Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Normalne holky, uz jsem si zvykla, ze vsichni kolem me přichází do jineho stavu.. :D asi jsem se s tim uz pomalu smířila..ted mi psala kamaradka, ze tomu nechavaji volný prubeh, tak uz beru, jakoze je v tom, protože to urcite taky zase bude hned... No jo
@kockakacka taky to tak mám ... dneska jsem zkusila tt nevydržela jsem a nic.. 15dpo bojím se že to nepůjde
@kristyn.g taky se bojim, i presto, ze jsem cetla v diskuzich, ze prolaktin je řešitelný. Ale jsem z toho více ve stresu, nez kdybych to nevěděla a to je taky spatne. Uz nepočítám s tim, ze by se treba tenhle mesic povedlo, a to mam plodné dny pristi týden..asi. Ja jsem prisla i o veškerou chuť na sex :(
@kockakacka ta psychika je u toho nejhorší ☹
večer poslední clostík a v utery na folikulometrii, tak jsem zvědavá 🙂
Ahoj ženy, tak momentálně jsem "uprostřed" ovulace ,resp. plodného období. jsem zvědavá, jak bude skákat graf s teplotami po. To zas budu na nervy. 😀 Mamatesty už nekupuju, to by zas byl samej pozitivní (rozuměj duch) a nic z toho. Lepší fakt sledovat tu teplotu, člověk si ušetří penízky za ukvapené testování. (jsem omylem vložila do jiného vlákna, kdyby se vám to zdálo povědomé :D)
Ahoj holky, ja jsem po ms, tak budu čekat na ovulaci a další kolo 🙂 i kdyz být před ms tak testuju jak sem teď unavená 😀
@snowbee moje testy tento mesic 🙂
@monikafrystakova krásné,tak zrovna probíhá ovu?
@snowbee 31.10. byla ovu 😉 tak uvidime, jak to dopadne 🙂
@snowbee Ty jo, tak to teda nevim. Mate mě tam 10DC 18.00. Taky doporučuju používat při jednom měření stejné testy, protože pak vidíš ten progres. Tady klidně mohl být pozitivní test 9CD večer či 10 DC ráno, ale netestovala jsi. A nebo na pozitivní teprve čekáš, fakt nedokážu říct. Podle hlenu a teploty jsi na tom jak?
@snowbee a bych rekla, ze asi 10DC ve 14.... ono zalezi i na tom, kolik pijes nez testujes.... ja taky delala rano a vysel jinak nez odpo.... asi jsem vic pila a moc byla zredena.... testuju pravidelne v 9:00 rano....
@snowbee ale testovala bych dal a uvidis.... rekla bych , ze je to mozna i brzo..... ja mela MS 18.10. a 31.10. jsem mela OVU a MS mam po 30-31 dnech....
@brokovich ja rano netestuju..mam uplne bile ty testy.Prave testuju vzdy ve 14hod cca..a ted jsem chtela vyzkouset jake to bude vecer nu...a zda se mi carka slabsi nez ve 14..minuly mesic jsem testila 13dc a to uz ovu probehla..no nvm.Dle Jonasova vypoctu mam ovulovat 6.11 0:03...😁no sexik byl dneska..ale radeji to pojistime jeste zitra.Bricho me zacina bolet..a ovu test zkusim i zitra co bude???
@monikafrystakova ja mela minuly cuklus 26dnu a ovu byla cca 11/12 den..ja sama nevim..bazalku nemerim,pracuju na smeny😒
@snowbee tak to by cca odpovidalo, kdyz mas, tak kratky cyklus..... nebo zkusit treba jine ovu testy.... ;)
@snowbee ja zaroven testovala dva druhy testu 🙂
Tak ja dnes uz treti den zpozdeni, to se mi nikdy nestalo, ani po vysazeni HA. Vcera jsem zkousela test, snehobilo. Dalsi zkusim asi az za dva dny, kdyz ms neprijde. Jsem dnes cca 13DPO. To jsem teda zvedava. Ale bricho me obcas poboliva, jako bych mela MS, vcera vecer me dost bolela hlava a i palila zaha, tak si rikam, jestli uz zacinam blaznit. Strasne moc bych chtela verit, ze se konecne zadarilo.
@apple_tree budu drzet palecky,z vlastni zkusenosti vim,jak moc si dokazeme dat priznaky do hlavy. Viz.min.mesic jsem si byla skoro jista,ze to vyslo.
Jak dlouhy mas cyklus? 13.dpo,a uz 3 dny zpozdeni? To mas hodne kratky cykly.

@katmir no super! 🙂 tak držím palce 🙂