Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky, přidávám se k vám. Nechráníme se zatím třetí cyklus, první dva jsem čekala co a jak, ale tento mám potřebu to s někým řešit. Na začátek listopadu mám naplánovanou laparoskopii kvůli cystě na vaječníku, a doktoři řekli, že když se snažíme (přestože jen krátce), tak rovnou budou řešit i plodnost. A já jsem z toho nějaká rozhozená, připadám si mladá na lékařské řešení (je mi 23), zvlášť když je to chvíli, co se snažíme, ještě studuji, a i když bychom miminko chtěli, tak by nevadilo, kdyby ještě chvíli nepřišlo. Na druhou stranu je to asi lepší řešení, než pak chodit na operaci ještě jednou. A já teď doufám, že nakonec budu těhotná tento měsíc, a k žádné operaci nedojde, protože v opačném případně mi na 3 měsíce zablokují ovulaci (asi kvůli hojení?) a toho se dost děsím. Jednak by to znamenalo odložit snahu o miminko, druhak nejsem příznivce hormonální antikoncepce, a bojím se umělého zásahu do cyklu. Přikládám svůj graf bt tento měsíc (bt měřím už 4 roky, původně jako antikoncepční metodu, teď proto, že mám nepravidelný cyklus, tak abych měla přehled o tom, kdy nejdřív testovat). Tento měsíc mám ovulaci až dost pozdě (asi kvůli stresu z operace) a den před operací budu 16.DC, o moc dřív testovat nechci, takže pravdu asi zjistím až na poslední chvíli.
Tak odběry mam za sebou, vysledky ve ctvrtek 🙂
@janapuma ja vidim, držím palce, ať je vše v pořádku 😊

@baraskaska jinak ja zapomnela jednou vzit dva dny antiko a potretim dnu jsem byla na pohotovosti protoze me bolelo silene bricho, byla to ovulace, ktera pri antikoncepci neprobiha takze asi tak. 🙂