Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky, mela nebo ma nektera z vas jako PMS bolesti v prsou a obzvlast palivou bolest v oblasti bradavek? Mam dnes 2 dny do MS a prave me uz takhle asi dve hodiny boli prsa a to jsem nikdy jako PMS nemela.. :( je to temer chvilkama z nesnesitelne a to za chvilku jedu do prace na nocni.. :(
@volfici doufam a moc si to preji. Alespoň budu vědět na čem jsem 🙂 jsem z toho trochu nervózní
Tak po 5 dnech jsem to dostala. Nevadí. Jedeme dál 🙂
Já si taky představovala rozdil dva roky... čtyři mi přišli takové hraniční a ted doufám že nějak stihne rozdil aspon ctyri a pak pul a to bych musela otěhotnět tenhle nejpozději další měsíc, asi se budu muset smirit s ještě větším rozdilem
No ty blaho.... Nejsem slepa... Pres Minervu... Je to mozne? 2x do mrsice zapomenu vzit, ale toto.... 😲
Ten podzim me dela nějakou pesimistickou...
Jak moc je GS mama spolehlivy??? Mate nekdo zkusenost?
@alcapce ahoj jsem tehotna podruhe, testu jsem mezitim vyzkousela dost vzhledem k tomu ze nemam antikoncepci a carka at uz na dr max nebo mamatestu se mi objevila jen v tech dvou pripadech tehotenstvi jindy uplne beloucko. Myslim si ze pokud se carka objevi tak bud je to tehotenstvi nebo je to tehotenstvi ale oplozrny vajicko odejde s ms. 🙂
@baraskaska Takze je pozitivni...
No uvidime tedy. Za chvili ma prijet pritel a nevim, jestli mu to vubec říkat... 🙄
@alcapce prijde mi ta carka docela viditelna clovek to nemusi hledat pod lupou na to aby to nebylo pozitivni. Ale jak rikam myslim si ze proste zachytis tehu ale ono se pak neudrzi. Takze ja ikdyz videla carku jistotu jsem mela az po ms spis az tak dva tydny po ms.
@katmir To se mi nezda, vzhledem k tomu, ze ms mela zpozdeni jen jeden den. Ja testovala zbesile, to priznavam. 😀 Uz jsem se uklidnila a tenhle mesic mam za sebou jen jeden, zato snehobily, test.
@alcapce No prave, ja na nej koukala, to bylo 12 dpo, a uplne jsem tomu nemohla uverit a pak bum a nic z toho. Letos v cervnu jsem byla na revizi po ZT v 8 tt a od te doby zkousime.
@alcapce spis zkus test treba za dva dny a pak uvidis. 🙂
@baraskaska No a kdo to ma jako vydrzet?🙏😂
@alcapce tak zejtra no 😀 😀 pak je jen jedna moznost jit na krev. 🙂

@opicaa úplně stejně jako já. Mazej za náma do skupiny 🙂