Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Mne z toho fakt hrabne, po ms stale ani pamatka, dnes ctvrty den zpozdeni, rano test snehobily, ale strasne me od nedele pali zaha a na to ja jsem nikdy netrpela a ted uz tri dny v kuse. Zitra chci zkusit jeste digitalni test a kdyz nic, ve ctvrtek zavolam na gyndu. Tohle cekani je strasne, at se ukaze neco na testu nebo at prijde ms, tady ta nejistota je strasna.
@apple_tree mysliš, že digitalni testy jsou lepší? podle mě, kdyby tam hcg byl, tak se musí zobrazit i na obyč testu. Spíš bych to zpoždění přičítala stresu :(
@brokovich No ve stresu jsem urcite nebyla, ja jsem v podstate spokojeny clovek 🙂 S tim digi testem nevim, spousta holek psala, ze jim ukazal neco, i kdyz obyc testy selhaly. Tak si rikam, proc to nezkusit. Ve ctvrtek budu volat doktorovi tak jako tak, tak uvidim.
@apple_tree Tak to je super. Hodně holek právě stresuje. Fakt? Já zažila falešný pozitivní, ale falešný negativní ještě ne. Tak budu držet palce. 😉
My se doma také snažili a nakonec se to povedlo a vám se to také povede. Znám bývalou od přítele má 38 let cely život brala antikoncepci bez vynechani a jeden sex a je prý hned těhotná asi je světice a přitom dítě zneužívá aby se muž vrátil a ten kdo si přeje a zaslouží si mít drobka tak to nejde. Takže holky hlavu vzhůru🙂
Tak holky jestli někdo tvrdí ze nelze otěhotnět pres prezervativ a par týdnů po konizaci děložního hrdla tak nevím asi je to u me zázrak.dnes potvrzeno malém me slehlo když mi dr řekla no vy cekate mimi
@katkas75 nebýt dost dobrý je asi choroba lidstva obecně, já taky nikdy nebyla dost dobrá a potýkám se s tím dodnes 🙂
@veronika861 jééé já chci taky být těhotná aby se mi něco takového stalo...asi začneme používat kondomy 😀
@kristyn.g no koukala jsem jak vykuk. Říkám si po operaci máme mít sex z ochranou tak to tak praktikujeme a ejhle asi někde nastala chyba.jen nechali ze to vůbec lze když kondom byl v pořádku a neprasknul🙂.ten můj údiv když říkám dr cože jste to řekla že je na tom testu?dálnice?a to prosím jak když je ochrana?ona na to no to nevím ale je to tam 🙂.
Tak hura vajecniky na clostik zareagovaly nejvetsi folikul ma 15mm,a pak jsou tam dalsi mensi jenze je vpravo a tam mi chybi vejcovod. Tak doufam,ze jeste neco doroste...ve ctvrtek jdu znovu na folikulometrii a pokud to bude vypadat dobre pichnou mi ovitrelle a hura do snazeni 🙂
@veronika861 to je můj sen když tam jdu 😀
@bajunka no super! 🙂 a kolik dc jsi měla těch 15mm? mě minule naměřila 8dc naměřila 12 a už měznovu nepozvala :-/ tak až ted začnu s clostilem tak si vydupu víc návštěv
@bajunka Koukám, že jsme na tom stejně. Také mi napravo chybí vejcovod a jsem po prvním cyklu s clostíkem, bohužel ovulace byla na té pravé straně, kde mi vejcovod chybí a i když jsme se snažili, tak tento měsíc to nevyšlo..Ve čtvrtek začínám druhý cyklus s Clostíkem plus tento měsíc jdeme do inseminace..Tak uvidíme..Minule na mě taky zafungoval dobře, folikul jsem měla 12.den cyklu 18,5mm. Tak snad to zafunguje i teď a na správné straně.
Muž musí mít rád ženu jaká je se vším všudy a pokud ne tak si nás nezaslouží.život by byl nudný kdybychom byli všechny modelky a dokonale. Máme i vnitřní krásu.
Tak holky já mám v okolí další těhotné, dvě kamarádky min. týden porodily a já to vzala úplně v klidu, strašně jim to přeju 🙂 tento měsíc úplně kašlu na vše, nic nemerim, neřeším, mazlime se když je chuť, začala jsem se věnovat sama sobě a bezdetnemu životu 🙂 začala jsem pravidelně cvičit, vygruntovala jsem, chodíme se bavit, pít, tancovat atd. V práci mě to bavi a snažím se myslet pozitivně 🙂 jsem smířena s tím, že letos už se prostě nezadari a po novém roku to začneme řešit. Ale i tak vás tu všechny zvědavě sleduju ❤
@katmir Tak to mame dost podobnou postavu :D Mam taky 180 cm, jeste na zacatku cervence jsem mela 99 kg, ale vrhla jsem se na hubnuti, protoze si rikam, ze by to taky mohlo napomoci otehotneni. Ted jsem na nejakych 87kg, aspon dalsich 10 chci dat dolu. A jsem stastna, ze mam pritele, ktery nesnasi namalovane zenske a cokoliv umeleho 🙂 Tim nerikam, ze bych o sebe nepecovala, ale nelicim se a dost mi to vyhovuje 🙂
Holky já mám přes 100kg při 180cm... Takže žádná modelka taky nejsem. Starám se o sebe normálně - upravené ruce, obočí atd... ale líčení tak maximálně řasenka a stíny. A manžel si nestěžuje...
Já jsem také pěkná kulička a jsem šťastná taková jaká jsem. Myslím ze mi kuličky jsme fajn holky žádné nervozy.i my můžeme být krasne a hlavně jsme ideální zeny do života a pro rodinu. Otehotnet mi také neslo ale na netu jsem našla dobre rady jelikož jsem mela prevracenou delohu. Zkusila jsem je a hned druhý měsíc byli dva proužky.
@apple_tree ja se nemaluju vubec. Jedine ted na svatbu jsem byla mirne nalicena,ale jen oci a rasy. Radsi vezmu batoh a jdu do prirody,ale dost me limituje astma,protoze mam hodne spatne spirometrie a nadycham okolo 40 % ☹,kvuli tomu budu muset mit i cisare.
No hlavne holky,musime myslet pozitivne a byt se sebou spokojeny.🙂

@katkas75 přístup tvýho chlapa mě mrzí :-/ Obzvlášť když chceš miminko. Já bych takhle nečekala, až se mu náhodou bude chtít. Seber se, začni chodit běhat, do fitka, na jógu nebo cokoliv jinýho třeba s kamarádkou, zajdi si ke kadeřníkovi...Prostě začni se o sebe víc starat. Třeba se mu rozsvítí a všimne si, jak super ženskou doma má. Jestli ne, tak bych se na něj vykašlala. Takhle by ses miminka dočkat nemusela nikdy :-/