Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Vcera jsem byla na kontrole se stitnici a dr.se me ptala,jestli kontrolujeme,zda probehla ovu hladinou Progesteronu? Slyseli jste o tom? Ja si pripadam jak novacek. Jeste se optam svagrove.
já to měla dostat včera a zatim nic, včera test negativni citlivost 25.... vnitřně stále doufám ale to už jsem zažila tolikrát... už aby ta ms přišla nebo dvě čárky
Ahoj děvčata včera sem dobrala první dávku clostriku a dneska 10DC mi doktor udělal UZ samozřejmě největší folikul mám na pravý straně kde nemám vejcovod fakt vtipné na levé samozřejmě menší tak sem zvědavá jestli si s touhle prekerkou tělo poradí 🙂 🙂 🙂
@kristyn.g taky nemám pravý vejcovod po mimoděložním. Říká se,že otěhotnět jde jen ty měsíce,kdy je to na zdravé straně.jsou ovšem výjimečné případy,kdy se otěhotnělo i při ovu na straně bez vejcovodu.pry si někdy ten druhý vejcovod vajíčko vcucne.to je ale malá šance,spíš se to rovná malému zázraku 😉
@katmir Předpokládám, že @kachnicka25k ještě ani žádné zpoždění nemá a trollí jako do teď.... :-/

Koukam,ze tu jsme hodne velke zirafy.😀