icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

renulem
23. říj 2017

@opicaa úplně stejně jako já. Mazej za náma do skupiny 🙂

kaitinka
23. říj 2017

Holky, mela nebo ma nektera z vas jako PMS bolesti v prsou a obzvlast palivou bolest v oblasti bradavek? Mam dnes 2 dny do MS a prave me uz takhle asi dve hodiny boli prsa a to jsem nikdy jako PMS nemela.. :( je to temer chvilkama z nesnesitelne a to za chvilku jedu do prace na nocni.. :(

kockakacka
23. říj 2017

@volfici doufam a moc si to preji. Alespoň budu vědět na čem jsem 🙂 jsem z toho trochu nervózní

lucy0511
23. říj 2017

@kristyn.g a takhle to mám už asi 4měsíce a pořád se divím že nejsem těhotná když podle BT ovulace chodí pravidelně 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ladyhacek
23. říj 2017

Tak po 5 dnech jsem to dostala. Nevadí. Jedeme dál 🙂

kristyn.g
23. říj 2017

@kaitinka ja to mam často

@lucy0511 jj taky... snažíme se rok a kus... v květnu mi řekla že malé folikuly že z toho nic nebude, že nemám ovulaci ( i když projevy jsou), teď jsem tam byla a ovulace prý byla (bez příznaků 😲 ) tak fakt už se v tom nevyznám

lucy0511
23. říj 2017

@kristyn.g tak já sem teď cca 7měsíců po mimoděložnim a teď sme.ještě zjistili tohle tak mi doktor zas napsal clostribegyt tak sem zvědavá po něm by se nám prý mělo zařadit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

alcapce
23. říj 2017

Dobry vecer, snad nebudu mic troufala, ale potrebuji nutne radu... Vidite neco? Jsem v šoku... Jestli je pozitiv... Menzes kratce a po tydnu bez ni zacalo spineni...

brokovich
23. říj 2017

@alcapce vidim!😍

janapuma
23. říj 2017

@alcapce taky vidím 😊

darkwitch
23. říj 2017

Já si taky představovala rozdil dva roky... čtyři mi přišli takové hraniční a ted doufám že nějak stihne rozdil aspon ctyri a pak pul a to bych musela otěhotnět tenhle nejpozději další měsíc, asi se budu muset smirit s ještě větším rozdilem

alcapce
23. říj 2017

No ty blaho.... Nejsem slepa... Pres Minervu... Je to mozne? 2x do mrsice zapomenu vzit, ale toto.... 😲

darkwitch
23. říj 2017

Ten podzim me dela nějakou pesimistickou...

alcapce
23. říj 2017

Jak moc je GS mama spolehlivy??? Mate nekdo zkusenost?

karolly
23. říj 2017

@alcapce Přes HA? Hezký

brokovich
23. říj 2017

@alcapce Ja mela minuly mesic duchy na mamatestu, ale paradoxne jednou i na drmaxu a nic z toho.

alcapce
23. říj 2017

@brokovich Tak to jsem z toho jelen...
Takze jsi to normalne dostala?

brokovich
23. říj 2017

@alcapce Jo. A pritom ten sedmy test mi teda prisel, ze uz ani neni duch, ale jasne pozitivni test. Takze me to celkem vzalo pak, kdyz to slablo a pak ms.

katmir
23. říj 2017

@brokovich a neměla jsi biochemko ?

baraskaska
23. říj 2017

@alcapce ahoj jsem tehotna podruhe, testu jsem mezitim vyzkousela dost vzhledem k tomu ze nemam antikoncepci a carka at uz na dr max nebo mamatestu se mi objevila jen v tech dvou pripadech tehotenstvi jindy uplne beloucko. Myslim si ze pokud se carka objevi tak bud je to tehotenstvi nebo je to tehotenstvi ale oplozrny vajicko odejde s ms. 🙂

alcapce
23. říj 2017

@brokovich No koukam na to, ze je zrovna tenhle fakt pěknej..
Ale jsem nazoru, ze pokud neni neco tak, jak ma byt, priroda se postara uz v začátku....
Jak dlouho se snazite?

alcapce
23. říj 2017

@baraskaska Takze je pozitivni...
No uvidime tedy. Za chvili ma prijet pritel a nevim, jestli mu to vubec říkat... 🙄

baraskaska
23. říj 2017

@alcapce prijde mi ta carka docela viditelna clovek to nemusi hledat pod lupou na to aby to nebylo pozitivni. Ale jak rikam myslim si ze proste zachytis tehu ale ono se pak neudrzi. Takze ja ikdyz videla carku jistotu jsem mela az po ms spis az tak dva tydny po ms.

brokovich
23. říj 2017

@katmir To se mi nezda, vzhledem k tomu, ze ms mela zpozdeni jen jeden den. Ja testovala zbesile, to priznavam. 😀 Uz jsem se uklidnila a tenhle mesic mam za sebou jen jeden, zato snehobily, test.
@alcapce No prave, ja na nej koukala, to bylo 12 dpo, a uplne jsem tomu nemohla uverit a pak bum a nic z toho. Letos v cervnu jsem byla na revizi po ZT v 8 tt a od te doby zkousime.

baraskaska
23. říj 2017

@alcapce spis zkus test treba za dva dny a pak uvidis. 🙂

alcapce
23. říj 2017

@baraskaska No a kdo to ma jako vydrzet?🙏😂

alcapce
23. říj 2017

@karolly Ano, přes HA.... Evidentně....😖

darkwitch
23. říj 2017

@brokovich u biochemickeho prave ke zpozdeni noc nedochazi... ja mela trikrat biochemicke a ms vzdy dorazila na cas, test snehobily ale v krvi hcg bylo...

baraskaska
23. říj 2017

@alcapce tak zejtra no 😀 😀 pak je jen jedna moznost jit na krev. 🙂

kristyn.g
23. říj 2017

@lucy0511 ahá, jojo taky jsem dostala na předpis, přeji ať to vyjde! já tenhle měsíc doufám doufám mohlo by se zadařit 🙂

Strana