icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

brokovich
24. říj 2017

@anetabr Jj, presne tak. Ja vim, ze musim testovat v "kritickem" obdobi i 3x denne, jinak to muzu propasnout. Jo, muze byt ta carka i silnejsi, taky jsem tak nekdy mela, ale nebyl to pozitivni test.

anetabr
24. říj 2017

@brokovich tak děkuji za info a reakci na můj příspěvek. Teď jen budu čekat jak se to bude či nebude vyvíjet 😊

aklin
24. říj 2017

Neco na zlepseni nalady. Moje 2,5 leta dcera sama z kostek vytvorila dilo 😀

katmir
24. říj 2017

@brokovich tvoji čárku viděl i manžel, který je většinou úplně slepý, tak držím palečky...

manžel má normální spermio, tak jsem strašně moc ráda, ale nějak to na mě úplně padlo.

@aklin moc pěkné.🙂

brokovich
24. říj 2017

@aklin Jake ze bylo tema? 😀😀

@katmir trochu jsem se lekla, co mýho viděl 😁😁😁 Jinak gratulace k spermio a nebuj, urcite to brzo vyjde.😉

dasa.77
24. říj 2017

@aklin má v tom jasno 😂

aklin
24. říj 2017

@brokovich puvodne to mela byt garaz

brokovich
25. říj 2017

Tak misto vzestupu teploty, ve ktery jsem doufala, opet pokles na obligatnich 36,7. MS nikde (dnes termin), ale vzestup telesne hmotnosti o kilo jeji prichod myslim ohlasuje. Test musim koupit, rano jsem našla prazdnou krabicku.

katmir
25. říj 2017

@brokovich to je sila,ten tvuj grafik.
U me se drzi 36.5 a ma dorazit dneska. Ja jsem vcera zase luxovsla co se dalo. Nejdriv bramborak a pak za chvilku cokoladu. No horsi nez v tehu 😂

brokovich
25. říj 2017

@katmir Vid, taky nechapu, a to merim ve stejny cas. Tak schvalne, komu prijde ms driv.😁 Jinak chute mas dobry teda😁 Hod svuj grafik. 😉

katmir
25. říj 2017

Bohuzel,to ja vzdycky. 😂

katmir
25. říj 2017

Vcera jsme delali valecnou poradu cukrovi. Tak mi to vyslo na 16 druhu,ale po jedne davce,jen linecke a vanil.rohlicky min.ze 4 davek. Takze budu pect po nocich a asi si mezi pecenim odskocim za manzelem,jinak nevim,jak to vymyslet 😝
Myslim na ptakoviny,co 😀

karolly
25. říj 2017

@katmir 16 druhů? Jsi blázen?

Já vzhledem k cenám másla, vajec atd udělám tak max 8 druhů po půl dávce 😀

brokovich
25. říj 2017

Hm, tak ms dorazila na čas. Tak jdu asi taky resit cukrovi, at prijdu na jiny myslenky.

katmir
25. říj 2017

@brokovich tak ja jeste cekam.

@karolly ja vim,ze jsem blazen,maslo uz mam v mrazaku. 🙂

darkwitch
25. říj 2017

Tak cukroví dělám míň druhů a i tak manžel prska ze linecke stačí 🙂 u nás se peče cukroví u mamky a sejde s cela rodina 🙂

kachnicka25k
25. říj 2017

Ahoj Holky poradi mi nejaka ovulaci jsem Mela pondeli a od te doby mam bilej vytok co by to mohlo znamenat

kaitinka
25. říj 2017

Zdravim holky. Mam dotaz: jak se pouziva ten drmek? V patek si ho chci koupit.. Diky za odpovedi

bajunka
25. říj 2017

@kachnicka25k uz zase?

bajunka
25. říj 2017

Jinak u mne to vypada na PCOS,tak jsem dostala agolutin na vyvolani a az to dostanu tak budu brat clostilbegyt a chodit na folikulometrii.

kachnicka25k
25. říj 2017

@bajunka co uz zase???

karolly
25. říj 2017

@kachnicka25k Že máš zase velice inteligentní dotaz...

karolly
25. říj 2017

@kaitinka Já Drmek brala od 1DC do ovulace.

@bajunka Hledej na všem něco dobrého. Budeš hlídaná a určitě se miminko brzy podaří! 🙂

kockakacka
25. říj 2017

Holky, ja asi nedospim zítřka :D jsem zvedava na ty své vysledky.. 🤔

kockakacka
25. říj 2017

By byla prca, kdyby mi oznámili, ze jsem těhotná :D test jsem totiz tento mesic nedelala. A ms mam dostat cca za dva dny :D

bajunka
25. říj 2017

@karolly ja jsem rada,ze se aspon prislo na to co mi je,zacla jsem mit hlavne depky ze vzhledu z niceho nic jsem pribrala 8 kg,strasne se mi zhorsila plet,a tedproste vim,ze holt budu muset dodrzovat nizkosachar.jidelnicek a treba se to vsechno spra i a jak jsi psala budu hlidana tak treba se mimi podari🙂

baraskaska
25. říj 2017

@kachnicka25k no muze to znamenat jen dve veci bud tehotna jsi nebo nejsi, protoze spousta zen to ma po ovulaci bezne, ale taky jsou takove kterym se poovulacni bily husty hlen objevil jen v tehotenstvi. 🙂

kaitinka
25. říj 2017

@karolly Dekuji za radu 🙂 me mela MS dorazit uz dneska, ale zatim jeste nic, takze si myslim, ze budu mit zase zpozdeni.. :-/

karolly
25. říj 2017

@kaitinka A test jsi zkoušela naposledy kdy? 🙂

karin1712
25. říj 2017

@katmir jsme v tom spolu holka. Ja jedu 6.cyklus po revizi. Celkem se snažime rok. Tak už to na mě taky občas padá. Musíme být ale silné. Teď víš, že jste v pořádku, tak to brzy dopadne. Uvidíš.

Strana