icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katmir
7. lis 2017

Koukam,ze tu jsme hodne velke zirafy.😀

apple_tree
8. lis 2017

@katmir Napadlo me to same, ze jsme se tu teda pekne sesly :D

ejmate
8. lis 2017

@katkas75 já jsem tě nechtěla urazit, tak se nezlob. Přeji ti, aby ti to vyšlo 😉

katkas75
8. lis 2017

@ejmate vůbec jsi mě neurazila,opravdu😀 jsem ráda za to,cos napsala. Včera jsem byla nějak zdrbla,asi to tak vyznělo. dlouho jsme včera s mužem mluvili,třeba to bude k něčemu 😉

katmir
8. lis 2017

@katkas75 to je fajn.

katmir
8. lis 2017

Holky,ja mam nejake divne teploty. Vcera stoupla a dnes opet klesla.

katmir
8. lis 2017

Vcera jsem byla na kontrole se stitnici a dr.se me ptala,jestli kontrolujeme,zda probehla ovu hladinou Progesteronu? Slyseli jste o tom? Ja si pripadam jak novacek. Jeste se optam svagrove.

volfici
8. lis 2017

@katmir to je v rámci hormonálního profilu. Nejdřív jdeš na krev na začátku cyklu a podruhé ke konci, podle výkyvu hladiny hormonů (včetně progesteronu) poznají jestli proběhla ovulace.

monikafrystakova
8. lis 2017

Holky, pouzivate nektera ovu testy comfort? Nejak me mate, proc mi vysla , tak silna carka, kdyz jsem ovu mela 31.10. 😲 ? Nejak nechapu....

kristyn.g
8. lis 2017

já to měla dostat včera a zatim nic, včera test negativni citlivost 25.... vnitřně stále doufám ale to už jsem zažila tolikrát... už aby ta ms přišla nebo dvě čárky

fanunka
8. lis 2017

@monikafrystakova treba jsi tehotna?

monikafrystakova
8. lis 2017

@fanunka zkousela jsem i tehu test a na nem nic....

katkas75
8. lis 2017

@kristyn.g a nezkusis citlivější test?

brokovich
8. lis 2017

@katmir To je fakt divný takovej pokles. Nebylo něco jinak při měření?

dasa.77
8. lis 2017

prý žirafy, no to mě teda pořádně rozesmálo 😀

kristyn.g
8. lis 2017

@katkas75 pokud to nedostanu tak koncem týdne zkusím

lucy0511
8. lis 2017

Ahoj děvčata včera sem dobrala první dávku clostriku a dneska 10DC mi doktor udělal UZ samozřejmě největší folikul mám na pravý straně kde nemám vejcovod fakt vtipné na levé samozřejmě menší tak sem zvědavá jestli si s touhle prekerkou tělo poradí 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
8. lis 2017

@lucy0511 ty jo a jde to otěhotnět bez vejcovodu?

katmir
8. lis 2017

@brokovich prave ze ne. Kazdy den v 6. Nevim zitra bude dalsi mereni.

lucy0511
8. lis 2017

@kristyn.g no to nevím ale tak i na tom levém vaječníku folikuli sou tak se uvidí v patek na UZ jestli i tam dozrajou

brokovich
8. lis 2017

@katmir To je záhada. Tak zítra se uvidí. Myslim, že se zas vrátí nahoru. 😉 Já dnes 3 DPO a teplota stoupá, tak uvidim. Člověk už radši v nic nedoufá a holt bude nebo nebude. 🙂

kristyn.g
8. lis 2017

@lucy0511 tak moc držím palce! 🙂 já čekám furt na ms a pak jdu do clostilu

katkas75
8. lis 2017

@kristyn.g taky nemám pravý vejcovod po mimoděložním. Říká se,že otěhotnět jde jen ty měsíce,kdy je to na zdravé straně.jsou ovšem výjimečné případy,kdy se otěhotnělo i při ovu na straně bez vejcovodu.pry si někdy ten druhý vejcovod vajíčko vcucne.to je ale malá šance,spíš se to rovná malému zázraku 😉

kristyn.g
8. lis 2017

@katkas75 aha, mě se zdá otěhotnění celkově jako zázrak 🙂

kachnicka25k
8. lis 2017

Ahoj Holky zkousela jsem tehu Testik a nic a menzes take nic

kristyn.g
8. lis 2017

@kachnicka25k taks si zajdi k dr

lucy0511
8. lis 2017

@kristyn.g tak doufám že ho ani nebudeš potřebovat 🙂 🙂

kachnicka25k
8. lis 2017

Jj jdu tam zitra

katmir
8. lis 2017

@kachnicka25k a jak dlouho mas zpozdeni?

karolly
8. lis 2017

@katmir Předpokládám, že @kachnicka25k ještě ani žádné zpoždění nemá a trollí jako do teď.... :-/

Strana