Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Vcera jsme delali valecnou poradu cukrovi. Tak mi to vyslo na 16 druhu,ale po jedne davce,jen linecke a vanil.rohlicky min.ze 4 davek. Takze budu pect po nocich a asi si mezi pecenim odskocim za manzelem,jinak nevim,jak to vymyslet 😝
Myslim na ptakoviny,co 😀
Hm, tak ms dorazila na čas. Tak jdu asi taky resit cukrovi, at prijdu na jiny myslenky.
Tak cukroví dělám míň druhů a i tak manžel prska ze linecke stačí 🙂 u nás se peče cukroví u mamky a sejde s cela rodina 🙂
Ahoj Holky poradi mi nejaka ovulaci jsem Mela pondeli a od te doby mam bilej vytok co by to mohlo znamenat
Zdravim holky. Mam dotaz: jak se pouziva ten drmek? V patek si ho chci koupit.. Diky za odpovedi
@kachnicka25k uz zase?
Jinak u mne to vypada na PCOS,tak jsem dostala agolutin na vyvolani a az to dostanu tak budu brat clostilbegyt a chodit na folikulometrii.
@bajunka co uz zase???
@kachnicka25k Že máš zase velice inteligentní dotaz...
Holky, ja asi nedospim zítřka :D jsem zvedava na ty své vysledky.. 🤔
By byla prca, kdyby mi oznámili, ze jsem těhotná :D test jsem totiz tento mesic nedelala. A ms mam dostat cca za dva dny :D
@karolly ja jsem rada,ze se aspon prislo na to co mi je,zacla jsem mit hlavne depky ze vzhledu z niceho nic jsem pribrala 8 kg,strasne se mi zhorsila plet,a tedproste vim,ze holt budu muset dodrzovat nizkosachar.jidelnicek a treba se to vsechno spra i a jak jsi psala budu hlidana tak treba se mimi podari🙂
@kachnicka25k no muze to znamenat jen dve veci bud tehotna jsi nebo nejsi, protoze spousta zen to ma po ovulaci bezne, ale taky jsou takove kterym se poovulacni bily husty hlen objevil jen v tehotenstvi. 🙂

@anetabr Jj, presne tak. Ja vim, ze musim testovat v "kritickem" obdobi i 3x denne, jinak to muzu propasnout. Jo, muze byt ta carka i silnejsi, taky jsem tak nekdy mela, ale nebyl to pozitivni test.