sedí na záchodě a řve tady po mě, že chce sundat od táty - ten je ale už v práci 😎
@janapuma na kašel jde Stop kašel sirup.... pisou na nem ze jde i pro tehotne a kojici 🙂
@karolly moc gratuluji 🙂 krasny testik 🙂
@karolly jee to je pekny, tak my jsme taky jak kamaradky ale na tohle jsem chtela pockat az s prvni foteckou. No tak to vubec v tomhle veku daj zabrat, ikdyz mne to moc lepsi ted ve dvou a pul letech neprijde 😀 Nam pokud to dobre vsechno pujde tak deticky vyjdou o tri roky a dva mesice, chtela jsem cca o tri tak to skoro i vyslo 🙂
holky tak já už jen můžu čekat jak to dopadne tento měsíc 😀 snažím se tomu věřit že by to mohlo vyjít a zároveň se moc neupínat 🙂
Kdyby vyšlo bude supr dárek k vánocům 🙂
@kristyn.g mne by se to taky libilo. Mohla bych rodit na 1.vyroci svatby. Ale nevim,nevim. Vcerejsi test uplne bily,dnes jsem 13.dpo a to uz by neco malo videt byt melo,tak pockam a necham se prekvapit. Tak do 40 mi jeste nejaka doba zbyva,tak snad se dockam.
Jinak holky,takova mala jobovka z prace. Ted nam pousteli mimi narozene 24+3 po 5 mes a kdyz jsme se loucily s maminkou,tak maminka se nas pta,zda ji vezmeme i to druhe. Maminka uz je v 15.tt,takze deticky budou o 11 mes,a to jenom mozna,uplne tomu moc neverim,ze by vydrzela az do konce,ale budu ji drzet palecky. Takze rozdil 2-3 roky je uplne v pohode. 😀
Ja budu mit dve dubnatka nejspis od sebe dva Roky😂
Ahoj holky tak dneska kontrola. Vše vypadá výborně podle ms 6+5 dle UTZ 6+3 a srdíčko bilo; ) paní doktorka říkala ze vše vypadá jak ma🙂
@ka_rohli_na tak to mám opravdu radost! Občas jsem nakoukla,abych zjistila,jak to s Tebou vypadá.Takže na jedničku s *
@ka_rohli_na To je paráda. Moc gratuluji. 🙂
@opicaa já ho mám taky nachystaný, zkusím ve čtvrtek asi, pokud budou // sílít na normálním. 🙂
@dasa.77 ano 1* 🙂 mám moc velkou radost... tak snad vše už bude jak má 🙂
Tak jsem se dnes sebrala a dosla ke gyn. Sestřička zlata a doktor taky moc mily. Rikam mu, ze nam to nejde a ze manzel byl na spermiu, ze je Ok, ze si pul roku hlidam ovulaci...závěr? Zitra odběry krve, hormonální profil + stitna žláza a pak se uvidí jakou léčbu zvolí 🙂 mam radost, ze se to někam pohnulo! 🙂 a ze mi to doktor navrhnul sam..prý to asi vypada, ze mi spatne dozrávají vajíčka
@kockakacka Tak paráda. Snad se to pohne. Moc bych ti to přála. 😊
@kockakacka to je super. Nakonec to třeba bude jen nějaká prkotinka, kterou pořeší, a bude 😉

@karolly vypada nadherne