Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky kdy jste dělali digitální test? 🙂 A fakt to tam nezůstane a zmízi to?
@fanunka taky si rikam..vsichni sem přijdou, mesic tu pobudou, max dva a jdou :(
@kockakacka ano já tu jsem 2 měsíce ale snažíme se už dlouho, jen teď jsem to začala řešit zde s vámi. Holky já bych vám to moc přála. Třeba se to u tebe pohne tím vyšetřením.
holky já měřila poslední 3 měsíce teplotu a tenhle to snad vyšlo ... zde můj graf (je tam pokles při nidaci až 10 dpo a bylo i špinění-růžový hlen), tak snad to vyjde .... a všem ostatním držím palce ať další cyklus bude úspěšný, já prožila před 2 měsíci biochemko, tak snad budu mít teď štěstí víc :-/
mě přijde po tom co jsme na netu pročetla a prohlídla, že pomalu i sebedivočejší graf se prostě může nakonec zvrhnout v těhotenský 😀 naopak, ten co vypadá jako jasně těhotenský, být nemusí :-O
Holky co našli // a mají termín v červenci, založila jsem na FB tajnou skupinku. určitě se chci přidat i tady na MK, ale obávám se že by se mé druhé těhotenství provalilo mezi mé přátele moc brzo... Tak zda tu je někdo kdo by chtěl přidat. tak mi pošlete soukromou zpravu ❤ PS: pokud je to tu nevhodné tak to smažu 🙂
@kockakacka nejsi sama. Tady jsem od pocatku zalozeni skupiny. Celkem 7 m se snazime. Mam tuseni ze do konce roku nic nebude. Pan doktor me posle na vycisteni delohy, coz je kyretaz? Asi budeme muset dodrzet dva cykly. Kdyby to slo tak ten jeden cyklus.
Holky, všem gratuluji //, je to paráda. Mám dotaz. Tento cyklus jsem začala užívat Drmek, mám ho nějak vysadit před očekávanou MS, nebo se užívá bez přestávky?
@janapuma ja se omlouvam, na me to vcera z ničeho nic strasne spadlo. Cely mesic jsem to neresila, mam 3 dny do ms a najednou to na me tak spadlo..jeste vcera manželova kolegyně z prace porodila a on mi to tak rozkosne oznamoval, ze jsem to vcera nedala. Je mi to lito, ze me to vzalo
Ty jo, tak to neznám. No, my se snazime pul roku a očividně mi asi spatne dozrávají vajíčka, cz doktor rikal, ze se. Da nejak spravit...ctvrtek asi nedospim, jak jsem zvedava na vysledky @aklin
@kockakacka nic se neděje 😊 to ta PMS. Já naštěstí v okolí nikoho těhotneho neměla, vlastně na Velikonoce nám bratr oznámil že budou mit druhé. Tak to mě tak pichlo u srdce že jim se zadařilo a my pořád nic. Budu na tebe myslet.❤
@brokovich ano, to vím, že druhá čárka ukazuje, zda je test funkční, ale ta první čárka by měla být na testu pouze před ovulací a ne celý cyklus ne? Teda alespoň tak jsem to do teď chápala. A taky jsem někde právě četla, ze pozitivní test je ten, u kterého je první čárka stejně silná ne-li silnější než ta kontrolní 😊 Ale každopádně děkuji za názor. Víc hlav víc ví 😊
@brokovich jojo, to já chápu, jak má vypadat pozitivní test, minulý měsíc jsem ho taky měla, jen me zarazilo to, že každý den mám tu první čárku poměrně dost silnou, ale tak to je asi normální. A tak když koukám na Tvé testy, je tam krásně vidět, že když nevychytáš tu správnou dobu, úplně pozitivní být ani nemusí. Opravdu tam hraje roli i pár hodin, viď? 😉

@fanunka já tomu tento měsíc vůbec nevěřila grag uskákaný ale prostě mi to nedalo a testla jsem jako každý měsíc. 🙂 Taky se dočkáš, na každou to miminko čeká. 🙂