Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@volfici no něco o tekutině doktorka říkala. Prý se dřív dělal normální rentgen,ale nač tak ozařovat. Pak je možnost laparoskopicky a pak ta tekutina- prý nejšetrnější. Teď mám konec MS,tak hned v pondělí se chci objednat. Snad bude volno hned po té další a neprotahne se to zbytečně. A prosím tě jak dlouho to trvá? Nebo je to moc nepříjemné? A výsledky melas hned? A jak ti to dopadlo?😀 zahltila jsme tě otázkami... Díky!😀
@katkas75 já byla kdysi laparoskopicky a letos v únoru právě s tekutinou pod rentgenem. Bylo to rychlé, přišla jsem ráno do nemocnice, píchli mi lokální anestetikum (zeptali se mě, jestli chci, ale že to prý není potřeba, ale já jsem srabík na bolest, takže jsem do ní šla).. Potom na rentgenový sál, nohy nahoru, chvíli tam dole vrtali, chystali si zrcadlo a injekci na vpravení té tekutiny... Jediné nepříjemné a bolestivější bylo asi pět vteřin, kdy do mě šla ta tekutina a v ten moment taky asi na pár sekund pustili rentgen, hned vypli, řekli že je vše v pořádku. Počkala jsem si na zprávu pro doktorku, ještě mě chvíli nechali sedět, změřili tlak a pustili domů....
@janajens ono je to tezky. Nekdy jsem cetla, ze ovu je pri bilkovem cervikalnim hlenu, nekde zase je, ze ovulace probehne do dvou dni od tohoto, nekde, ze zase ze od 3. -10. Dni :/
Uz tomu nerozumim a zacina mne to docela osklive motat hlavu. Kaslu na vsecbno cteni fakt. Akorat pro zlost :/
Kaaaslu na vse :D nejen na testy, alebi na sledovani cehokoliv :/
Mám dnes 31 den cyklu, obvykle mám 28 jak hodinky, je to můj nejdelší cyklus od té doby co nezobu HA. Už čtyři dny mě neskutečně bolí prsa a čekám kdy příjde, semtam bodne v podbříšku tak by tomu vše nasvědčovalo a sále nic. Napadlo mě změřit si teplotu protože v ústech cítím jakoby horkost a mám zvýšenou 37,4. Na test nemám odvahu, zas bych byla akorát zklamaná, po těch dvou letech ani nedoufám a nechci si dělat ani drobné naděje i když ten červíček hlodá. Fakt mě štve, že zas akorát budu smutná... Hlava umí dělat taky svoje
@janajens asi tak. Budu na tebe myslet ;) snad nam to vyjde 🙂 a s tim hlenem, treba sis jen nevsimla. Ppkud se clovek nehlida, utrrs ho a nevis. Max ho zkusit setrit z cipku. Ale to chce cas a dost sebe poznavat. Uvidime.
@petronelle urcite to zkus. Uz mas doopravdy dost naznaku!! Pokud i MS neni a mas ji pravidelnou, tak neni na co cekat. Koukej si ho udelat z ranni moci, alespon ten desitkovej a dej vedet. Myslim na tebe!!!
@malinkaelinka ahojky, jak to s tebou holka vypadá? 🙂 Myslím na tebe
@tynka07 dneska jsem 27 DC a udělala jsem si test 🙂 a nic... tak asi nic... no maličko zamrzelo, ale brečet kvůli tomu nebudu... třeba je brzo na test, třeba je blbej, a třeba to tak má být 🙂 takže tak...
@petronelle hlava je určitě potvora... a máš nějaké jiné zdůvodnění pro zpoždění? Nemoc nebo tak... protože jestli ne, tak by to mohlo být.... držím palce 🙂
Dekuji @malinkaelinka a @tynka07 . MS stale nic. Zkusila jsem rano zmerit bazalni teplotu pred vstavanim a mam 37,1. Je mi naopak celkem dobre, az moc. Vcera jsem si byla i zabehat abych tu mrchu "privolala"... Jsem z toho na nervy. Nechci umele hledat priznaky ale mam i hodne podivny tvar cipku. Dnes je to 4 den po ocekavane menstruaci. Snazim se dva roky otehotnet, mam jit ve stredu na gynekologii a budeme domlouvat dalsi postup. Asi me cekaji laparo profuky protoze zatim se na nic proc to nejde neprislo... Nemam odvahu, asi to necham plynout do te stredy, at mi tam primo na 100% zjisti co se sakra deje, napada me treba i nejaky zanet nebo tak i kdyz podle me tomu nic nenasvedcuje. Teda pokud tomdriv nedostanu.
@petronelle chápu, že se bojíš negativního testu, ale jak už psaly holky nahoře, pokud máš normálně pravidelnou MS a nedělo se tento cyklus něco neobvyklého (nemoc, stresy atd.), tak to vypadá s tím zpožděním nadějně.... Na tvém místě bych zítra zkusila test z ranní moči. Dej pak vědět, držím palce 😉
@malinkaelinka Nehazet flintu do zita, stale tam je moznost a treba se ma stat az pristi mesic 🙂
@petronelle pisi znovu, zkus si testik. Jestli mas byt zklamana tak radsi ted (i kdyz ja v tom vidim velkou az obrovskou nadeji). Zitra si ho koukej udelat. Bud se budes tesit na UZ ze prcka, nebo spis vacek uvidis, nebo uz tam pujdes s jistotou, ze ti udelaji ten profuk atd. Zbytecne budes nervozni a z toho any nebylo zle.
Takze zitra supky dupky na ro. Moc ti drzim palce a posilam stesti 🍀

@maukiiii tak snad 🙂 ... a je to asi trapné, ale co to to IUI je?? Četla jsem to už mnohokrát, ale vůbec netuším.
@janajens takže je po prácičce :D a teď čekat na výsledek. Držím pěsti.
@malinkaelinka jj bylo včera a dneska večer to taky zkusím, snad na to bude mít manža ještě chuť :D
Holky, určitě víte, že po protrhnutí folikulu se vyplaví vajíčko a to se dá oplodnit kolem prvních 12.hodin. Nebo tak nějak.
Teď sem četla, že spermie mají také vývojovou fázi a to, že dozrávají cca 12 hodin až v pochvě. Tzn že až po této době mohou to vajíčko oplodnit.
To je docela mazec, jak málo času na to je :O