icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

baraskaska
23. říj 2017

@baraskaska jinak ja zapomnela jednou vzit dva dny antiko a potretim dnu jsem byla na pohotovosti protoze me bolelo silene bricho, byla to ovulace, ktera pri antikoncepci neprobiha takze asi tak. 🙂

brokovich
23. říj 2017

@darkwitch aha, tak to jsem zas o neco chytrejsi, ja mela za to, ze jsem vsude cetla, ze prave pri biochemickem se ms zpozdi.

lucy0511
23. říj 2017

@kristyn.g to sem taky doufala že by to mohlo vyjít a ono tohle no nic na clostríku to už jednou vyšlo sice blbě ale vyšlo 🙂 🙂 🙂 🙂

elwe
23. říj 2017

Ahoj holky, přidávám se k vám. Nechráníme se zatím třetí cyklus, první dva jsem čekala co a jak, ale tento mám potřebu to s někým řešit. Na začátek listopadu mám naplánovanou laparoskopii kvůli cystě na vaječníku, a doktoři řekli, že když se snažíme (přestože jen krátce), tak rovnou budou řešit i plodnost. A já jsem z toho nějaká rozhozená, připadám si mladá na lékařské řešení (je mi 23), zvlášť když je to chvíli, co se snažíme, ještě studuji, a i když bychom miminko chtěli, tak by nevadilo, kdyby ještě chvíli nepřišlo. Na druhou stranu je to asi lepší řešení, než pak chodit na operaci ještě jednou. A já teď doufám, že nakonec budu těhotná tento měsíc, a k žádné operaci nedojde, protože v opačném případně mi na 3 měsíce zablokují ovulaci (asi kvůli hojení?) a toho se dost děsím. Jednak by to znamenalo odložit snahu o miminko, druhak nejsem příznivce hormonální antikoncepce, a bojím se umělého zásahu do cyklu. Přikládám svůj graf bt tento měsíc (bt měřím už 4 roky, původně jako antikoncepční metodu, teď proto, že mám nepravidelný cyklus, tak abych měla přehled o tom, kdy nejdřív testovat). Tento měsíc mám ovulaci až dost pozdě (asi kvůli stresu z operace) a den před operací budu 16.DC, o moc dřív testovat nechci, takže pravdu asi zjistím až na poslední chvíli.

katmir
23. říj 2017

@darkwitch ja mela u prvniho 8 dni zpozdeni a u druheho 3 dny,ale tech par dni,bych neresila. U kazdeho to muze probihat trochu jinak.

brokovich
24. říj 2017

@elwe Ahoj, vitam te. Procetla jsem tvuj pribeh...a chci se zeptat, kdybys otehotnela s tou cystou, nicemu by to nevadilo nebo co by to znamenalo pro tehu? A operace az pak? Neni lepsi jit na ni ted a pak uz jen resit miminko?

brokovich
24. říj 2017

Tak dnes teplota zas nahoru, ackoliv ja uz cekala předmenstruacni pokles. To jsem zvedava, kdy ms prijde.

katmir
24. říj 2017

Ahoj holky,tak u me pokles teploty z 36.9 na 36.5,takze ms uz prijde,tak alespon vim na cem jsem.

@brokovich tak uvidis,treba neprijde. ☹

brokovich
24. říj 2017

@katmir No holka nevím, moc tomu neverim, kdyz krivka nema stoupající tendenci, ale nadeje umira posledni, vid. Tobe drzim palecky do dalsiho cyklu. My s muzem vzdy ms oslavili flaskou vina, kdyz teda nejsem tehu, tak se muzu aspon napit. 😀

kockakacka
24. říj 2017

Tak odběry mam za sebou, vysledky ve ctvrtek 🙂

elwe
24. říj 2017

@brokovich Ahoj, díky za přivítání 🙂 Právě, že miminku by to vadit nemělo, jeden doktor přímo navrhoval, že bychom třeba ještě tři měsíce mohli počkat, jestli neotěhotním, aby se zbytečně neřešila i ta plodnost, ale druhý řekl, že když už jsem tady, tak se nic odkládat nebude.

brokovich
24. říj 2017

Holky! @alcapce @katmir Ja uz mam zas ducha na testu jako minuly mesic! 😮 Jestli zas nic, tak uz mamatesty nekupuju, za ty nervy to nestoji. Jestli se mi podari za svetla vyfotit, hodim foto.
@elwe Jo takhle, tak to je dobre, ze by to mimcu nevadilo. 😉

karolly
24. říj 2017

@brokovich Držím palce!!

kristyn.g
24. říj 2017

@brokovich falešné duchy jsou hrůza, mamatesty to prý dělají jsem četla ale já tedy nikdy neměla ani ducha ☹ držím palce

janajens
24. říj 2017

@brokovich posli fotku

brokovich
24. říj 2017

Ten posledni fialovy (modre byly ovulacni)

fanunka
24. říj 2017

@brokovich :( já tam ducha nevidím :( ale tak já jsem hroznej slepejš 🙂 já nikdy tu druhou čárku nevidím když sem někdo dá test s velkou radostí že je tam duch 🙂

lola88
24. říj 2017

@brokovich ja myslim, ze to vyslo 🙂 👏

brokovich
24. říj 2017

@lola88 Moc dekuji, ale po zkusenosti s duchy z minuleho mesice (davala jsem vcera foto) tomu prave moc nevěřim. 😀

janajens
24. říj 2017

@brokovich vidim pokud byla v limitu pokud ne tak to muze byt riska drzim palecky at je to prvni moznost a sili

opicaa
24. říj 2017

@janapuma ja chtela delat taky normalni test jeste ale v lekarne nemeli ani jeden...nevydrzela bych asi cekat...a ty ve ctvrtek ocekavas ms nebo kolikaty den budes?

brokovich
24. říj 2017

@karolly Dekuji. 😉
@kristyn.g Ja taky ne prave. Az minuly a tento měsíc.
@janajens Diky, uvidim , jestli ms dojde nebo ne. I ten graf bt me mate. 😁

janapuma
24. říj 2017

@brokovich tak já tentokrát nevidím ale třeba jsem jen slepá, zkus zítra zase 🙂

janapuma
24. říj 2017

Tak dnešní testík jsem 13 dpo, ms by měla podle fertility friend dojít zítra podle womenzone ve čtrvtek. 🙂 tak doufám, že už nedojde

brokovich
24. říj 2017

@janapuma Je to fakt pididuch no. Moc vyfotit to nešlo. Tobe krasne test sili, drzim pakce, at je vse ok!

janapuma
24. říj 2017

@brokovich ty ale něco tam je, jsem si to přiblížila na pc a je tam 🙂 tak ať sílí. Děkuji teď budu čekat na kontrolu k dr. alespoň 14 dní.

martinka1996
24. říj 2017

@janapuma ja vidim, držím palce, ať je vše v pořádku 😊

kristyn.g
24. říj 2017

@janapuma jé ja chci taky :D držím palce !

katmir
24. říj 2017

@brokovich ja ji tam teda vidim. Ja bych zkusila digi. Jinak super.

@janapuma ta uz neprijde. Super.

Holky mame vysledky. Odpo pro ne jedu. Tak vecer pisnu.

fanunka
24. říj 2017

@janapuma tak tuhle fakt vidím i já!!! Týýýjooo tu všichni máte // to není fér :(

Strana